A tetőfokára hágott kangörcs - Money or Love 5. hét

Medencés habparty, ingyen felesek, lejjebb adott igények.

 

Az új játékos, aki nem tudott megérkezni a pusztító hurrikán miatt, na, az most megérkezett. Sőt! hozott magával még egy embert. Elsőnek betoppant Szandra, akit máris elkezdtek Szandinak hívni, hogy a néző teljes képzavarba kerüljön és kicsit megzavarodjon, amikor a játékosok a már kiesett bartender, Bazsi érzéseit fekete bakancsban páros lábbal a dominikai futóhomokba tipró Szandira utalnak vissza. Pedig az új Szandi teljesen más kaliber, mert mondjuk szőke és nem annyira flegma. Viszont ezt a Szandit legalább nekifutásból lenézi mindenki.

 

Forrás: TV2play

 


Nem gondoltam volna, hogy ez a lány értelmes.


- mondta Kitty, mert kiderült, amint Szandi kinyitotta a feltöltött száját, értelmes szavak potyogtak ki belőle egymás után. Erre a fiúk is rájöttek, akikhez meg Ricsi toppant be, mint újfiú. Ránézésre Aidannal egymás hasonmásai is lehetnének, de ez betudható a skinny testalkatnak és a tucatbarberek által vágott tucatsérónak. Ricsi elárulta, hogy ő rámenne Petrára, nem érdekli, hogy mi van Bazsi pici lelki világával. 


A hét csúcspontja a medencés habpartyba oltott koktélozós összeeresztés volt. Direkt vagy nem direkt, de a feladat megengedő volt annyira, hogy a lányok és a fiúk is az eddigieknél jobban bekarmoljanak. Kaptak tömény szeszt, hogy tudjanak koktélokat kotyvasztani maguknak és a párjuknak. Ez akkor fejenként két koktél, ha mindenki a saját párjával poharazgat, ugye. Azt viszont senki nem mondta, hogy a nagy mixerkedés közben nem lehet kóstolgatni, sőt, egyik shotot a másik után bevágni. Nem lett sugárba okádás a vége, senki haját nem kellett fogni, miközben vezette a fehér porcelán buszt, de néhányan már nem voltak szomjasak az este végére.

 

Forrás: TV2play

 


Ennek köszönhetően lett egy jó hangulatú bulika, medencébe ugrálással, csók csatákkal, tapizással. Ádám lekapta Zsófit, Bazsi meg Petrát, akit lányos zavarában még Szandinak is hívott, de Petra erre nem rágott be különösebben, hisz elérte a célját, hogy Bazsi rámozduljon. Ezzel állítása szerint be is zárult minden nyitási opció Ricsi felé, hiába kepeszt a gyerek, ebből nem lesz már semmi. 


A csütörtöki cetlis játéknál meg is kérdezik Petrát, hogy 


Akkor úgy érzed, Petra, hogy nem vagy csőlátásban?


Mindenki megnyugodhat: Petra nincs csőlátásban. Aki viszont magára rántotta a húgyfoltos vizes lepedőt, az Levi. Volt egy jelentéktelennek tűnő kis vita, mini balhé, amikor Bazsi kicsit nagyobb arccal kezdett el beszólogatni Ádámnak. Olyanokat mondott, hogy ő ne magyarázzon az észről, mert ő a sajátját itt az elmúlt öt hétben egy percig sem használta. A túltolt arcoskodás végül annyira nem tetszett Levinek, hogy megmondta Bazsinak és Aidannak, hogy részéről ez a szövetség itt véget ért, mostantól a saját szekerét tolja. 

 

Forrás: TV2play

 


A srácoknak ez fura, amit igazából Levi sem tud kimagyarázni több napon keresztül. Hiába kérdezik a cetlis játéknál, hiába priviznek vele a medencénél, hiába osztja az észt a nappaliban a kanapén tespedve, egyszerűen senki nem érti, hogy mi történt. Illetve azt feltételezik, hogy ez már olyan 4 dimenziós sakk, amit Levi sem ért, mert megint egy olyan szerepbe csöppent, aminek nem, hogy nem vágja a forgatókönyvét, de még előadni sem tudja hitelesen.


Baj még az is, hogy Ági elhanyagolva érezte magát, mert Levi megcsalta a taktikázással. Levi meg azt nem értette, hogy Ági miért nem állt ki mellette, amikor meg lett beszélve, hogy Zsófiékkal szövögetik a szövetség sűrű fonalát. Kár, hogy ezt a túl jól sikerült koktélozáskor beszélték meg, aminek a végére Ági elég kásásan tudott csak beszélni. 


Oké, hogy tényleg unalmas az, hogy a már jól összeszokott párok védik egymást folyamatosan, teljesen érdektelen a hatfős csoport 4-2 arányú felosztása, aminek van egy erős kiközösítés szaga, de

nincs túl sok értelme titkos szövetségeket kötni sem, amikor mindenki elmond mindenkinek mindent.

Arról nem is beszélve, hogy talán nem Levi a legnagyobb szellemi agytröszt, ami a taktikázást illeti. Az Aranypartban sem azért szerettük, mert vakon is átlátta a pályát, mert a kis elmepalotájában elvonulva előre kiosztotta magában a lépéseket.

 

Forrás: TV2play

 


Sose tudjuk meg, hogy mi lett volna, ha ezen a héten a fiúk közül esik ki valaki. Levi a szeánszon már mondott olyanokat, hogy majd ő kiáll Bazsival, aztán lehet szavazni. Itt Demcsák Zsuzsa is felcsattant picit, hogy ezt majd ő eldönti, hogy kik fognak kiállni mellé "párbajozni". Mer'ugye ez nem a Való Világ. Ha a jövő héten úgy döntenek a nézők, hogy Levi és Bazsi a legkevésbé szimpatikus figurák, úgymond antipatikusak, akkor majd lehet fickóskodni. Most viszont a lányok vannak a szopó ágon, egész pontosan Zsófi és Angéla.


Petráé volt a döntő szavazat, aki végül Zsófit tartotta játékban, mert ugyan nagyon cuki, hogy így összemelegedett Bencével Angéla, halál jó nekik, hogy voltak közösen hotelben éjszakázni meg minden, de a helyzet az, hogy neki Zsófi jobb barinője, így Angélának koccolás és taka van.