Családi filmek vasárnapra

Ma a koránkelők, és az esti baglyok is megtalálják számításukat, ha leülnek kellő időben a tévé elé!

A mogyoró-meló 2.

Film+ - június 16., 6.45h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Grimbusz és barátai, Haver, Andie és Bizsu élete újra a feje tetejére áll, amikor imádott éléskamrájuk a levegőbe repül. Fedél nélkül maradni még egy mókusnak is kemény dió, szerencsére azonban az árnyas Szabadság parkban új otthonra lelnek. De úgy tűnik, a szállás csak átmeneti, ugyanis a város pénzéhes polgármestere épp oda kíván vidámparkot építeni, ahol Grimbuszék vertek tanyát. Bár Grimbusz tudja, hogy szembeszállni a polgármesterrel és csapatával kemény dió lesz, a parkban élő állatok segítségével azonban képesek megmenteni Mogyoróországot.

 

Barbie: A hercegnő és a popsztár

Minimax - június 16., 8.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ebben a varázslatos zenés kalandban Barbie Tori™ szerepét alakítja, aki Meribella melegszívű hercegnőjeként szívesebben hódol az éneklésnek és a táncnak mint a királyi kötelezettségeinek. Amikor kedvenc popsztárja, Keira™ a királyságba látogat, a csajok rájönnek, hogy rengeteg közös van bennük, egy varázslat pedig teljesen egyformává változtatja őket. A helycsere egészen addig jó ötletnek tűnik, amíg meg nem tapasztalják, hogy a másik élete csupán ránézésre tűnik könnyűnek. Azonban Meribellának is van egy varázslatos titka, ezért az egész királyság bajba kerül, amikor annak lába kél. Vajon az igaz barátság meg tudja menteni a helyzetet? Ez a fantasztikus dalokkal, mesés divattal és mulatságos új barátokkal teli izgalmas musical megmutatja, hogy mindig az a legjobb, ha megmaradsz annak, aki vagy!

 

Apróláb

Film+ - június 16., 8.25h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A jetik békésen élnek biztonságos, tágas és vidám világukban. Végül is mitől félnének, a hó ártalmatlan, ők pedig hatalmasak, és egyedüli intelligens lakói a bolygónak. Az általános boldogságot azonban titokzatos lábnyomok zavarják meg. Nagy nyugtalanság támad, de mielőtt kitörne a pánik, egy bátor jeti bátran és nagy meggyőződéssel kijelenti, hogy az ominózus lény egy addig ismeretlen, kis lábú fajtól származik, amelyik rejtőzködő életét él, felettébb nehéz megtalálni, és kimondottan jó móka lenne megismerni. Ezzel elindul, hogy felkutassa az ismeretlen, kétlábú fajt.

 

Így neveld a sárkányodat 3.

Moziverzum - június 16., 9.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A DreamWorks Animation bemutatja a filmtörténet egyik legnépszerűbb animációs sorozatának várva várt következő részét. Ami egy kamasz viking és egy félelmetes Éjfúria sárkány meglepő barátságaként indult, nagyszabású trilógiává nőtte ki magát, mely végig követi hőseink életét. Ebben a mostani fejezetben Hablaty és Fogatlan végre megtalálják igazi rendeltetésüket. Hablaty a falu főnöke lesz Astriddal az oldalán, míg Fogatlan a sárkányok vezérévé válik. Ám az eddig látott legsötétebb veszedelem – és egy Éjfúria lány felbukkanása – még sosem tapasztalt módon teszi próbára hőseink barátságát...

 

Egy kupac kufli

Magyar Mozi Tv - június 16., 12.45h
Korhatár nélkül megtekinthető.

A filmből kiderül, hogyan töltik a kuflik a Bújócskázás Világnapját, minek öltöznek, ha nyáron szilveszteri jelmezbálba hívják őket, mit tesznek, ha az árvíz kiönti őket az otthonukból, sőt az is, hogy mi történik, amikor apró házi kedvencük váratlanul hatalmasra nő. És persze még sok-sok minden, hiszen a kuflikkal csupa meglepetés és furcsaság az élet!

 

A 7. törpe

Minimax - június 16., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Csipkerózsikát egy gonosz átok évszázados álomba szenderíti, a kastély összes lakójával együtt. Csak egy szerelmes csók segíthet. A hét törpe elindul, hogy megtalálják a herceget, aki felébresztheti az alvó királyságot.

 

SpongyaBob: Ki a vízből!

Viasat3 - június 16., 14.25h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Vidám az élet Bikinifenéken, ahol az örök optimista, SpongyaBob és barátai, Patrick, a hű tengeri csillag, a kaján Tunyacsáp, a tudós mókus, Szandi és a nagymenő vállalkozó, Rák úr élnek. Amikor ellopják a herkentyűburger titkos receptjét, SpongyaBob kénytelen összefogni örök ellenfelével, Planktonnal, hogy a tér és az idő határait átszelő utazásuk során felfedezzék saját szupererejüket, és szembeszálljanak Burgerszakáll-lal, az elvetemült kalózzal, akinek más tervei vannak a tengermélyi finomságokkal.

 

Mandaléna kisasszony

m2 / Petőfi TV - június 16., 14.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mandaléna kisasszony szeretne Konrádhoz menni feleségül, de a király ebbe nem hajlandó belegyezni. Mandaléna és Konrád titokban találkoznak, de az őrség elfogja őket. A király bűntetésből hét évre a toronyba záratja a kisasszonyt. Évekkel később sikerül kiszabadulnia börtönéből, de addigra már Konrád gróf azt hiszi nem is él, ráadásul kényszerből éppen nősülni készül egy sötét múltú, gonosz özveggyel. Mandaléna állást kap a ház konyháján, és a nagy kérdés, hogy vajon összehozza-e őket a sors, és hogy felismeri-e őt a gróf az esküvője előtt.

 

Mancs őrjárat: A film

Moziverzum - június 16., 16.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Mancs őrjárat bevetésre kész! Amikor legnagyobb riválisuk, Humdinger lesz a közeli Kalandváros polgármestere, és egymás után csinálja a kalamajkákat, Ryder, és mindenki kedvenc hős kutyijai nagy sebességre kapcsolnak, hogy szembenézzenek a kihívással. Miközben az egyik kutyusnak zűrös múltja van Kalandvárossal, a csapat segítséget kap egy új szövetségestől, Libertytől, a dörzsölt tacskótól. Együtt, a legújabb kütyükkel, szerkókkal és járgányokkal felszerelkezve a Mancs őrjárat beveti magát, hogy megmentse Kalandváros lakóit, mert a Mancs őrjárat sosem fáradt!

 

Csodapark

Moziverzum - június 16., 17.40h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

June, az optimista, élénk fantáziájú kislány felfedezi, hogy az erdőben egy hihetetlen vidámpark van elrejtve. A csodapark tele van fantasztikus játékokkal és vicces beszélő állatokkal, ugyanakkor nagy fejetlenség uralkodik ezen a bámulatos helyen... June rájön, hogy a park a saját képzeletének szülötte, így csak ő képes helyrehozni. June-ra vár hát a feladat, hogy a fantasztikus állatokkal összefogva megmentse ezt a varázslatos helyet, és újra megteremtse a csodát a csodaparkban.

 

Graffaló és barátai

m2 / Petőfi TV - június 16., 18.40h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy mogyoróra éhes kisegér éhesen sétálgat az erdőben. De a rejtelmes erdő mélyén félelmetes ellenfelek leselkednek rá. Szembe találkozik egy furfangos rókával, egy baljós bagollyal és egy lopakodó kígyóval, akik mindhárman fel akarják falni. Vajon a bátor kisegér a fantáziáját használva hogyan tudja rávenni őket, hogy ne egyék meg?!

 

Gru

Moziverzum- június 16., 19.15h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nem illik az idilli kertvárosi képbe a fekete ház a kiszáradt kertjével. Hátha még a környéken lakók sejtenék, hogy titkos búvóhely lapul alatta. Itt él és dolgozik ugyanis a velejéig gonosz Gru, aki zsugor- és fagyasztósugara, valamint különféle légi és szárazföldi harceszközei révén mindenkit elsöpör az útjából, aki keresztezi terveit. Gru legújabb terve pedig az, hogy ellopja a Holdat. Úgy tűnik, nincs senki, aki képes lenne megakadályozni ebben. Senki, hacsak a három árva kislány nem. Margo, Edith és Agnes ugyanis talán még Gru szívét is meglágyítja...