Családi filmek vasárnapra

Kelj fel jó korán, és használd ki szórakozásra az utolsó pihenőnapot! Holnap meg találkozol a haverokkal, jó lesz!

Óriásláb fia

Moziverzum - szeptember 1., 8.15h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A kiskamasz Adam átlagos srácnak tűnik, bár az utóbbi időben elég fura dolgok történnek vele: a haja hihetetlenül gyorsan nő, a lába pedig olyan hatalmas, hogy a tornacsukájában sem fér el. A kalandvágyó fiú egy nap különös nyomot követve eljut az erdőbe, ahol a legendás csupaszőr, csupaszív Óriáslábbal is találkozik _ akiről történetesen az is kiderül, hogy az édesapja. Adam először kétségbe esik, de aztán rájön, neki is szuperképességei vannak, és nemhogy hihetetlenül gyorsan fut, de még az állatok nyelvén is tud beszélni. Ám a családi boldogságot hamar megzavarja az Óriásláb nyomában járó gonosz tudósok felbukkanása. Most Adamen a sor, hogy újdonsült barátaival összefogva megmentse bajba jutott apukáját.

 

Barbie és a rózsaszín balettcipő

Minimax - szeptember 1., 9.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Perdülj táncra Barbie varázslatos kalandjában, aki ezúttal Kristynt, a nagyratörő álmokat dédelgető balerinát alakítja! Abban a pillanatban, ahogy Kristyn felpróbál egy pár ragyogó balettcipőt, és legjobb barátnője, Hailey a balett fantasztikus világába csöppennek. Ahhoz, hogy Kristyn legyőzhesse a gonosz Hókirálynőt, kedvenc balettjeiben kell táncolnia. Barbie csodás utazása a tánc világában olyan legendás előadásokat vonultat fel mint a Giselle és A hattyúk tava, és megmutatja, hogy minden álmod valóra válhat, ha szívből táncolsz!

 

A csengő-bongó fácska

Mozi Klub - szeptember 1., 10.15h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A király megparancsolja gőgös lányának, hogy válasszon vőlegényt, de a hercegnő minden kérőt megsért valamivel. Az egyik herceg, akivel a lány korábban álruhában találkozott a piacon, nem adja fel egykönnyen, és elfogadja a lehetetlennek tűnő feladatot. Nászajándékként elhozza a varázslatos fát, amely énekel és harangozik. Csakhogy egy gonosz szellem hatalmas kihívás elé állítja az ifjú párt, és még a királyság is veszélybe kerül.

 

Pata tanya: Baromi buli

Moziverzum - szeptember 1., 12.15h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy farm gazdája hajlamos azt hinni, hogy ő az úr az állatok felett, de nagyon is téved. Ugyanis amint látótávolságon kívül kerül, az őrszemnek kiállított birka azonnal elkurjantja magát, hogy \"Tiszta a levegő!\", és az állatok két lábra ugranak, sétálnak, fecsegnek, tévéznek és tréfákat eszelnek ki. Otis, a fiatal bika számára ez utóbbi a legfontosabb. Legjobb barátai _ Pip, az egér, Freddy, a menyét, Peck, a kakas és Pig, a malac _ a világ legnagyobb cselszövői, akik mindig benne vannak egy kis szórakozásban. Otis pedig kicsit olyan, mint egy nagyra nőtt borjú, és nagyon jól érzi magát velük. Otis apja, Ben azt a feladatot vállalta magára, hogy megvédi a farm állatait a közös ellenségeiktől, a sakáloktól. Komolyan veszi a munkáját és azt szeretné, ha Otis végre felnőne és megtanulná, mi is a felelősség. Ben bánatára azonban a fia egészen máshogy viselkedik, mint amit elvárna tőle. Amint a gazda kiteszi a lábát az istállóból, kezdetét veszi a buli. És ezen az estén még egy csinos, új tehén is jelen van, azaz Daisy...

 

Aranyhaj és a nagy gubanc

RTL - szeptember 1., 12.55h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Aranyhaj, a királyi pár elrabolt leánya egy toronyban él az anyjának vélt boszorkánnyal. Még soha nem tette ki a lábát a toronyból, és ha a boszorkányon múlik, örökre rab marad. Épp születésnapján toppan be váratlanul Flynn, a körözött bandita, aki az elveszett királylány fejdíszével szökésben van. Kényszerűségből egyezséget kötnek, és belevágnak életük leghajmeresztőbb kalandjába.

 

Jancsi és Juliska – Készült a Grimm testvérek meséje nyomán

m2 / Petőfi Tv - szeptember 1., 14.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Jancsi és Juliska az erdőben élnek édesapjukkal és mostohaanyjukkal. A család szegény és sokszor nincs mit enniük. A mostohaanyjuk rábeszélésére apjuk az erdő mélyén hagyja a gyerekeket, hogy egyedül boldoguljanak. A testvérpár hamarosan egy mézeskalácsházat talál, ahol egy kedves hölgy lakik, és látszólag szívesen fogadja őket. A gyerekek jól bevacsoráznak és szép, tiszta ágyba fekszenek le aludni. Másnapra azonban kiderül, hogy nem egy jóságos néni, hanem a gonosz boszorkány házába kerültek…

 

Aladdin

RTL - szeptember 1., 15.05h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Dzsafar (Marwan Kenzari), a szultán tanácsosa meg akarja szerezni a csodák barlangjában lévő lámpást, de minden jelöltje odavész. A szerencse a kezére játssza a jószívű Aladdint (Mena Massoud), aki a piacon segítségére siet az álruhába bújt hercegnőnek, Jázminnak (Naomi Scott). Dzsafar ravaszul leküldi a fiút a lámpásért, arra azonban nem számít, hogy Aladdin rájön a titokra. A lámpás szelleme, Dzsinn (Will Smith), aki szinte minden álmot képes teljesíteni, karrierjében először találkozik jóravaló gazdával. Ám Aladdint is elcsábítják a lehetőségek, és bár hamarosan gazdag hercegként mutatkozik be a palotában, és elkápráztatja Jázmint is, Dzsafart, Dzsinnt és saját magát nem tudja becsapni.

 

Mancs őrjárat: A film

Moziverzum - szeptember 1., 16.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Mancs őrjárat bevetésre kész!\nAmikor legnagyobb riválisuk, Humdinger lesz a közeli Kalandváros polgármestere, és egymás után csinálja a kalamajkákat, Ryder, és mindenki kedvenc hős kutyijai nagy sebességre kapcsolnak, hogy szembenézzenek a kihívással. Miközben az egyik kutyusnak zűrös múltja van Kalandvárossal, a csapat segítséget kap egy új szövetségestől, Libertytől, a dörzsölt tacskótól. Együtt, a legújabb kütyükkel, szerkókkal és járgányokkal felszerelkezve a Mancs őrjárat beveti magát, hogy megmentse Kalandváros lakóit, mert a Mancs őrjárat sosem fáradt!

 

Khumba

TV2 Kids - szeptember 1., 18.40h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Khumba, a kölyökzebra testét csak félig borítják csíkok, ezért babonás családja őt hibáztatja a szárazság miatt, ami a területüket sújtja. Khumba kiközösítve érzi magát és úgy dönt, hogy nem marad tovább csordájával. Útra indul, hogy megszerezze maradék csíkjait, annál a vízgyűjtőnél, ahol a legenda szerint az első zebra vált csíkossá. Azonban, hogy elérje célját át kell küzdenie magát a kegyetlen Phango leopárd vadászterületén. Útja során egy vadkan csapdájába esik, ahonnan Mama V, a csordáját elhagyó szabad akaratú gnú és Bradley, a ripacs strucc menti meg. Miután egy imádkozó sáska megmutatja nekik, hogy merre találhatják az ősi vízlelőhelyet, a duó csatlakozik Khumbázhoz, hogy együtt leljenek rá a biztonságot nyújtó vízre. A csapat kalandozása közben sok színes karakterrel találkozik: a zöld területet kereső vándorantilopokkal, a különleges túlélési képességekkel rendelkező bozóti nyúllal, egy csapat bolondos szirtiborzzal és a nyáját elhagyó magányos báránnyal. Khumba a különböző állatokkal való találkozások során felismeri, hogy a változatosság és sokféleség színesebbé teszi az életet és hogy valamely állat különbözősége az eddig gondolt gyengeség helyett éppen az állat erőssége is lehet.

 

Balto 3. - Száguldó kutyaszán

TV2 Kids - szeptember 1., 20.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Balto és fia, Kodi egyszer csak azon veszik észre magukat, hogy a technika vívmányai már-már a szánhúzó kutyák jövojét is veszélyeztetik, mivel a levelek és szállítmányok gyorsabban jutnak el Nome városába repülogépen, mint kutyaszánon. Egy parázs vitát követoen aztán levélkézbesíto versenyt rendeznek a Balto vezette kutyaszánosok és Duke, a pilóta részvételével, akinek a repülogépe igazán elkápráztatja Balto-t. Mivel Duke egyáltalán nem ér célba, néhány kutya örömujjongásba kezd, hogy ilyen fényesen bebizonyították a fölényüket, ám Balto tudja, hogy valami nagy baj történt. Így hát Balto, Muk és Luk segítségével Duke és Borisz megmentésére siet, és nekifognak a lezuhant gép felkutatásának. Kísérd el te is Balto-t a bámulatosan lélekemelo útján…