Családi filmek vasárnapra

Ha már láttad az áradó Dunát, és levegőztél egy nagyot, akkor irány a tévé és lazulj tovább!

Barbie - Skipper és a nagy babysitter küldetés

Minimax - szeptember 22., 9.25h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Barbie húga, Skipper bébiszitterként tevékenykedik, de amikor nehézségekbe ütközik, nyári munkát vállal egy víziparkban, ahol nem csak új barátokra tesz szert, hanem számára eddig ismeretlen feladatokkal is meg kell birkóznia. Amikor egy születésnapi buli a parkban balul sül el, Skipper bébiszitter képességei megmentik a napot! A siker újra magabiztossá teszi Skippert bébiszitter üzletével kapcsolatban, ezért új barátaival bébiszitter csapatot alapítanak.

 

Alfa és Omega

Film+ - szeptember 22., 9.40h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kate és Humphrey, a nyugati falka két farkasa kölyökkoruktól fogva imádják egymást, de a falka ranglétrájának az ellentétes végén állnak. Kate a falkavezér lánya, egy energikus alfa, Humphrey pedig a jó kedélyű, minden parancsra ugró omega. A család biztonsága érdekében Kate hajlandó házasságot kötni a keleti falka alfájával. Ám mielőtt ez az egyesülés létrejöhetne, Kate és Humphrey a vadőrök fogságába esik, és egy másik államban találják magukat egy farkas-újratelepítési programban. Kate a falkaháború elkerülése érdekében mindenáron vissza akar jutni a több ezer kilométerre lévő Jasperbe. Csak Humphrey segítségére számíthat, akinek a szellemes szóviccek a legerősebb fegyvere.

 

Shrek 2.

Mozi+ - szeptember 22., 10.55h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

William Stieg könyve alapján! A tűzokádó sárkány és a gonosz Farquaad nagyúr legyőzése után Shrek, a zöld öklű öldöklő, mindenki kedvenc ogréja, ezúttal élete legkeményebb diójával szembesül: el kell fogadtatnia magát apósával és anyósával. A nászutat követően ugyanis Shrek-et és Fiona-t meghívás várja a lány szüleitől a Túl az Óperencián birodalmába. Felkerekednek hát a levakarhatatlan Szamárral, hogy kilépjenek az ünneplő tömeg elé, csakhogy Túl az Óperencián még senki nem tudja, hogy a királylány a varázslat megtörtével kissé másként néz ki. Harold, a király bizony másképpen képzelte el lánya jövőjét _ és a sajátját is. És itt lép a képbe a varázslatos hatalmú Jótündér, az "elbűvölő" Szőke Herceg, no meg a legendás bérgyilkos, Csizmás Kandúr…

 

A kis kedvencek titkos élete

Moziverzum - szeptember 22., 11.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mit gondolsz, mit csinál a kedvenced, amikor nem vagy otthon? Max egy igazán jó és hűséges kutya, aki Katie nevű gazdájával él New Yorkban. Az életük fenekestül felfordul, amikor is a gazdi hazahoz egy játszópajtást kis kedvencének, Duke-ot, a hatalmas, szőrös kutyát. Max egyáltalán nem örül, hogy ezentúl osztoznia a kell a gazdi szeretetén. Eleinte nem jönnek ki jól és sokat marják egymást, ám nem is sejtik, hogy hamarosan csakis egymásra számíthatnak. A város utcáit róva néhány gonosz macska elveszi a nyakörvüket, így a sintér szabad prédájává válnak. Nem kell sokat várniuk a megmentőre, hisz a cukinak tűnő, ám gonosz nyuszi, Hógolyó, és kis csapata kimenti őket szorult helyzetükből. De nem ám ingyen, cserébe segíteniük kell a gazdi ellenes bandájukat, akik a csatornában tanyáznak. Erre Max és Duke nem hajlandó, így kutyafuttában elszelelnek. Őrült nyuszink ezt nem hagyja annyiban, és barátink nyomában ered, akik közben a hazavezető utat keresik Katie-hez...

 

Hopp

RTL HÁROM - szeptember 22., 12.10h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy kis nyuszi is álmodhat nagyot. Husi sorsa azonban az, hogy átvegye apja, a Húsvéti Nyuszi feladatát. A lázadó Husi a felelősség elől inkább Hollywoodba szökik, hogy menő dobos legyen, és épp kapóra jön, hogy Fred (James Marsden), a sikertelen komikus véletlenül elgázolja. Azonnal elfogadja a meghívást és beköltözik Fredhez, aki nem is sejti, milyen csapást jelent a nyuszi. Mire rájön, már késő, addigra mindent elborít a drazsé. De minden sérelem feledésbe merül, amikor kiderül, hogy veszélyben van a húsvét.

 

Bajkeverő majom: Felséges kaland

Minimax - szeptember 22., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

George most is hozza a formáját, ismét okoz egy "kis" zűrt. Véletlenül helyet cserél a király család majmával, Philippe-vel és innentől kezdve mindkettőjük élete fenekestül felfordul.

 

Turbó

RTL HÁROM - szeptember 22., 14.10h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Theo, alias Turbó, a kis kerti csiga arról álmodozik, hogy a világ egyik leggyorsabb versenyzője lesz. Álma megvalósulni látszik, amikor egy furcsa baleset következtében szuper sebességre tesz szert. Turbó felpörgeti magát, és barátai támogatásával indul a legendás Indianapolis 500-on. Csakhogy a verseny sztárja, Guy Gagne nem nézi jó szemmel, hogy egy csigával kell versenyeznie, és mindent elkövet, hogy Turbo álmát összetörje.

 

Rózácska és Rózsácska – A Grimm fivérek meséje nyomán

m2 / Petőfi TV - szeptember 22., 14.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy szép kis ház a kerekerdő szélén. Itt élt Rózsácska és Rózácska, a két gyönyörű és szorgalmas kislány édesanyjukkal a törpék barlangja mellett . Édesapjuk elűzte a gonosz törpéket a barlangból, és családját két mágikus rózsabokorral védi a gonosz varázslatoktól. A törpék azonban nem hagyták el az erdőt, és visszasírják a törpeboldogságot, melynek két alappilére: kincs és barlang. Mikor a lányok megnőnek, a törpék mindenáron szeretnék visszaszerezni a boldogságukat….

 

Legeslegjobb szülinap

m2 / Petőfi TV - szeptember 22., 18.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Charlie, az öt éves nyuszi nagyon várja már a születésnapját, hogy a családdal és a barátaival együtt ünnepelhessen. Ráadásul az apukája megígéri, hogy elmennek együtt horgászni. De jaj! A kishúga éppen ezen a napom betegszik meg, így orvoshoz kell menni vele. Charlie igazán mérges lesz, és úgy dönt, hogy akkor bizony ő elemegy a nagyihoz, hogy ott maradjon. Bár a nagymama közel lakik, de egy erdőn kell keresztülmenni, ami tartogat meglepetéseket számára. Szerencse, hogy útközben találkozik a barátaival, így együtt pedig mégiscsak kellemesebb az út.

 

Tad, az utolsó felfedező

TV2 Kids - szeptember 22., 18.40h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Tad Las Vegasba utazik, hogy megtekintse Sara Lavroff régésznő bemutatóját a legújabb felfedezéséről, ami nem más, mint egy papirusz, amely igazolja, hogy létezik Midász király legendás nyaklánca, akinek az érintésétől minden arannyá változott. Ám Tad és Sara boldog találkozóját beárnyékolja a tény, hogy egy gonosz gazdag ember elrabolja a régésznőt, hogy megszerezze a talizmánt, és így végtelen gazdagságra tegyen szert. Tad világ körüli útra indul, hogy papagája, Belzoni és kutyája, Jeff, no meg csavaros esze segítségével megmentse Sarát. Hősünk eközben természetesen új barátokkal és új gonosztevőkkel is megismerkedik.

 

A kis kedvencek titkos élete 2

Moziverzum - szeptember 22., 19.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A 2016-os A kis kedvencek titkos élete folytatásában az első részben megismert Max és Duke új kihívással szembesül, amikor gazdájuk, Katie megismerkedik egy férfival, akivel összeházasodnak, és gyermekük születik. A kis család a kutyákkal együtt vidékre kirándul, ahol Max megismer egy Kakas nevű juhászkutyát, akinek a segítségével talán legyőzheti a félelmeit. Eközben Gigi, akire indulásuk előtt Max rábízta a legkedvesebb játékát, megpróbálja kimenteni egy macskákkal telezsúfolt lakásból a szóban forgó játékot. Hógolyó szintén küldetésre indul: ő egy Hu nevű fehér tigriskölyköt akar kiszabadítani egy cirkusz fogságából.