Beszólt Istenes Bencének Az álommeló játékosa

Balázs, aki eleinte nem muzsikált túl fényesen a tippjátékban, epésen megjegyezte, hogy legközelebb segít kérdéseket összerakni.

Istenes Bence is megérkezett Az álommeló című műsorba, ami az RTL népszerű üzleti realityje, a Cápák között spin offja, melyben az egyik „cápa”, Balogh Levente immáron egyedül szerepel a képernyőn minden hétköznap 20:50-es kezdettel, miközben keresi az új asszisztensét. A játékosok egyike a fináléban majd elnyeri a címbéli álommelót a bruttó 3 millió forintos fizetéssel, a céges autót meg az egyéb juttatásokat – magáról a műsorról itt olvasható el a PORT.hu kritikája.

A reality keddi adásában „a cápa” közeli barátai és hozzátartozói segítették a leendő elnöki asszisztensek munkáját. Gyerekkori titkai mellett többek között az is kiderült Balogh Leventéről, hogy hogyan segített a bajba jutott barátain (spoiler: vett egy új autót nekik, miután Erdély felé tartva balesetet szenvedtek), mi volt a beceneve (spoiler: LEVIKE!), szeret-e hajókázni (spoiler: szeret) vagy volt-e kisdobos (nem derült ki, de az életkora alapján valószínűleg volt).

 

 

 

Istenes Bence letesztelte, sikerült-e a játékosoknak begyűjteniük minden információt leendő főnökükről ahhoz, hogy sikerrel tudjanak válaszolni az olyan kérdésekre, mint az alábbiak:

Hogyan issza Levente a reggeli első kávéját? Mi Levente versenylovának a neve? 

Az egyik versenyző, bizonyos Balázs, nem muzsikált valami fényesen ebben a tippjátékban, legalábbis az elején, ezért be is szólt Istenes Bencének:

Segítek legközelebb kérdéseket összerakni!

 

 

A másik játékos, Viki pedig elsírta magát. Balogh Levente egyik segítőjével, Farmosi Larisszával ugyanis több alkalommal is volt némi purparléja, ami miatt el is indult némi suskus a háttérben. A lenti videóban látható is, ahogy Larissza félrehívja a játékost az irodájába egy paprikás hangulatú beszélgetésre, ahonnan végül Viki a könnyeivel küszködve távozott:

Ez egy jó nagy koppanás. Baromira bánt, ha tényleg ezt látják. (...) Pedig nem akartam semmi rosszat, csak nyilván a végére én is fáradok.

 

 

A következő, szerdai adásban a játékosok egy felbecsülhetetlen eszmei értékű kép és egy eltűnt termék nyomába erednek. Balogh Leventénél ugyanis gyakran előfordul, hogy valamit fel kell kutatni, majd meg kell szerezni – bármi áron! Ezért Az álommeló jelöltjeinek most mindent be kell vetniük,

akár 200 000 forintot is elő kell tudni villantaniuk mellényzsebből egy képgalériában!