A világ legelcsépeltebb moziplakátjával támad Bódi Sylvi

Egy női fenék, két hosszú láb és közöttük valami: az Exek az édenben posztere egy ordas nagy hollywoodi klisé.

Ma este startol Bódi Sylvi vezetésével a Viasaton az Exek az édenben című párkeresős bikinireality. Itt a játékosoknak semmi más dolguk sincs, csak egész nap heverészni Bali homokos fövenyén, kicsit bulikázni, néha valami alibi vetélkedőn részt venni, és közben úgy nyomulni a csajokra/pasikra, hogy bármelyik pálmafa mögül előléphet egy szál virágfüzérben az illető exe.

–Te Géza, figyelj már, mindjárt kezdődik a meeting, kitaláltad, mivel promózzuk a Bódy Sylvy új műsorát? Szilikoncsöcsökkel csak nem kéne telepakátolni a metrót, infarktust kapnak szegény keresztyény családanyák.
– Jocókám, nem értesz te ehhez! A segg az új csöcs! Volt az a fasza kis Bond-film, tudod, bikinis jónő nyílpuskával áll, lába között a Roger Moore... Nem úgy, ne röhögj, te barom, mutatom! Na, ugyanezt elsütjük most is, csak Bondot kicseréljük egy kufircoló párra. Szólj az unokaöcsédnek, ha holnapra megfotosoppolja, kiszámlázhat kétmilliót.

Szerintem valahogy így történhetett, hogy a Viasat kreatívjai végül a hollywoodi szórakoztatóipar legelcsépeltebb moziplakátjainak hasonmásával szórták tele a metrókocsikat. Íme pár hasonló poszter az elmúlt évtizedekből:

A fenti animgifes montázsomban szereplő filmek: Mazurka på sengekanten (1970)Szigorúan bizalmas (1981), Johnny, a tökéletes (1988), Bikinis kocsimosó (1992), Tökös tekés (1996), A szállító 2. (2005), Sörös Liga (2006), Minden pasi disznó? (2007), Corporate Affairs (2008), Doghouse (2009), Kingsman: A titkos szolgálat (2014). De itt egy rakás hasonló még:

Forrás: Christophe Courtois / twistedsifter.com

 

Frissítés! A cikk megjelenése után a Viasat 3 jelezte, hogy az Exek az édenben promóplakátja nem a fenti mozifilmek fenekes poszterei nyomán készült, hanem az eredeti reality show, az MTV csatorna Ex on the Beach című műsora volt a minta. Konkrétan ez: