Családi filmek szerdára

Még mindig tart az őszi szünet, ráadásul a szülőknek is pihenőnap van, nosza, most aztán együtt lehet szórakozni a tévé előtt!

Viasat6 - november 1., 6.30h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Budori az ihatovi erdőben élt, de egyedül maradt, miután családja elpusztult a hideg időjárási körülmények miatt. Rengeteget dolgozik gyárakban és szántóföldeken, végül a Vulkáni Osztály jeles mérnöke lesz.

 

RTL - november 1., 8.10h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Li herceg kiérdemli, hogy versenyzőként részt vegyen a Hattyúhercegnő zenei fesztiválján. Húga, Mei is szeretne elmenni, hogy feloldhassa az átkot, ami szerelmét, Chent sújtja. Chen szerencsesárkányként kénytelen élni, és csak napnyugtakor válhat emberré. Mei elrejtőzik a hajón, majd titokban belopózik a Hattyúhercegnő palotájába. A szépséges Odett és férje Scullyhoz viszi a szerelmeseket, hogy megtalálják az átok ellenszerét. Közben Chen és Alice hercegnő között egyre bensőségesebbé válik a viszony, ami felébreszti a hercegnő gyerekkori barátjában, Lucasban a féltékenységet.

 

AXN - november 1., 9.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott

Sammy és Ray kérgesteknősök és örök barátok, akik gondtalanul lubickolnak egy atoll környékén, és felkészítik az ifjakat, például Rickyt és Ellát, hogy ők is boldogulhassanak a tengerben. Egy nap azonban felbukkan egy orvvadász, aki foglyul ejti és elszállítja a teknősöket, hogy aztán betuszkolja őket Dubaj egyik látványos vízi show-jába. A hely kisfőnökeként ismert Nagy D, a csikóhal menekülést tervez, és a két teknőcnek is szerepet akar osztani. De amikor Sammy és Ray megismerkedik Jimbóval, a gülüszemű pacahallal, Luluval, a felvágott nyelvű homárral meg egy jókora pingvincsaláddal, elkezdenek dolgozni saját menekülési tervükön. Ekkor érkezik meg a kis Ricky és Ella, hogy megmentsék őket. Izgalmas kalandok és menekülések után hőseink délnek veszik az irányt, hogy megkeressék Shellyt, Sammy első és egyetlen szerelmét.

 

Barbie - Skipper és a nagy babysitter küldetés

Minimax - november 1., 9.30h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Barbie húga, Skipper bébiszitterként tevékenykedik, de amikor nehézségekbe ütközik, nyári munkát vállal egy víziparkban, ahol nem csak új barátokra tesz szert, hanem számára eddig ismeretlen feladatokkal is meg kell birkóznia. Amikor egy születésnapi buli a parkban balul sül el, Skipper bébiszitter képességei megmentik a napot! A siker újra magabiztossá teszi Skippert bébiszitter üzletével kapcsolatban, ezért új barátaival bébiszitter csapatot alapítanak.

 

TV2 Kids - november 1., 10.00h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Salma sosem találkozott biológiai szüleivel, az egyetlen dolog, amit tud róluk, hogy még kisbaba korában elhagyták őt. A fiatal lány egész életét annak szentelte, hogy felkutassa családját, ám eddig nem járt sikerrel. Egy napon aztán felfedez egy különleges könyvet, amely részletesen mesél a város valamint a benne élő emberek történelméről. A könyv segítségével talán esélye nyílik felkutatni szüleit, így Salma elindul élete nagy kalandjára két barátjával, Jorgéval és Pedróval. Varázslatos útjuk során megnyílik előttük a holtak bámulatos és színkavalkádos világa, ahol különös lények lesznek segítségükre.

 

Ferdinánd

TV2 - november 1., 10.10h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mi dolga a világon egy bikának? Viadalokon való részvétel. És mire vágyik minden igazi bika? Természetesen arra, hogy végre a stadion közepén állhasson, a fűrészport kapargathassa, és megmutathassa, hogy ő az igazi, a legyőzhetetlen bajnok. Kivéve Ferdinándot. Ő nem ilyen bika. Nem érdekli a viadal, és nem akar senkit legyőzni. Ő a virágokat, a békességet és a végtelen mezőt szereti. Nem lesz könnyű dolga, míg meggyőzi a világot, hogy egyszer egy ilyen bikára is szükség lehet...

 

AXN - november 1., 11.25h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Tad mindig is arra vágyott, hogy híres, kalandozó régész legyen. Ennek ellenére napjai az erről szóló álmodozással telnek az ipari daruk és a cement között az építkezésen, ahol dolgozik. Most mégis lehetősége nyílik álmai beteljesítésére. Egy neves régész barátja megmutat neki egy rejtélyes kőtáblát, ami Paititi elveszett inka városának legendás kincseskamrájába vezet. Az indulás előtt egy szerencsétlen baleset következtében pedig Tadnek kell beugrania a cimborája helyett. Alighogy megérkezik Peruba, értesül róla, hogy az Odysseus, a kincsvadászok hírhedt csoportja is Paititibe tart, és bármire képesek, hogy megtálaljak az elveszett kincseket. Hősünk nekivág hát élete legnagyobb kalandjának, mely számtalan veszélyt rejt. Útjára elkíséri Sarah, a bátor és mindenre elszánt régészlány, Belzoni, a néma, ámde annál viccesebb papagáj, Freddy, a különös helyi túravezető, valamint Tad elválaszthatatlan, hű társa, Jeff, a kutyus.

 

Szaffi

TV2 - november 1., 12.20h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Jókai Mór regénye alapján! Mesénk a 17. században játszódik, amikor a Habsburg-ház elhatározza, hogy kiveri a törököt Magyarországról. Sophie, Ahmed Pasa lánya és Jónás, a magyar várúr, Botsinkay Gáspár fia, kisgyermekkoruk óta szeretik egymást, s jegyesek. A háború alatt azonban a Botsinkay családnak és a töröknek menekülnie kell, ezért elásnak egy láda kincset Botsinka várának udvarában. A kisded Sophie a menekülés közben elveszik, s egy furcsa kis öregasszony talál rá, aki macskája után elnevezi Szaffinak, s mintha saját gyermeke lenne, úgy szereti, s neveli. Jónás, daliás fiatalemberként visszatér apja birtokára, s az elrejtett kincs nyomába ered. A kincset azonban nemcsak Jónás szeretné megtalálni, hanem az ingyenélő, haszonlesők is. Jónás pedig a veszélyes kalandjai során újra találkozik Szaffival...

 

Paramount Network - november 1., 12.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az erdőben, ahol Latte, a sünlány él, az állatok nagy veszélybe kerülnek, amikor egy nap az utolsó tó is kiszárad. Latte és mókusbarátja elhatározza, hogy visszaszerzi a tó vizét, amihez el kell csenniük a mágikus varázskövet a Medve királytól.

 

Minimax - november 1., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Rudolph, a tizenhárom éves vámpír fiú bár már a sok századik szülinapi bulijára készül, de egy évet sem öregszik. Nincs sok kedve az ünnepléshez, hiszen mindig ugyanaz a program: egy öreg kastély romos falai között köszönti fel őt családja. Nem hagyhatják el otthonukat, mivel vámpírvadászok lesik minden lépésüket. Ám Rudolph egy kis izgalomra vágyik, ezért meglóg otthonról, és találkozik Tonyval, aki rajong a kísértettörténetekért, és természetesen a vámpírokért. Hamar barátságot kötnek, és közösen próbálják megállítani a gonosz vadászokat.

 

Viasat3 - november 1., 14.05h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Vidám az élet Bikinifenéken, ahol az örök optimista, SpongyaBob és barátai, Patrick, a hű tengeri csillag, a kaján Tunyacsáp, a tudós mókus, Szandi és a nagymenő vállalkozó, Rák úr élnek. Amikor ellopják a herkentyűburger titkos receptjét, SpongyaBob kénytelen összefogni örök ellenfelével, Planktonnal, hogy a tér és az idő határait átszelő utazásuk során felfedezzék saját szupererejüket, és szembeszálljanak Burgerszakáll-lal, az elvetemült kalózzal, akinek más tervei vannak a tengermélyi finomságokkal.

 

Kung Fu Panda

Viasat3 - november 1., 16.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A rendkívül lelkes, eléggé nagydarab és kissé esetlen Po a legnagyobb kungfurajongó, ami nem éppen előny, ha az ember (vagyis panda) a családi levesbüfében dolgozik naphosszat. Ám váratlanul őt választják ki arra, hogy teljesítsen egy ősi jövendölést, így Po álma valóra válik: bekerül a kungfu világába, és együtt gyakorolhat bálványaival, a legendás Őrjöngő Ötössel: Tigrissel, Daruval, Sáskával, Viperával és Majommal, gurujuk, Shifu mester vezetésével. Hőseink nem is sejtik, hogy a bosszúszomjas és alattomos hóleopárd, Tai Lung már úton van feléjük, és Pónak kell mindenkit megvédenie a közelgő veszélytől. Vajon valóra tudja váltani az álmát, és igazi kungfuhős lesz belőle? Po teljes szívével _ és terjedelmével _ a feladat megoldásán fáradozik, s végül rájön, hogy a leggyengébb pontjai lesznek a legnagyobb erényei.

 

Karácsony Artúr

Film+ - november 1., 16.45h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Hogyan tud a Télapó egyetlen éjszaka alatt annyi gyerekszobába bejutni? Tökéletes, katonás szervezéssel, a terepen dolgozó manókkal, egy óriási, szuperszonikus szánnal és egy tökéletesen működő parancsnoki bázissal. Ám hiába segít a fejlett technológia, néha becsúszik egy kis hiba. Kétmilliárd gyerek rendben megkapja az ajándékot, egyetlen kislány azonban semmit sem fog találni a csizmájában. A Télapó elsőszülött fia, Steve ezt elfogadhatóan kis hibának találja, ám Steve öccse, Artúr nem tud belenyugodni. Így a saját szakállára beindít egy mentőakciót.

 

Vuk

Moziverzum - november 1., 17.20h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Fekete István regénye alapján! A rókacsaládban "gyermekáldás" van. Mind életrevaló, de egy különösen csintalan. A szülők úgy vélik, nagyapjára ütött és ezért a Vuk nevet adják neki. Amikor azonban az emberek miatt a kisróka árván marad, nagybátyja, a híres Karak veszi pártfogásába. Befogadja a barlangjába és vadászni tanítja. Vuk ügyes tanítványnak bizonyul, és Karak legnagyobb örömére bátor rókává fejlődik. Okosságát bizonyítja akkor is, amikor a rókalányt kiszabadítja a vadász fogságából. Egy hajtóvadászat során azonban Karak feláldozza életét a fiatalok megmentéséért. Vuk és Iny családot alapítanak, majd sok borsot törnek a vadász és kutyái orra alá...