Családi filmek vasárnapra

Egy újabb vasárnap, mikor egész nap csak heverészve tévézhetünk az elsötétített szobában, egészen késő estig!

Barbie - Hüvelyk Panna

Minimax - július 21., 9.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A vadvirágok rejtekében, a Tulipántündérek mesés világában él Hüvelyk Panna, a pöttömnyi lányka teljes harmóniában a természettel. Élete azonban egy csapásra megváltozik, amikor a barátnőivel együtt kénytelenek elhagyni addigi otthonukat. A virágok, amelyekben élnek, felkerülnek a nagyvárosba. Itt tudják meg, hogy az emberek épp a Tulipántündérek virágos rétének helyén akarnak felépíteni egy új gyárat. A természet varázslatos erejét kihasználva Hüvelyk Panna bebizonyítja, hogy még a legkisebbek is képesek nagy csodákra!

 

Cincin lovag

RTL HÁROM - július 21., 11.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A bátorság nem méret kérdése. Cincin kisegér, a komor palota lelkes lakója imádja a könyveket falni, és ahogy átrágja magát egyik történetről a másikra, úgy uralkodik el rajta a vágy, hogy lovag legyen. Amikor közösségében kiderülnek humanista ábrándjai, azonnal Patkányföldre, más néven a várbörtönbe száműzik. A legjobb helyre, ugyanis itt találkozik a fény után ácsingózó patkánnyal, aki azonnal betársul mellé a megmentőakcióba, amikor elrabolják Borsószem hercegnőt.

 

Gólyák

Film+ - július 21., 11.40h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az újszülöttet a gólya hozza. Illetve dehogy. Régen talán így volt, de ma már a gólyák egy multinacionális internetes áruszállító cégnél vállalnak szállítmányozást. Junior a vállalat legsikeresebb tehergólyája, és éppen előléptetés előtt áll, amikor véletlenül működésbe hozza a babagyártó gépet, amely gyárt is egy bűbájos, de engedély nélkül készült kislányt. Junior a gyárban fellelhető egyetlen ember segítségével igyekszik minden nyomot eltüntetni a főnöke szeme elől. Olyat tesz, amit még sosem: elszállítja a babát. Hosszú, kalandos és meghökkentő felfedezésekkel teli útja végén egy család boldog lesz, viszont az egész világ megváltozik.

 

Bajkeverő majom: Vadnyugati vakáció

Minimax - július 21., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

George és Ted Ginny unokatestvérük farmjára utaznak egy pihentető szabadtéri hétvégére, de a tervek megváltoznak, mikor a farm állatai kiszöknek a vadonba. A farmsegéd segítségével, akinek dédelgetett álma, hogy cowboy legyen, elindulnak megkeresni a szökött állatokat. Kint éjszakáznak, horgásznak vacsorára, és belebotlanak egy szellemvárosba is. Lendületes új főcímdalával, és új dalaival, ez a történet azt bizonyítja, hogy bármi lehetséges, ha hiszel magadban.

 

A csillagtallérok

m2 / Petőfi TV - július 21., 14.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Négy esztendeje elhurcolták a faluból az összes valamirevaló takácsot, hogy ledolgozzák a falu tartozását a királynak. A gyerekeik szülő nélkül nőnek fel. A falu összes kincse két ezüsttallér. Mina vállalja, hogy elviszi a királynak, így talán megesik rajtuk a szíve. A bátor kislány elindul, útitársa lesz egy beszélő kiskutya, alias Flix úr, akit csak a tiszta szívű emberek hallanak meg. Útja során érdekes emberekkel találkozik és mindenkinek fényt visz az életébe, már csak a királynén és a királyon van a sor, hogy megkegyelmezzenek…

 

Turbó

RTL HÁROM - július 21., 15.15h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Theo, alias Turbó, a kis kerti csiga arról álmodozik, hogy a világ egyik leggyorsabb versenyzője lesz. Álma megvalósulni látszik, amikor egy furcsa baleset következtében szuper sebességre tesz szert. Turbó felpörgeti magát, és barátai támogatásával indul a legendás Indianapolis 500-on. Csakhogy a verseny sztárja, Guy Gagne nem nézi jó szemmel, hogy egy csigával kell versenyeznie, és mindent elkövet, hogy Turbo álmát összetörje.

 

Kung Fu Panda 3

Cool - július 21., 15.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Po halottnak hitt apja váratlanul felbukkan, méghozzá a legjobb pillanatban. A természetfeletti erőkkel visszaélő Kai ugyanis zombivá változtatja Kína minden valaha volt kungfumesterét, és birtokba veszi az erejüket. A legenda szerint egyedül a pandák képesek a csí energiát irányítani, ami az egyetlen fegyver Kai ellen. Po elutazik a titkos pandaparadicsomba, hogy megtegye a lehetetlent, és végzetes kungfuharcossá képezzen ki egy falunyi szórakozott, ügyetlen pandát.

 

Túl a sövényen

RTL HÁROM - július 21., 17.15h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Verne, a teknős és erdei barátai téli álmukból felébredve megdöbbenve konstatálják, hogy lakóhelyüket egy sövény szeli ketté. A sövény túloldalán pedig egy zajos, veszedelmekkel és furcsa lényekkel teli, idegen lakópark áll. Az apróvadak kétségbeesnek, és Ozzie, az oposszum épp feladná, amikor felbukkan a nagydumás, dörzsölt Stikli, a ravaszságáról elhíresült mosómedve egy elképesztő tervvel. Stikli meggyőzi az állatokat arról, hogy paradicsomi körülmények várják őket a parkban, és elkezdődnek a zsákmányszerző akciók. Ám azt még Stikli sem tudja, milyen halálos veszélyek leselkednek a kis csapatra.

 

Franklin, a teknős

TV2 Kids - július 21., 17.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Franklin, a teknos elindul a hatalmas kincsszerzo útjára a barátaival együtt, hogy megtalálják azt a kis ládikát, amit annak idején a nagymamája rejtett el. Útközben persze rengeteg kaland és veszély leselkedik rájuk, de végül mégis sikeresen célba érnek…

 

Breki, a békakirályfi

TV2 Kids - július 21., 18.40h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Breki a nyílméregbéka és Szandi a repülőmókus csodálatos utazását követhetjük nyomon az Amazonas folyó mentén, ahol saját helyüket próbálják megkeresni a világban. Breki nem érti, hogy ő miért különb, mint a többi béka: utál ugrálni, és nem szereti a vizet. Szandi meg egyszerűen egyedül érzi magát, aki ugyan ügyesen repül, de landolni nem tud. Útközben találkoznak egy denevérrel, aki Brekit meghipnotizálja, ami által azt hiszi, hogy ő egy boszorkány által elvarázsolt királyfi, és csak egy királynő csókjára tud visszaváltozni… Vajon sikerül?

 

Harmadik Shrek

Moziverzum - július 21., 19.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nem mindenki akar király lenni, és ez különösen igaz a behemót, mocsárbűzös ogrékra. Amikor Shrek feleségül vette Fiona-t, eszébe sem jutott, hogy egyszer Túl az Óperencián trónjára akarják majd ültetni. Ám apósa, az öreg Harold király váratlanul megbetegszik, és Shrek-et tekinti a trón várományosának. A birodalom, húzódozó-jövendő királya vagy talál maga helyett valaki mást a munkára, vagy élete hátralévő részét uralkodással kell töltenie. S, mintha ez még nem volna elég, Fiona hercegnő is tartogat egy kis meglepetést Shrek számára. Shrek persze bepánikol az ország kormányzásával és az apasággal járó felelősségtől, és elhatározza, hogy felkutatja az egyetlen személyt, aki rajta kívül elfoglalhatja a trónt. Ő pedig nem más, mint Fiona rég elveszett unokaöccse, Artie, egy középkori iskolakerülő. Amíg az ogre távol van, esküdt ellensége, a Szőke Herceg visszatér Túl az Óperenciánra, hogy elégtételt vegyen az őt ért sérelmekért. Shrek és Artie csak a szószátyár Szamár, a csalafinta Csizmás Kandúr és Fiona barátnői segítségével tudják legyőzni, hogy a film végére megint mindenki boldogan éljen...

 

Elcano és Magellán: Az első út a Föld körül

TV2 Kids - július 21., 20.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Magellán, a méltán híres tengernagy egy új, minden eddiginél nagyobb expedícióra készül: egy eddig ismeretlen útvonalon kísérli meg a fűszer-szigetekre való eljutást. A flottához az utolsó pillanatban csatlakozik Elcano is, akinek minden vágya, hogy kapitány lehessen. Útjukat a természet könyörtelensége mellett olyan tényezők is nehezítik, mint a legénység árulása, valamint a vetélytárs Portugálok általi fenyegetettség. A szörnyű megpróbáltatások azonban megtizedelik a legénységet is. A megmaradtak, Elcano vezetésével, tudtuk nélkül ugyan, de kivételes felfedezéseket tesznek, s örökre megváltoztatják az emberiség Földről alkotott képét.