Családi filmek szombatra

Hátha szép időt tartogat számunkra az utolsó októberi szombat! Ha igen, irány a szabad, aztán lehet pihenni a tévé előtt. Ha nem, ugrás az előző mondat második feléhez!

Minimax - október 28., 8.15h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Barbie Odette alakjában kel most életre a pék lányának szerepében. Odette az egyszarvút követi az Elvarázsolt erdőbe, ahol Rothbart, a gonosz varázsló hattyúvá változtatja őt. Rothbart célja, hogy legyőzze unokatestvérét, a Tündérkirálynőt és elfoglalja az erdőt. A Tündérkirálynő szerencsére enyhíteni tud a varázslaton, így Odette, valamint az erdő többi emberi lakója is _ akik mind Odette-től várnak segítséget -, éjszakára visszanyerik emberi külsőjüket. Odette sorsa, hogy megmentse az Elvarázsolt erdőt a gonosz Rothbarttól, habár nem érzi magát alkalmasnak ekkora feladatra. Hogyan lehet képes erre egy fiatal lány, akinek nincs más fegyvere a bátorságán, becsületességén és az eszén kívül? Mit hoz a Daniel herceggel való megismerkedés? A film a mesét és a balettet ötvözi Csajkovszkij feledhetetlen zenéjére, miközben megmutatja, hogy mindannyian bátrabbak vagyunk, mint hisszük.

 

Paramount Network - október 28., 9.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mindenki félre, megérkeztek az igazi partyállatok _ a Barnyard-i animált állatok csapata! A mulatsággal teli kaland főhőse Otis, a gondtalan tehén, aki napjait énekléssel és tánccal tölti, és azzal, hogy emberekkel szórakozzon, ezzel azonban nagy aggodalmat kelt apjában, Benben. Vad, kiszámíthatatlan és roppantul szórakoztató, egy hordányi animált kópé, akik nem hagyják, hogy hangos nevetésed egy pillanatra is alábbhagyjon!

 

Minimax - október 28., 9.45h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Perdülj táncra Barbie varázslatos kalandjában, aki ezúttal Kristynt, a nagyratörő álmokat dédelgető balerinát alakítja! Abban a pillanatban, ahogy Kristyn felpróbál egy pár ragyogó balettcipőt, és legjobb barátnője, Hailey a balett fantasztikus világába csöppennek. Ahhoz, hogy Kristyn legyőzhesse a gonosz Hókirálynőt, kedvenc balettjeiben kell táncolnia. Barbie csodás utazása a tánc világában olyan legendás előadásokat vonultat fel mint a Giselle és A hattyúk tava, és megmutatja, hogy minden álmod valóra válhat, ha szívből táncolsz!

 

Paramount Network - október 28., 11.20h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A történet Roddy-ról, egy előkelő egérről szól, aki egy szerencsétlenség miatt hirtelen Patkopolisz csatornavilágában találja magát, London utcái alatt. Itt találkozik Ritával, egy merész csatornatisztítóval. Együtt kell átjutniuk a nyüzsgő városon, amely tele van veszélyekkel, zuhatagokkal, örvényekkel, de a legveszélyesebb mindközül az aljas Toad és az ő szolgái, Spike és Whitey. Vajon sikerül Roddynak kijutni a csatornából és megmenti Patkopoliszt?

 

RTL HÁROM - október 28., 12.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A tini Félicie arról álmodik, hogy primabalerina lesz, és legjobb barátjával, Victorral, a fiatal feltalálóval megszöknek az árvaházból. Párizsban szétválnak útjaik, Victor az Eiffel torony építésére megy, Félicie pedig az Operaházba. Félicie szerencsésen talál magának pártfogót, majd egy bosszúból ellopott személyazonossággal bejut a híres balettiskolába. A balettiskolában azonban kemények a feltételek, mert csak egy táncos nyerheti el a Diótörőből Clara szerepét, míg a többieknek távozniuk kell. Félicie épp egy karnyújtásnyira van az álomtól, amikor kiderül a csalás, és a szerepet riválisa, Camille kapja meg. A bukás árnyékában kezdődik el igazán Félicie és Victor sikertörténete.

 

Film+ - október 28., 12.50h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A többi pingvinnel ellentétbe Topi nem a hangjáról, hanem a tánctudásáról ismert. Immár ő is családot alapított a tüneményes Glóriával, és a fiacskáját próbálja táncolni tanítani. Eriknek azonban állandóan összeakad a lába, el is bujdosik szégyenében. Útja során találkozik Óriás Svennel, a repülő pingvinnel, aki annyira elbűvöli, hogy Erik rögvest szárnyalni szeretne. Ám erre nincs idő, katasztrófa fenyegeti az Antarktisz népét. Miközben Topi a fiát segíti, összefogja a sarkvidék lakóit, hogy megmentse őket a pusztulástól.

 

Minimax - október 28., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ratchet és Clank nem éppen hőstípusok, ám amikor egy gonosz zseni fenyegeti a világot, mindenkire szükség van. A két barát csatlakozik a galaxis védelmezőihez, és Quark kapitány oldalán harcolva igyekeznek megvédeni a világot a galád Dr. Nefarioustól.

 

Paramount Network - október 28., 14.45h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor Csodaturmix fagyöngyszedés közben leesik egy fáról, ráeszmél, hogy reflexei már nem olyan jók, mint régen, így kénytelen belátni, hogy öregszik. Úgy dönt, nekilát megkeresni az örökösét.
Asterixszel és Obelixszel az oldalán útnak indul keresztül Gallián, hogy találjon egy druidát, aki méltó a varázsital receptjének megismerésére.

 

m2 / Petőfi TV - október 28., 14.55h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Négy esztendeje elhurcolták a faluból az összes valamirevaló takácsot, hogy ledolgozzák a falu tartozását a királynak. A gyerekeik szülő nélkül nőnek fel. A falu összes kincse két ezüsttallér. Mina vállalja, hogy elviszi a királynak, így talán megesik rajtuk a szíve. A bátor kislány elindul, útitársa lesz egy beszélő kiskutya, alias Flix úr, akit csak a tiszta szívű emberek hallanak meg. Útja során érdekes emberekkel találkozik és mindenkinek fényt visz az életébe, már csak a királynén és a királyon van a sor, hogy megkegyelmezzenek…

 

SuperTV2 - október 28., 16.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Violetta, az örökké kíváncsi, és szeleburdi tündérlány fogtündérnek készül, ám a megannyi gyakorlás ellenére sem tud játékokat varázsolni, melyeket a fogakért cserébe kellene a gyerekeknél hagynia. A nagy tündérvizsga pedig közeledik, és csak azok lehetnek fogtündérek, akik sikeresen átmennek a vizsgán. Violetta megbukik, ám engedély nélkül így is elmegy az emberek világába. A kaland balul sül el: egy baleset következtében képtelen visszajutni a tündérek világába, így kénytelen egy kislány segítségét kérnie. A Tündéri bajkeverő bájos, és izgalmas családi animáció film az Irány a bárka! és a Luis és a Zűrlények alkotóitól. A családi mese a legjobb európai animációs hagyományokat követi.

 

m2 / Petőfi TV - október 28., 18.00h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Charlie, az öt éves nyuszi nagyon várja már a születésnapját, hogy a családdal és a barátaival együtt ünnepelhessen. Ráadásul az apukája megígéri, hogy elmennek együtt horgászni. De jaj! A kishúga éppen ezen a napom betegszik meg, így orvoshoz kell menni vele. Charlie igazán mérges lesz, és úgy dönt, hogy akkor bizony ő elemegy a nagyihoz, hogy ott maradjon. Bár a nagymama közel lakik, de egy erdőn kell keresztülmenni, ami tartogat meglepetéseket számára. Szerencse, hogy útközben találkozik a barátaival, így együtt pedig mégiscsak kellemesebb az út.

 

Cool - október 28., 19.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Po és az Őrjöngő Ötös visszatér ebben a szórakoztató, a közönség és a kritika által is méltatott családi filmben! Amikor Po eljut a barátságos és lomha pandák falujába, harcost kell faragnia belőlük, hogy megküzdjenek Kaijal, a természetfeletti gonosszal, aki a kungfu elpusztítására tör.

 

TV2 Kids - október 28., 19.45h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A nyuszi suliban a húsvétvárás és a varázslatos aranytojás általi új "mesternyúl" kinevezése zajlik. A mesternyulak védik a húsvéti nyuszikat, nekik köszönhetik a gyerekek a húsvéti tojást. A jelöltek között van Max is, a vagány, nagyvárosi nyuszi, aki nem igazán érzi, mekkora felelősséggel is jár ez a kitüntetett szerep. Amikor a ravaszdi rókák megint a bele akarnak rondítani a húsvéti ünneplésbe, Max bizonyíthatja, hogy felnőtt a feladathoz.