Az HBO berágott George R.R. Martinra, amiért elpletykálta az új Trónok harca-sorozat címét

Az író nem győz bocsánatot kérni, és bizonygatja, hogy a spin offnak nincs még címe.

Úgy látszik, George R. R. Martin kikapott az HBO fejeseitől azért, mert egy héttel ezelőtt a blogján (aminek egyébként vicces módon Not a Blog a neve) már kész tényként kezelte, hogy A hosszú éjszaka lesz a Trónok harca spin off címe.

Most ugyanis nem győz bocsánatot kérni a történtekért:

Az HBO felhívta a figyelmemet arra, hogy Jane Goldman sorozatának pilot epizódja jelenleg nem A hosszú éjszaka címen fut. Ez csak az a cím, amit én szeretnék, de jelen állás szerint még nincs semmilyen hivatalos cím. Mea culpa, mea culpa, mea culpa.

Ezután még hozzátette, hogy nemcsak a cím nélküli sorozatról, de a másik négy spin offról is tud infókat, de most már nem akar semmit kifecsegni:

Szóval készül a pilot, és a szereplőgárda is majdnem teljes. Mondhatnék többet is, de nem szabad. Vannak további, fejlesztés alatt álló sorozatok is, de ezekről sem mondhatok semmit. Sajnálom.

Érdekes egyébként, hogy az HBO csak most koppintott rá az író orrára, mivel Martin már a nyáron elpletykálta a blogján, hogy valószínűleg A hosszú éjszaka lesz a spin off széria címe, akkor azonban nem szólt senki érte. Az viszont már egészen biztos, hogy az új sorozat főszereplője Naomi Watts lesz, akinek a karakteréről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy egy karizmatikus, ármánykodó előkelőség, tele sötét titkokkal. (via Uproxx & Digital Spy)