Andy Serkis Putyint parodizálta Gollamként

A sztár a The Late Show with Stephen Colbert című talkshow-ban ekézte Oroszország elnökét az ukrajnai invázió miatt.

Andy Serkis egy röpke pillanatra feltámasztotta Gollamot a The Late Show with Stephen Colbert című talkshow-ban. Bár Serkis eredetileg azért volt ott, hogy az új Batman-filmet promózza, hiszen ő alakítja benne Bruce Wayne inasát, Alfredot, Colbert gyorsan átterelte a beszélgetést Középföldére és A Gyűrűk Urára.

Serkis el is mesélte a műsorvezetőnek, hogy A Gyűrűk Ura-hangoskönyvekben 132 különböző karakter hangját kölcsönözte. Be is mutatta a jól ismert Gollam-hangot, amikor Szméagol jó és gonosz énje egymással vitatkozik, ám ezúttal a színész mindezt úgy adta elő, hogy közben az ukrajnai helyzetre reagálva Vlagyimir Putyinnak is beszólt.

Gollam ezen az oldalon állt, Szméagol pedig ezen az oldalon. És olyan dolgokat mondtak, hogy »Meg kell szereznünk Kijevet!«, »Nem lehet, drágaszág, akkor szankciókat fognak bevezetni!«

Putyin ukrajnai inváziója és az arra válaszul meghozott nemzetközi szankciók mellett szóba került az is, hogy a Warner Bros. lefújta az új Batman oroszországi premierjét (mi egyébként már láttuk a filmet, a PORT.hu kritikája ezen a linken olvasható el). Andy Serkis Putyin-paródiája alant látható.



(via Variety)