Az Egy rém rendes család sztárja visszatért a tévébe

Christina Applegate új sorozata megérkezett a Netflixre.

A hazánkban elképesztően népszerű Egy rém rendes család 1997-es befejezte után Applegate-nek volt egy pár sorozata (például a 2007-es Nem ér a nevem), de az utóbbi időben inkább nagyjátékfilmekben láthattuk, például a Hétmérföldes szerelemben, az Elhajlási engedélyben, a Vakációban vagy a Rossz anyák első és második részében.

Most azonban a színésznő visszatért régi nagy sikerei terepére, és ismét egy sorozatban vállalt szerepet, amit május 3-án mutatnak be a Netflixen. A Dead to Me Liz Feldman alkotása, akit a Vérmes négyes producereként és Az élet csajos oldala írójaként ismerhetünk. Ezúttal egy akasztófahumorral gazdagon tálalt sorozatot ötlött ki, amely csakhamar női buddy movie-ba vált.

Christina Applegate karaktere, Jen ugyanis, miután egy cserbenhagyásos gázolás következtében elveszíti a férjét, egy gyászterápiás csoportban megismerkedik Judyval, akinek a pasija halt meg szívrohamban. A két nőben a gyászon kívül nincs semmi közös, mégis hamar elválaszthatatlanokká válnak.

Egy újabb fordulattal azonban a Dead to Me csakhamar Lány a vonaton-szerű thrillerbe csap át (Judyról kiderül, hogy nem egészen az, mint akinek mondja magát, és még csak a pasija sem halt meg), ami a Rolling Stone kritikusa szerint egyáltalán nem tesz jót neki. Az újságíró szerint ugyanakkor Applegate remek Jen szerepében, szóval talán érdemes tenni vele egy próbát. Az előzetese pedig nagyon vicces!


(via Rolling Stone)