Bejelentették a TV2 őszi műsorait, jön az egy estés show, ahol "a nemzet intelligenciáját" tesztelik

Realityk, vetélkedő, sorozatok minden mennyiségben.

2024 őszén visszatér az Ázsia Expressz, ami idén a Fülöp-szigeteken és Tajvanon zajlik, és jön a Séfek séfe legújabb szezonja is. Új évad készül a Farm VIP-ből is, de visszatér a sorsfordító Újratervezés is, ezúttal a TV2 Klubon, ahol nehézsorsú, kilátástalan helyzetben élő családok otthonait varázsolják újjá, Szabó Zsófi és Stohl András, valamint Szabó András, Csuti vezényletével.

2024-ben, 20 év kihagyás után visszatér a képernyőre a Kísértés, aminek műsorvezetője Kasza Tibi lesz.

A műsort már leforgatták, de csak ősszel kerül adásba a régi-új társkereső reality. A tavalyi év egyik legmegosztóbb valóságshow-ja, a Kőgazdag fiatalok – Rich Kids Hungary is visszatér, lesznek régi és új szereplők, akik örömmel osztják meg fényűző mindennapjaikat a nézőkkel. És ha ez még nem lenne elég, idén - 14 év után - Gáspár Győző és családja is újra beengedik a nézőket otthonukba, érkezik a Gáspárék, szintén a TV2 műsorán.

 

Idén ősszel két új formátum is bemutatkozik a TV2 képernyőjén. Az egyik a Password – A jelszó, aminek műsorvezetője Lékai-Kiss Ramóna lesz, aki korábban nem vezetett még vetélkedőt. Az új vetélkedőben sztárok és civilek játszanak majd, a műsort már leforgatták, az utómunkák zajlanak.

A másik, ősszel debütáló formátum

egy egy estés event műsor, az 1% Club lesz, bármit is jelentsen ez. 

A TV2 közleménye szerint az 1% Club

egy egyedülálló, lebilincselő és humoros szórakoztató produkció, amely tudományos felmérés alapján teszteli a nemzet intelligenciáját. A siker azon múlik, hogyan gondolkodunk, nem pedig azon, hogy mit tudunk, ami azt jelenti, hogy mindenki egyenlő esélyekkel indul és játszhat a stúdióban, és a képernyők előtt.

Akár versenyzőként küzdenek a játékosok a pénzdíjért, akár nézőként játszanak barátaik és családtagjaik ellen, az egyre nagyobb kihívást jelentő kérdések helyes megválaszolásával bejuthatnak az 1%-os klubba: azon emberek elit csoportjába, akik képesek a lakosság 99%-ának eszén túljárni. A Magnum Media díjnyertes műsora már több országban is hatalmas sikert aratott - a BBC Studios forgalmazásában - Ausztráliában, Németországban, Görögországban és Franciaországban. Idén Magyarország mellett az USA-ban és Mexikóban, valamint Spanyolországban is képernyőre kerül.

Két vadonatúj heti sorozat is érkezik a TV2-re.

A S.E.R.E.G. egy katonai tematikájú széria, ami egy apa-fiú konfliktus és egy missziós bosszúhadjárat története. Továbbá 2024 őszére elkészül az egyik legnagyobb költségvetésű magyar heti sorozat Hunyadi Jánosról. A regénysorozatból készülő tévés adaptáció koprodukcióban készül az NFI-vel és a német Beta Filmmel, utóbbi lesz a nemzetközi forgalmazója is az elkészült tévésorozatnak, amit Hunyadi – Rise of the Raven címmel a magyar nézők szintén a TV2 műsorán láthatnak majd.

Ősszel hétvégén is óriási csata várható majd a két nagy kereskedelmi tévé között. A TV2 a hétvégeken három nagyszabású show-val készül. Az egyik a már korábban bejelentett, 12 év után visszatérő legendás Megasztár, ehhez társul a Dancing with the Stars 5. évada és csatlakozik még egy műsor, ami a legjobbak legjobbjait méreti meg: ez pedig a Sztárban Sztár All Stars

A fentieket elnézve nagy csata várható ősszel a TV2 és az RTL között.

(TV2 Sajtószoba)