Családi filmek szombatra

Lassan, de biztosan közeledik a nagy ünnep, ám addig is el kell tölteni valahogy az időt. Ha nincs más dolgod, nyugodtan ülj le a tévé elé rajzfilmezni!

Film+ - december 16., 7.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Soha ne kezdj ki egy doboz keksszel! Owen szeretné megmenteni bácsikája örökségét, az egykor szebb napokat látott vándorcirkuszt, és erre egyetlen esélye egy doboz varázskeksz. Az állatformájú kekszek ugyanis egy időre állattá változtatnak bárkit, aki megeszi őket, és a családtagok segítségével a cirkusz újra sikeressé válhat. Csakhogy a varázserőre és a cirkuszra a nagybácsi gonosz testvére is igényt tart, és bármire képes, hogy megszerezze magának.

 

Paramount Network - december 16., 8.00h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Astro boy egy fiatal robotfiú, akit egy ragyogó tudós, bizonyos Tenma alkotott meg és keltett életre. A fiatal robotfiú felfedezőútra indul, hogy megismerje és elfogadtassa magát a világgal, valamint megtalálja helyét az igazi emberek között.

 

Minimax - december 16., 9.20h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Barbie és Teresa meséli el nekünk Liana és Alexa tündérmeséjét, akik ketten olyannyira a legjobb barátok, hogy mindent együtt élnek át és zene iránti szeretetükben is osztoznak. Egy nap azonban a birtokukba kerül egy varázstükör, mely egy lányt rejteget és fenekestül felfordul addigi megszokott életük. Hogy megmentsék új barátjukat, Liana és Alexa egy veszélyes hajóútra vállalkoznak, hogy eljussanak a rejtélyes Gyémánt Kastélyba. A kaland próbára teszi kettejük barátságát, de az erő dala és két imádnivaló kölyökkutya segítségével a lányok bátran néznek szembe a kihívásokkal és megtanulják, hogy a barátságnál nincs nagyobb kincs.

 

DUNA Televízió - december 16., 9.20h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Órás apja halála után iszákos nagybátyja veszi magához a kis Hugót. A nagybácsi eltűnését követően az árva fiú titokban javítgatni kezdi a pályaudvar óráit, vigyázva arra, nehogy elcsípjék, mert az ott felügyelő lelencházba küldi a lézengő gyerekeket. Szabadidejében Hugo egyetlen örökségét, a különös gépembert próbálja működésbe hozni azzal reménnyel, hogy apja üzenetét hordozza. Amikor alkatrészt lop hozzá a pályaudvar játékboltjából, a tulaj lefüleli a fiút. A boltos lányának, Isabelle-nek azonban megesik rajta a szíve, és elhatározza, hogy segít neki megkeresni a gépemberhez szükséges különleges kulcsot.

 

RTL HÁROM - december 16., 9.20h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kate és Humphrey, a nyugati falka két farkasa kölyökkoruktól fogva imádják egymást, de a falka ranglétrájának az ellentétes végén állnak. Kate a falkavezér lánya, egy energikus alfa, Humphrey pedig a jó kedélyű, minden parancsra ugró omega. A család biztonsága érdekében Kate hajlandó házasságot kötni a keleti falka alfájával. Ám mielőtt ez az egyesülés létrejöhetne, Kate és Humphrey a vadőrök fogságába esik, és egy másik államban találják magukat egy farkas-újratelepítési programban. Kate a falkaháború elkerülése érdekében mindenáron vissza akar jutni a több ezer kilométerre lévő Jasperbe. Csak Humphrey segítségére számíthat, akinek a szellemes szóviccek a legerősebb fegyvere.

 

Gólyák

Film+ - december 16., 11.40h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Az újszülöttet a gólya hozza. Illetve dehogy. Régen talán így volt, de ma már a gólyák egy multinacionális internetes áruszállító cégnél vállalnak szállítmányozást. Junior a vállalat legsikeresebb tehergólyája, és éppen előléptetés előtt áll, amikor véletlenül működésbe hozza a babagyártó gépet, amely gyárt is egy bűbájos, de engedély nélkül készült kislányt. Junior a gyárban fellelhető egyetlen ember segítségével igyekszik minden nyomot eltüntetni a főnöke szeme elől. Olyat tesz, amit még sosem: elszállítja a babát. Hosszú, kalandos és meghökkentő felfedezésekkel teli útja végén egy család boldog lesz, viszont az egész világ megváltozik.

 

Paramount Network - december 16., 12.10h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mindenki félre, megérkeztek az igazi partyállatok _ a Barnyard-i animált állatok csapata! A mulatsággal teli kaland főhőse Otis, a gondtalan tehén, aki napjait énekléssel és tánccal tölti, és azzal, hogy emberekkel szórakozzon, ezzel azonban nagy aggodalmat kelt apjában, Benben. Vad, kiszámíthatatlan és roppantul szórakoztató, egy hordányi animált kópé, akik nem hagyják, hogy hangos nevetésed egy pillanatra is alábbhagyjon!

 

Csillagkutyák

Minimax - december 16., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy kóbor és egy cirkuszi kutyus Bajkonurba, a szovjet űrhajózás központjába kerül, ahol igazi űrhajós, azaz űrkutya kiképzésen vesznek részt. A történet végén már nem csak ugatják a Holdat, hanem meg is közelítik.

 

m2 / Petőfi TV - december 16., 14.55h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy csodaszép hercegkisasszony érkezik a királyságba, hogy az ifjú trónörököshöz menjen feleségül. A makacs lány azonban megszökik a találkozás elől, és beleszeret egy ifjú asztalosba, aki nem más, mint a herceg álruhában… Andersen kedvelt meséje nyomán.

 

Kincsvadászatra fel!

TV2 Kids - december 16., 18.30h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kistigris és Kismackó, a két jóbarát kincsvadászatra indul, miután találnak egy kincstérképet. Kalandjukon csatlakozik hozzájuk Nyuszkó Gyuszkó is, azonban a kincsre nem csak ők hárman vágynak ám, hanem Macskopó, a mesterdetektív, valamint Zsémbes Dénes, a morgós kutya is. A két csirkefogó pedig minden erejével azon van, hogy övéjük legyen a hőn áhított kincslelet. A csipet csapat tagjai, útjuk során átkelnek a Tintamocsáron, a jeges hegyen, míg végül eljutnak a régi kalózhajóhoz, ahol állítólag a kincs is rejtőzik.

 

Cool - december 16., 18.55h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Öt év telt el azóta, hogy Hablaty és Fogatlan sikeresen egyesítette a sárkányokat és a vikingeket Hibbant-szigeten. Miközben Astrid, Takonypóc és a többiek sárkányversenyeken szórakoznak, addig Hablaty és Fogatlan egyre távolabbra jutva új világokat térképeznek fel. Egyik kalandjuk során felfedeznek egy titkos jégbarlangot, amely több száz új, vadon élő sárkánynak és a titokzatos Sárkánylovasnak ad otthont. Az öröm nem tart sokáig, ugyanis feltűnik a kegyetlenségéről ismert Drákó, aki kíméletlenül vadászik, nemcsak a sárkányokra, hanem a törzsek vezetőire is. Az egész törzsnek össze kell fognia, hogy megmentsék mind az emberek, mind a sárkányok jövőjét.