Agymenők: elindult a visszaszámlálás

Már csak pár epizód forgatása van hátra, a sztárok így el is kezdték elsiratni a sorozatot és a közös munkát.

A múlt hónapban derült ki, hogy mikor láthatjuk utoljára kedvenceinket a képernyőn: a CBS csatorna közleménye szerint az Agymenők utolsó epizódja május 12-én kerül adásba. A Leonardot játszó Johnny Galecki akkor ki is írta az Instagramra, hogy már csak 26 forgatási nap és hat leforgatandó rész van hátra – ennek pedig hamarosan a végére érnek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Is it just me or are we starting to look more and more alike? Like the old married couple we are #timetogo #bigbangtheory #lastfewepisodes

mayim bialik (@missmayim) által megosztott bejegyzés,

Most Mayim Bialik rakott ki az Instagramra egy közös fotót sorozatbeli férjével, a mindenki kedvenc Sheldonját játszó Jim Parsonsszal, és egyrészt feltette a kérdést, hogy követői szerint is egyre jobban hasonlítanak egymásra, ahogy az öreg párok szoktak, vagy csak ő látja így. Másrészt a hashtagek között a #lastfewepisodes (az utolsó néhány epizód) is szerepel, egyértelmű célzásként az elkerülhetetlenre.

Az érzelmes búcsúból természetesen a Pennyt megformáló Kaley Cuoco sem maradhatott ki (ő már korábban arról számolt be egy talkshow-ban, hogy elsírta magát egy jelent próbája közben, amikor belegondolt, hogy már csak pár közös forgatási napjuk van hátra). Cuoco egy népes csoportképet osztott meg, szintén az Instagramon, és pár szenvedélyes mondatot is kiírt, megtört szívet és sírós arcot ábrázoló hangulatjelekkel tarkítva.

„Ezeknek az embereknek a csoportja

sokkal több volt nekünk az utóbbi 12 évben, mint egy forgatócsoport. Ők szinte családtagok!

Köszönöm, hogy ilyen jó csapat voltatok. A következő hetekben lassan búcsút kell mondanunk egymásnak, ami az idő múlásával egyáltalán nem lett könnyebb” – írja a színésznő, azokra a nézők számára nem látható stábtagokra célozva, akik a közös munka során a kulisszák mögött tevékenykedtek.


(via The Wrap)