Családi filmek szombatra

A ma délelőtt nem bővelkedik gyerekes alkotásokban, uccu, ki a szabadba! Ebéd után aztán se szeri, se száma a jobbnál jobb filmeknek!

Minimax - január 27., 9.05h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Barbi varázslatos életre kel a lenyűgöző számítógépes animációnak köszönhetően E. T. A. Hoffman klasszikusának eme modern változatában. A mese úgy kezdődik, hogy Barbie, aki Clara szerepét játssza, egy gyönyörű Diótörő fabábut kap ajándékba kedvenc nagynénjétől. Aznap éjjel, míg Clara alszik, Diótörő életre kel, hogy megóvja a lányt a gonosz Egérkirály-tól, aki megszállta Clara szobáját. Clara felébred, és segít Diótörőnek, de az Egérkirály gonosz varázslattal lekicsinyíti a lányt. Clara és Diótörő látványos kalandra indulnak, hogy megtalálják Bonbon hercegnőt, az egyetlent, aki fel tudja oldani az Egérkirály gonosz átkát. A mese báját látványos táncjelenetek fokozzák, melyek a híres koreográfus, Peter Martins munkáját dicsérik, miközben Csajkovszkij kedves zenéje hallható. A New York Városi Balett táncosainak valódi mozdulatai oly módon varázsolják a balett szépségét a vászonra, ahogyan azt eddig még sosem lehetett látni. A Barbie a Diótörőben megmutatja, hogy ha kedves, okos és bátor vagy, akkor bármi lehetséges...

 

Balerina

RTL HÁROM - január 27., 12.50h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A tini Félicie arról álmodik, hogy primabalerina lesz, és legjobb barátjával, Victorral, a fiatal feltalálóval megszöknek az árvaházból. Párizsban szétválnak útjaik, Victor az Eiffel torony építésére megy, Félicie pedig az Operaházba. Félicie szerencsésen talál magának pártfogót, majd egy bosszúból ellopott személyazonossággal bejut a híres balettiskolába. A balettiskolában azonban kemények a feltételek, mert csak egy táncos nyerheti el a Diótörőből Clara szerepét, míg a többieknek távozniuk kell. Félicie épp egy karnyújtásnyira van az álomtól, amikor kiderül a csalás, és a szerepet riválisa, Camille kapja meg. A bukás árnyékában kezdődik el igazán Félicie és Victor sikertörténete.

 

SuperTV2 - január 27., 13.10h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A varázsdada ezúttal egy fiatal anyuka ajtajában jelenik meg. Isabel egyedül próbálja ellátni három gyermekét, helyt állni a gazdaságban és a vegyesboltban, mialatt a férje háborúban van. Nanny McPhee amint megérkezik, rájön, hogy Isabel gyermekei a saját háborújukat vívják a két elkényeztetett városi unokatestvér ellen, akik beköltöztek hozzájuk. Nanny McPhee bevet minden varázslatot, a repülő motorbiciklitől az életre kelt szoborig, a fára mászó kismalactól a kiselefántig, hogy a rosszcsont lurkóknak megtanítsa az öt leckét.

 

Trollok

RTL HÁROM - január 27., 14.45h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A trollokról köztudott, hogy csak táncolnak és mulatnak, és kiapadhatatlan jókedvükkel az őrületbe kergetik ellenségeiket, a mindig morcos bergenieket. A bergeniek abban a tévhitben élnek, hogy ha trollokat esznek, ők is boldogok lesznek. Pipacs hercegnő azonban nem akar eledel lenni, és amikor rájön, hogy a szépséges Lady Csillámszikra valójában álcázott bergeni ügynök, a maga oldalára állítja. Hogy a boldogság mindenki számára teljes legyen, a szövetséges barátnők Ágas, a mindig szomorú trollfiú segítségével lehetetlen küldetésre indulnak.

 

RTL - január 27., 16.05h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A multiverzumok új dimenziókat nyitottak meg, és a lehetséges univerzumok száma végtelen. Bár a szuperhősök világaival nehéz versenyezni, legalább olyan izgalmas és kihívásokkal teli a mikroverzum, az okostelefonok emoji világa, ahol a különféle szmájlik és hangulatjelek virulnak. Egyikük egy nap öntudatra ébred, és meg akarja tudni, mi van a látható világon túl. Követőivel belevág a nagy kalandba, ám egyre veszélyesebb alkalmazások kerülnek az útjába. Sőt rádöbben, hogy egy ismeretlen kéz az emojik világának eltörlését tervezi.

 

RTL HÁROM - január 27., 16.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A hétéves Tim élete gyökeresen megváltozik, amikor a család új jövevénye taxin fut be, öltönyt hord pelenka helyett és kezében nem csörgőt, hanem diplomatatáskát cipel. A gagyogó kisöcsi pillanatok alatt elhódítja a szülők figyelmét, ezért Timnek azonnal lépnie kell. A szeretetért vívott háborúban Tim egy őrületes összeesküvés nyomaira bukkan, melynek középpontjában ez a felvágós kis bébimenedzser áll. Csakhogy a testvéreknek hamarosan össze kell fogniuk, hogy megakadályozzák a szülőket és gyerekeket fenyegető végzetes konspirációt.

 

TV2 Kids - január 27., 17.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A csak gyerekek által látott Fixik apró lények, akik megjavítják az elromlott készülékeket, kütyüket és elektromos áramköröket. Amikor az egyik Fixie különleges karkötőhöz jut, amely szupererővel rendelkező csirkefogóvá változtatja, színes kis barátain, egy kisfiún és egy laborprofesszoron múlik, hogy megmentsék a helyzetet!

 

RTL HÁROM - január 27., 18.25h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Hogyan tud a Télapó egyetlen éjszaka alatt annyi gyerekszobába bejutni? Tökéletes, katonás szervezéssel, a terepen dolgozó manókkal, egy óriási, szuperszonikus szánnal és egy tökéletesen működő parancsnoki bázissal. Ám hiába segít a fejlett technológia, néha becsúszik egy kis hiba. Kétmilliárd gyerek rendben megkapja az ajándékot, egyetlen kislány azonban semmit sem fog találni a csizmájában. A Télapó elsőszülött fia, Steve ezt elfogadhatóan kis hibának találja, ám Steve öccse, Artúr nem tud belenyugodni. Így a saját szakállára beindít egy mentőakciót.

 

TV2 Kids - január 27., 18.35h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Pipiána Hoppsz, a félig nyuszi, félig csirke, nagyravágyó álmodozó, semmitől sem riad vissza, hogy megszerezze a legendás ereklyét, a Sötétség Hörcsögét. Bár az ifjú tapsifüles még sosem járt bevetésen, és lövése sincs, milyen egy igazi vadregényes kincsvadászat, elszántan hisz benne, hogy apja, a híres nyúlkalandor nyomdokaiba léphet.

 

m2 / Petőfi TV - január 27., 19.15h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nene-nek elege van a kertekaljai kis monoton életéből, ezért úgy dönt, kalandozni megy haverjával, a kis rákkal, Meggájverrel, ám a többi barátja nem akarnak velük tartani. Az eső azonban meghiúsítja a terveiket, mert Nene semmit nem utál annál jobban, mintha vizes a lába. Későbbre halasztják nagy kalandjukat, de az eső napokig szakad, és Kertekalja hamarosan eltűnik a hullámok alatt. Nene és Nagyfog azonban biztonságos helyre viszik barátaikat, de meg kell küzdeniük a viharral, tréfás dinoszauruszokkal és a hatalmas árvízzel. Nene kalandra vágyott, és meg is kapja!