Az RTL októberben mindent egy lapra tesz fel a Nyerő Párossal és a Survivorral

A két húzóműsor hétköznaponként egymás után lesz látható az RTL-en.

2023. október 2-től hétköznap esténként újabb nyolc híresség bizonyíthatja, mekkora párjával az összhang, és ki az, akinek a szerelme mindent túlél és méltó a Nyerő Páros trófeára. A műsorvezető újra Sebestyén Balázs és Kabát Péter lesz. Érdemes azonban tovább maradni a képernyő előtt, ugyanis nem akármilyen formában tér vissza a világ egyik legnépszerűbb túlélő-show-ja, a Survivor, melynek új évadában a Generációk harcát követhetjük végig, közvetlenül a Nyerő Páros után.

Forrás: RTL Sajtóklub

 

A sztárpár-show (gyártó: Solaz Media Produkciós Kft.) vadonatúj, hetedik évadában ismét nyolc híresség költözik be a megújult villába és küzd meg a Nyerő Páros címért.

Forrás: RTL Sajtóklub

 

Vastag Csaba Fonogram-díjas énekes és párja, Domján Evelin, pontosabban Vastagné Domján Evelin.  Versenybe száll Voksán Virág, egykori modell, playmate, jelenleg lemezlovas és párja,  Valentényi László generálkivitelező. A győzelemre hajt Balogh Eleni, modell, szépségkirálynő és párja, Soós Dávid labdarúgó, jelenleg a Hatvan FC igazolt játékosa. Széki Attila, vagy ahogyan mindenki ismeri: Curtis, rapper, a The Voice coacha, korábbi labdarúgó és párja, Barnai Judit, egykori válogatott kosárlabdázó, aki profi pályafutása során megfordult a Vasasban, Újbudán, Győrben, és az FTC-ben is.  Harcba száll Bálint Antónia hitelszakértő, egykori szépségkirálynő és műsorvezető és párja, Bársony Farkas jogász. Henry Kettner vlogger, tartalomkészítő, a közösségi oldalak egyik legkedveltebb és legmegosztóbb figurája és barátnője Kiss Rebeka.

Varga Miklós, vagy ahogyan az ország ismeri Joe, az Éjjel-Nappal Budapest rosszfiúja, jelenleg a Survivor műsorvezetője és párja, Hrovatin CsengeBoráros Gábor profi MMA-harcos és párja, Jákli Mónika influenszer. 

Forrás: RTL Sajtóklub

 

Ugyanakkor nemcsak a szerelmesek mérkőznek meg október 2-tól hétköznap esténként az RTL-en, hanem a generációk is összecsapnak, visszatér ugyanis a világ egyik legkeményebb túlélő-show-ja, a Survivor - Generációk harca (gyártó: Paprika Scripted Kft.).

Az idei évad a Fülöp-szigetekre kalauzol és még izgalmasabb fordulatokat ígér; ugyanis három törzsben, korosztályok szerinti leosztásban zajlik a civilek harca: a Buhawi törzsben a huszonévesek, a Kargatan törzsben a harmincasok, míg a Jarakay törzsben a veteránok csapnak össze. A műsort pedig Varga Miklós, azaz Joe vezeti majd. A kihívások, a körülmények még keményebbek lesznek, a feszültség a tetőfokára hág, amint próbára teszik fizikai és mentális tűrőképességüket, hogy elnyerjék a Túlélő címet és a 20 millió forintos fődíjat. 

 

Mindkét műsor epizódjai visszanézhetők majd az RTL+ felületén.