Agyrázkódással és koponyasérüléssel zárta a Sztárboxot Horváth Tamás

Az énekes látása szerencsére visszajött, de egy fejvédő talán megelőzte volna a sérülést.

Sárközi Ákos séffel csapott össze másodszor Horváth Tamás az RTL Sztárbox-műsorának vasárnapi adásában, mivel Miller Dávid az orrsérülése miatt nem vállalta a szereplést. Az első mérkőzést két hete az énekes nyerte, de a visszavágót már Sárközi, igaz, a főszakács egy tarkóra mért ütéssel győzött, amitől Horváth elvesztette a látását, és fel kellett adnia a küzdelmet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Horváth Tamás (@horvathtomi) által megosztott bejegyzés

 

Horváth hétfői Instagram-posztjából kiderült, hogy a vizsgálatok alapján agyrázkódása és koponyasérülése lett. A jobb szeme hamar „visszajött”, de a bal csak a traumatológián tisztult ki. Sok folyadékot és pihenést írt elő az orvos. Amikor fel kellett adnia a meccset, edzője, Dobrádi Zsolt annyit mondott az énekesnek: „Az egészséged mindennél fontosabb nekem”.

 

Az amatőr ökölvívásban minden versenyzőnek fejvédőt kell viselnie, kivéve a férfi elit kategóriában, érthetetlen, hogy a professzionálisnak semmiképpen nem mondható férficelebek a műsorban miért nem viselnek ilyet. Valószínűleg jobban kivédhetőek lennének a hasonló súlyos sérülések.