A szexi drogkereskedő anyuka visszatér

A Nancy ül a fűbenhez hét év után készül a kilencedik évad. A címszerepben továbbra is Mary-Louise Parker!

Az eredetileg nyolc évadon keresztül, 2005 és 2012 között a Showtime csatornán futott fekete komédia egy kétgyerekes anyukáról szól, aki minden bevételi forrásától elesik, amikor meghal a férje, ezért elkezd marihuánával kereskedni.

Nancy Botwin és a drogkereskedésbe, majd -gyártásba szintén beszálló családja kalandjai pedig a legújabb hírek szerint folytatódnak, méghozzá a fűnek az Egyesült Államok több államában történt legalizálása után – szóval az alkotók minden bizonnyal igen izgalmas irányba viszik majd tovább a cselekményt.

Forrás: Showtime

 

A folytatást ráadásul szerencsére az eredeti író és társ-executive producer, Victoria Morrow jegyzi, és a címszerepet játszó Mary-Louise Parker is visszatér, nemcsak színészként, hanem executive producerként is. Változás azonban, hogy a Nancy ül a fűben (más magyar címváltozatban a Spangli) a Starz csatornára költözik.

„Odáig vagyunk az örömtől, hogy a széria sztárjával és executive producerével, Mary Louise-Parkerrel együtt térhetünk vissza a bizniszbe, egy olyan termékkel, amit mi csak úgy hívunk, hogy Nancy ül a fűben 4.20.

A Starznál már javában fejlesztjük az új évadot, és az egyik legkedveltebb tévés tartalom átfogó és egységes új kiadására készülünk”

– nyilatkozta terveikről Jon Feltheimer, a Starz csatornát tulajdonló Lionsgate vezérigazgatója.


(via Consequence of Sound)