Bradley Cooper és Mark Ruffalo magyar hangjával bandázhatunk virtuálisan

Befejező részéhez érkezik az HBO rendhagyó Instagram live műsora, az Élőben otthonról, amelynek Rajkai Zoltán lesz az utolsó vendége.

Május 21-én utolsó részéhez érkezik az HBO különleges Instagram live műsora. A befejező adás vendége Rajkai Zoltán lesz, aki olyan sorozatokban és filmekben tűnt fel, mint az Aranyélet, a mára klasszikussá vált Angyalbőrben, a Lajkó – Cigány az űrben vagy épp a Parkoló.

A hazai szinkronszakma egyik kiváló alakja nem mellesleg olyan színészek állandó magyar hangja, mint Mark Ruffalo (Bosszúállók, Ez minden, amit tudok), Bradley Cooper (Másnaposok-trilógia) vagy épp Oscar Isaac (legújabb Star Wars-trilógia). Most az online térben kérdezgethetjük kedvenc forgatási élményeiről, szinkron és egyéb munkásságáról, de akár a hobbijáról vagy épp az önkéntes karantén alatt eltöltött időről is.

Forrás: Sághy Tímea / HBO

 

„Az HBO a kedvenc csatornám. Kulturált, érzékeny és minőségi. Sok szálon kötődöm hozzá. És nemcsak az Aranyélet miatt, hanem mert a legjobb és legszínvonalasabb szinkronmunkáim is az HBO filmjeihez köthetők. Legutóbb például Sam Rockwellt szinkronizáltam a Fosse/Verdon sorozatban.

Az HBO számomra garancia: ha hívnak, bármikor boldogan megyek”

– mondta Rajkai Zoltán a felkérésről.

Az Élőben otthonról harmadik és egyben utolsó adása május 21-én, csütörtökön 18 órakor kezdődik az HBO Magyarország Instagram oldalán, de érdemes lesz követni Rajkai Zoltán Facebook oldalát is. A korábbi műsorok vendége Ónodi Eszter, illetve Döbrösi Laura volt, amiről itt és itt írtunk.


(via HBO)