Berki Mazsi okozza a legnagyobb meglepetést a Nyerő Páros nézőinek

Hujber Ferencék és Visváder Tamásék szövetsége nem tartott sokáig.

Megtörtént az első kiszavazás a Nyerő Páros 8. évadában. A csütörtöki adásban a párok feladata az volt, hogy minél több súlyt pakoljanak magukra. Ebben a játékban Hujber Ferenc és a kedvese Kriszti, valamint Visváder Tamás és Palácsik Lilla teljesítettek a legrosszabbul, így végül veszélyzónába kerültek. 

Érdekesség, hogy ők voltak azok, akik egyébként már elkezdtek kialakítani valamiféle szövetséget, ám ez tiszavirág életűnek bizonyult. Végül a kiszavazáskor döntetlen alakult ki, de mivel Visváderéknek volt kevesebb pénzük, így nekik kellett távozniuk a műsorból.

A nézők azonban nincsenek elragadtatva, hiszen odáig voltak a párosért.

Nehogy már a Visváderék essenek ki. A leghumorosabbak az egész társaságból”

– írta valaki a Redditen.

Full pozitív csalódás a Visváderék”

– jegyezte meg valaki más.

Nekem Visváder Tamás és Palácsik Lilla az egyetlen igazán szimpatikus páros bent

– mondta el a véleményét egy harmadik kommentelő. 

Sokak szerint pedig a többi versenyző később még megbánhatja, hogy Hujber Ferencéket tartották bent, mert a színész úgy tűnik, hogy imád taktikázni, és a következő adás előzetesében azt is bevallja, hogy ő mindenkinek azt mondja, amit hallani szeretne. 

Sokan kiemelték azt is, hogy Visváder Tamástól nagyon kedves gesztus volt, hogy nem akart a feleségére sok súlyt pakolni a legutóbbi játék során, inkább vállalta, hogy ő cipeljen minél többet. A fórumon többen kifejtették, hogy remélik a házaspár valamilyen úton-módon visszatér a realitybe, ugyanis erre már korábban is volt példa. 

Szintén pozitív csalódás a nézők számára Berki Mazsi és a párja, Zoltán. Sokan értékelik azt, hogy nem tűnnek rosszindulatúnak, nem taktikáznak, inkább csak élvezik a játékokat. A pakolós feladatban ők kaptak hátrányt Hercegéktől, ám még így is messze a legjobban teljesítettek. 

Karikó ide, Da Vinci oda, de én egyre jobban szurkolok Mazsiéknak”

– írta valaki, aki arra utalt, hogy az üzletember azt hitte Karikó Katalinra, hogy egy divattervező, az influenszernek pedig fogalma sem volt, hogy ki festette a Mona Lisát. Úgy tűnik azonban, hogy az elméleti tudásuk hiányának ellenére is sokan szeretik őket.