Családi filmek szombatra

Ma utazhatunk bárkával a föld körül, egészen Madagaszkárig, remélve, hogy nem lesz Jégkorszak, de legalább jó a társaság, itt van Babie, Pinokkió és Maci Laci is!

Paramount Network - február 17., 8.15h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Phileas Fogg (Steve Coogan) feltaláló különös alkut köt Lord Kelvinnel (Jim Broadbent), a Királyi Tudományos Akadémia elnökével: állítja, ő bizony körülutazza a Földet 80 nap alatt! Vajon sikerül megnyernie a fogadást?

 

Minimax - február 17., 9.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Csatlakozz Barbie-hoz három különböző videójátékban. Vajon képes lesz teljesíteni a küldetést?

 

Irány a bárka! 2

Paramount Network - február 17., 12.55h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A fura kis állatkölykök, Lia és Fancsi Noé bárkáján utaznak tovább a vízözön elől menedékre lelt társaikkal. A napok telnek, az állatok sodródnak a végtelen vízen, és fogytán az élelem. A ragadozók és a növényevők között nem könnyű békét tartani.

 

Minimax - február 17., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Belka és Strelka ezúttal az Atlanti-óceánon kialakult furcsa örvényre keresi a magyarázatot. Ismét hősiesen kell cselekedniük, hogy megmentsék a bolygót és új barátaik élőhelyét.

 

m2 / Petőfi TV - február 17., 14.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy falusi lány felkelti a fiatal király érdeklődését rendkívüli leleményességével, ezért a király nehéz feladatot ad neki és azt ígéri, ha teljesíti, elveszi feleségül. Így a király emberére, vagyis inkább asszonyára talál, mert a lány el is megy a királyhoz meg nem is, lesz is rajta ruha meg nem is, visz is ajándékot meg nem is, pont úgy, ahogy a király megmondta. A Grimm testvérek klasszikus meséjének filmváltozata.

 

Paramount Network - február 17., 14.45h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kedvenc karakterei visszatértek eddigi legviccesebb kalandjukban! Alex, Marty, Melman és Gloria átszelik Európát ebben a vadul szórakoztató és meglepő komédiában, ami a kritikusok szerint "bájos és nagyon vicces!" (Bill Zwecker, Chicago Sun-Times). A hírességes Julian király és az irányítást átvevő pingvinek révén az egész csapat csatlakozik a cirkuszhoz, hogy elkerülje Dubois százados állategészségügyi ellenőrzését.

 

Viasat3 - február 17., 14.50h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Tad mindig is arra vágyott, hogy híres, kalandozó régész legyen. Ennek ellenére napjai az erről szóló álmodozással telnek az ipari daruk és a cement között az építkezésen, ahol dolgozik. Most mégis lehetősége nyílik álmai beteljesítésére. Egy neves régész barátja megmutat neki egy rejtélyes kőtáblát, ami Paititi elveszett inka városának legendás kincseskamrájába vezet. Az indulás előtt egy szerencsétlen baleset következtében pedig Tadnek kell beugrania a cimborája helyett. Alighogy megérkezik Peruba, értesül róla, hogy az Odysseus, a kincsvadászok hírhedt csoportja is Paititibe tart, és bármire képesek, hogy megtálaljak az elveszett kincseket. Hősünk nekivág hát élete legnagyobb kalandjának, mely számtalan veszélyt rejt. Útjára elkíséri Sarah, a bátor és mindenre elszánt régészlány, Belzoni, a néma, ámde annál viccesebb papagáj, Freddy, a különös helyi túravezető, valamint Tad elválaszthatatlan, hű társa, Jeff, a kutyus.

 

TV2 - február 17., 15.50h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Bailey egy pajkos kiskutyaként jön a világra, története pedig egy szerető kisfiú karjaiban kezdődik. A tapasztalatlan gazdi és a játékra mindig kész eb hamarosan elválaszthatatlan barátokká válnak, akik feltétel nélkül elfogadják egymást. Megannyi izgalmas kalandot élnek át együtt, miközben Bailey arra a nagy kérdésre keresi a választ: mi lehet a létezése célja, mi keresni valója van az emberek között. Ahogy múlnak az évek a már aggastyán korba lépő Bailey tudja, hamarosan el kell búcsúznia a számára legfontosabb személytől, akivel élete minden egyes napját megosztotta. Ám ekkor megtörténik a csoda, és egy újabb kölyökkutya testében születik ujjá. Később aztán egy újabb és megint egy újabb eb bőrébe bújva éli mozgalmas, vidám és meghitt pillanatokkal teli életét. Vándorlásai során számos gazdit tanít meg nevetni és szeretni, mialatt próbálja megérteni, milyen küldetéssel született a világra.

 

Viasat3 - február 17., 16.45h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Maci Laci a Jellystone nemzeti park notórius bajkeverője. Az állandóan éhes mackó barátjával, Bubuval örökösen abban mesterkedik, hogy megszabadítsa a kirándulókat elemózsiájuktól. Nincs olyan trükk, amit be ne vetne a siker érdekében, miközben bohócot csinál legfőbb ellenségéből, Smith vadőrből. Ám a vidám életnek vége szakad. Brown polgármester elherdálta a város pénzét, s helyzetén úgy akar segíteni, hogy el akarja adni a parkot. Ha a fakitermelő vállalat kezébe kerül a terület, akkor Maci Laciéknak menniük kell. Ám a mackó nem hagyja annyiban a dolgot! Smith vadőrrel szövetkezve akcióba lép.

 

m2 / Petőfi TV - február 17., 18.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Gepetto mester nagy magányában egy fabábut farag magának, amely egy tündéri csoda folytán életre kel. Pinokkióból, a fabábuból csintalan és érdeklődő kisfiú válik, aki csatlakozik egy vándorcirkuszhoz és nem mindennapi kalandokba keveredik.

 

SuperTV2 - február 17., 18.15h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Olvadni kezd a jégtakaró, s a világ egyetlen hatalmas élményfürdővé változik. Many, Diego és Sid kénytelenek hát szembesülni az igazsággal: csak napok vannak hátra az özönvízig. Az életet jelentő bárkáig azonban rögös az út, hát még olyan új útitársakkal, mint Ellie, aki mammut létére oposszumnak képzeli magát, nem beszélve a valóban oposszum testvéreiről, a mindig bajkeverő Ropsz-ról és Eddie-ről...