A Szörnyecskék visszatérnek!

Bár egyelőre csak egy üdítőital reklámjában.

John McClane, E.T. és a Griswold család is visszatértek már egy-egy reklám erejéig, most a Szörnyecskék Gizmója is csatlakozott e sorhoz. Ismét láthatjuk a pihe-puha Gizmót, és ami örömteli, hogy nem holmi CGI, hanem olyan, mint az eredeti, azaz Baby Yodához (bocsánat, Groguhoz) hasonlóan megfogható apróság.

Az üdítőitalt reklámozó filmecskében láthatjuk az eredeti filmek főszereplőjét is, a mára eléggé lepukkant Zach Galligant is, akinek a két Szörnyecskéken kívül tulajdonképpen nem is volt más sikeres filmje. A reklámban a falánk kis Gizmo is inna az üdítőből, és tudjuk jól, hogy ha folyadékkal érintkezik, annak bizony nem lesz jó vége...

Régóta pletykálják, hogy folytatják a Szörnyecskéket, de a szándékon kívül egyebet nem tudni. Rajzfilmben azonban még idén visszatér a kis Gizmo, méghozzá egy előzménytörténetben: a tíz részes Secrets of the Mogwai az 1920-as évek Kínájában játszódik, és elmeséli, hogyan találkozott az első film kínai öregura (akitől megveszik Gizmót)  gyerekként az aranyos bundás lénnyel. 

De a reklámot nézve követeljük, hogy megvalósuljon a Szörnyecskék 3!

(Forrás: Bloody Disgusting)