Az Így jártam anyátokkal alkotógárdája új vígjátéksorozatot készít a FOX-nak

Az új széria címe Open Arms, vagyis Tárt karokkal, a producerek Carter Bays és Craig Thomas lesznek, a forgatókönyvet Peter Warren írja.

Egy egyetlen kamerával felvett vígjáték hőse Howie és Joy, akik, miután megtudják, hogy nem lehet gyermekük, fogják összes spórolt pénzüket, és megveszik a fogadót Vermontban, ahová minden évben eljártak, de hamarosan rájönnek, hogy túl nagy fába vágták a fejszéjüket.

 

A Variety.com szerint a Sony Pictures Television lesz az a stúdió, ahol Bays, Thomas és Warren executive producerként tüsténkedik majd a projekt körül, a produceri munkát pedig a HIMYM duó vállalja a Bays Thomas Productions részéről, akik a Sony TV megbízásából dolgoznak, ahová átfogó szerződés köti őket.

A Tárt karokkal lesz Bays és Thomas második munkája az évadban. A CBS-nél is folyamatban van egy családi vígjátéksorozatuk, ami már meg is kapta a jóváhagyást a pilotra, valószínűleg az Így jártam anyátokkal sikere volt a garancia, melyet a producerek szintén a CBS-nél mutattak be először.