Családi filmek szombatra

Remélhetőleg a jó idő kicsábít titeket a szabadba, hogy aztán együtt pihenjetek Barbieval, Csizmással, Hollócskával és az Undipofikkal.

Undipofik

Moziverzum - április 13., 7.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Létezik egy varázslatos hely, Undifalva, ahol a furcsa a normális és a tökéletlenség a legjobb dolog. Itt éldegél Moxi, a csinos plüsspofi barátaival, akikkel folyton az eget fürkészik, mikor pottyan le közéjük egy újabb hibás játék, akit boldogan a keblükre ölelhetnek. Moxi élete klasszabb már nem is lehetne, ám egyre többet mereng azon, vajon létezik-e bármi az Undifalva szélén elterülő hegyek túloldalán. Maga köré gyűjti legjobb pajtásait, és nekivágnak az ismeretlennek. A kis csapat végül a Tökéletesség városában, a hibátlan játékok világában köt ki, ahol nehéz megmérettetéseken kell részt venniük. És bár a kis undik minden vágya, hogy elismerjék őket, a próbatételek során ráébrednek arra, hogy mások szeretetéhez nem a hibátlanságon keresztül vezet az út. Hisz a leges-legfontosabb dolog, ami igazán számít, hogy mindig, minden helyzetben a tökéletlenségükben tökéletes önmaguk maradjanak.

 

Minimax - április 13., 8.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Barbie egy átlagos, külvárosi gimnazista lány, aki szabadidejében legszívesebben barátnőivel, Tiával és Courtney-val zenél. Mikor Barbie másodikos gimnazista lesz, legnagyobb vágya, hogy kortársai felfedezzék benne az izgalmas, tehetséges lányt, hogy az iskolai híradó műsorvezetője legyen, és hogy randizhasson a suli egyik népszerű srácával, Toddal.

 

Csizmás, a kandúr

Paramount Network - április 13., 12.00h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Shrek-ben imádta... most nézze meg ebben a "vidáman vicces" (Associated Press) animált eposzban, hogy hogyan szerezte hírnevét _ és egy nagyon nagy pár csizmát _ az egyedülállóan hetvenkedő macska! A szerető, a harcos és a zsivány Puss In Boots (Antonio Banderas) kilenc életének legnagyobb kalandját éli, amikor betársul Kitty Softpaws (Salma Hayek) és Humpty Dumpty (Zach Galifianakis) mellé, a híres Jack és Jill (Billy Bob Thornton és Amy Sedaris) elleni végső leszámoláshoz. Itt van A Macska, A Mítosz, A Legenda _ Puss in Boots igaz története!

 

Film+ - április 13., 12.25h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az újszülöttet a gólya hozza. Illetve dehogy. Régen talán így volt, de ma már a gólyák egy multinacionális internetes áruszállító cégnél vállalnak szállítmányozást. Junior a vállalat legsikeresebb tehergólyája, és éppen előléptetés előtt áll, amikor véletlenül működésbe hozza a babagyártó gépet, amely gyárt is egy bűbájos, de engedély nélkül készült kislányt. Junior a gyárban fellelhető egyetlen ember segítségével igyekszik minden nyomot eltüntetni a főnöke szeme elől. Olyat tesz, amit még sosem: elszállítja a babát. Hosszú, kalandos és meghökkentő felfedezésekkel teli útja végén egy család boldog lesz, viszont az egész világ megváltozik.

 

Minimax - április 13., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Belka és Strelka ezúttal az Atlanti-óceánon kialakult furcsa örvényre keresi a magyarázatot. Ismét hősiesen kell cselekedniük, hogy megmentsék a bolygót és új barátaik élőhelyét.

 

Film+ - április 13., 14.15h
Korhatár nélkül megtekinthető.

A császárpingvinek között egy senki vagy, ha nem tudsz énekelni. A kis Topi, befolyásos és nagyra tartott szülei bánatára, nem tud énekelni, így esélye sincs a boldog szerelemre. Ellenben még egy ilyen táncost, mint ő, nem hord a jég a hátán, ezért úgy határoz, boldogul, amivel tud, és neki vág az Antarktisznak. Hamarosan találkozik egy csapat másfajta pingvinnel, köztük Ramónnal, akit lenyűgöznek a kis pingvin tánclépései, és meghívják, hogy tartson velük. Új barátaival olyan kalandokba keveredik, amilyet a császárpingvinek még elképzelni sem tudnak.

 

m2 / Petőfi TV - április 13., 14.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Klara királynő uralkodik a 12 hónap felett, akinek feladata minden hónapban beállítani az éves órát a hónapok áthelyezéséhez. Az elmúlt hetekben a királynő egyre gyengébbé válik, és mágikus ereje fogy. A hónapok nagyon félnek: vajon a Fagyos Herceg, akinek sötét ereje csak a szökőévben kap erőre, próbálja meg elpusztítani a királynőt, és így megakadályozni az év folytatását? Gyors intézkedésre van szükség, mert február 29. van, és a királynőnek pontosan 18 órára kell beállítania a márciusi éves órát. Ha ez nem sikerül neki, akkor az örökké sötét, jeges és barátságtalan február marad. Március talál egy ellenszert az Öröklét könyvében, de embernek kell megfejtenie a titkos receptet. Két kiválasztottjuk Luise és Valentin elindulnak beszerezni a hozzávalókat, de hátráltatóik is lesznek, akik minden lehetséges akadályt eléjük gördítenek.

 

Hollócska, a kis rosszcsont

m2 / Petőfi TV- április 13., 18.00h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Egy csibész hollócska kalandjai, aki az erdő legnagyobb csavargója. Barátai, az erdő lakói _ Eddy, a mackó, Gyapjas, a bárány, a kisfarkas, Billy, Lalo, Pufi, a bagoly és még sokan mások. Hollócska, a kalóz hajó kapitánya, sokféle játékot játszik kis barátaival. A mókusok kapitánya viszont Pufi. S egy jóravaló kalóznak sok a dolga _ például zsákmányt és vagyont szerezni. Ez az elsőszámú kötelessége. A jóbarátok ma Borz néni házához igyekeznek, mert finom ebéddel várja őket. Hollócska nap mint nap más játékot talál ki, s kalandot él át. Egyszer azonban igazán nagy feladat elé állítja az élet. Az erdőt, minden lakójával együtt veszélyezteti a tó vize, ugyanis a gát elkorhadt és sszivárog. A hódok építették a gátat, így jó volna először őket megkeresni. "Egy hódcsalád egyetlen hét alatt képes felépíteni egy egész gátat." A hódok azonban, valahol másutt, az erdőn kívül élnek. Hollócska és Gyapjas felkerekednek hát, s hátizsákot is vesznek a hátukra. A hódokon kívül mindenkit mozgósítani kell, hogy megvédjék az erdőt! Ha igaz barátaid vannak, akkor ez nem akadály. Közösen, együtt, bátran meg lehet meneteni az erdőt _ gondolta Hollócska és igaza lett.

 

TV2 Kids - április 13., 18.45h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Felborul az edény, amiből a két legendás figura, Asterix és Obelix a varázsszert itta, és amelynek természetfeletti erejüket köszönhetik, s még mielőtt a druida, Getafix új főzetet készíthetne, a rómaiak fogságába esik. Hőseink tehát elindulnak, hogy megkeressék. Amerikában kötnek ki, ahol indiánok ejtik foglyul őket. Meglepő módon ugyanitt raboskodik Getafix is. A három bátor gall egyik jótettet a másik után hajtja végre, majd visszakerülnek szülőföldjükre, ahol szomorú hírek fogadják őket. Szerencsére nem hagyják magukat, és szembeszállnak a római hódítókkal.