A Szerencsekerékben tárulkozott ki Hajdu Steve

Megtudtuk, hogyan bukott meg nyolc tantárgyból, és hogy kinek szellentettek az arcába a legénybúcsúján.

Ismétlésekkel jelentkezik a Szerencsekerék a TV2-n, és tegnap este az a tavaly decemberi adás került sorra, amelyben Hajdu Steve volt a vendég.

A színész nem a fantasztikus pörgetési technikájával lopta el a show-t, hanem az anekdotáival. Megtudhattuk többek közt azt is, hogy annak idején finoman szólva se számított jó tanulónak. A gimnáziumban egyszer 8 tantárgyból is megbukott, többek közt magyar irodalomból, magyar nyelvből, fizikából, kémiából, oroszból – igaz „csak” félévkor, mert év végére sikerült javítania. De ez semmi ahhoz képest, ahogy sikerült teljesen félreértenie a levelező szak lényegét. 19 évesen iratkozott be a dolgozók gimnáziumába levelező szakra, majd várta odahaza a „leveleket”, amik csak nem jöttek, úgyhogy pár hónap múlva bement az iskolába reklamálni. Végül 24 évesen érettségizett csak le.

A műsor egy másik részén mesélt az esküvőjéről is, ami Angliában volt, mivel a felesége angol. A legénybúcsún összesen négyen voltak, és állítása szerint annyira le voltak égve, hogy négyen ittak egy korsó sört. Aznap este kénytelen volt egy ágyban aludni Magyar Attilával, aki egy idő után felkelt, mert szerinte egy kobold az arcába szellentett. Később kiderült, hogy az a kobold valószínűleg Fesztbaum Béla volt.

Megtudhattuk még azt is Hajdu Steve-ről, hogy nincs annyira otthon az újabb zenékben, mert fogalma sem volt a Follow the Flow együttes Nem tudja senki című számának létezéséről. Aztán kiderült, hogy a régebbi dalokat sem ismeri, mert nem tudta folytatni Korda György Reptér című megaslágerének refrénjét.