Családi filmek vasárnapra

Reméljük, vasárnap jó idő lesz, ha lehet, használjátok ki! De aztán hagyjatok időt egy kis pihentető tévézésre is!

Moziverzum - október 8., 8.45h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Thomas Rose könyve alapján! Az Alaszka északi csücskén dolgozó helyi tévériporter, Adam Carlson alig várja, hogy leléphessen, hogy valamelyik nagyobb nézettségű csatornánál dolgozhasson. Egy napon ölébe hull élete nagy lehetősége egy szürke bálna család képében, akiket körbe zárt az északi sarkkör gyorsan szilárduló jege. Adam tudósítása nyomán a szenzációéhes újságírók mellett felbukkan a városkában régi barátnője, az elkötelezett környezetvédő Rachel Kramer. Mivel az idő egyre fogy, Rachelnek és Adamnek össze kell hoznia egy különleges szövetséget az eszkimó őslakosok, egy olajcég, valamint az orosz és amerikai hadseregek között, hogy előítéleteiket félretéve segítsenek kiszabadítani a bálnákat.

 

Barbie, a Sziget hercegnője

Minimax - október 8., 9.30h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Barbie ezúttal egy hajótörött lány, Rosella szerepében látható, aki egy lakatlan szigetre sodródva barátságos és gondos állatok szerető "családjában" cseperedik fel. Amikor Antonio herceg felfedezi a paradicsomi hangulatú szigetet és rajta a gyönyörű Rosellát, azonnal beleszeret a szépséges hajótöröttbe. A lány és barátai _ Sagi, a vörös panda, Azul a páva, és Tika a bébi-elefánt _ a herceggel tartanak, hogy megkeressék Rosella szüleit és részt vegyenek egy pompás királyi bálon. Az új lány érkezését azonban nem nézi mindenki jó szemmel az udvarban. Kiderül, hogy a király megígérte a gonosz Arianának, hogy a herceg az ő lányát, Lucianát veszi majd feleségül. Ariana szeretné megszerezni a hatalmat a királyságban és Rosellának minden ügyességére és barátai minden segítségére szüksége lesz, hogy időben leleplezze az ármánykodást.

 

Paramount Network - október 8., 9.50h
Korhatár nélkül megtekinthető.

A nagyívű akciókkal, és non-stop nevetésekkel teli MEGAAGY teljesen új, vidám csavart visz a szuperhős-filmbe. A supergonosz Megaagy (Will Farrell) álma valóra vált, amikor legyőzi a várost védő Metro Mant (Brad Pitt), és átveszi Metro City irányítását. De amikor egy új gazember (Jonah Hill) lép színre, és a káosz bonyolódik, a világ legnagyobb "elméje" és komikus társa, Minion (David Cross) valóban megmenthetik a várost. A sztárparádés szereposztással, többek között Tina Fey-jel, és a csodálatos animációval a Megaagy "okos, vicces és eredeti csemege." 

 

RTL HÁROM - október 8., 10.20h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Beethoven, a bernáthegyi blöki kénytelen elhagyni Hollywoodot egy filmforgatáson történt baleset miatt. Edzőjével, Eddie-vel (Jonathan Silverman) hazafelé menet azonban egy kis tengerparti faluban rekednek. Beethoven összebarátkozik a kis Sammel, aki a nagyapja kétszáz éve elrejtett kincsét keresi. A két barát képességeiket egyesítve eredményesen veszik fel a harcot a kalózokat nem kedvelő nagymamával szemben, miközben összehozzák az egész várost, valamint Eddie-t és a fiú özvegy édesanyját.

 

Bajkeverő majom 2: Kövesd a majmot!

Minimax - október 8., 13.00h
Korhatár nélkül megtekinthető.

A világ legkedveltebb és legkíváncsibb majma visszatér! Jön a "Bajkeverő majom: Kövesd azt a majmot!", amely népszerű sorozatunk izgalmas folytatása. Csatlakozz George-hoz és a sárga kalapos Tedhez, és nézd meg, hogyan juttatják vissza családjához Kaylát, a honvágyas elefántot egy őrült kaland során. A furcsa hármas komikus kalamajkákba keveredik, változatos szereplőkbe botlik, végül pedig kiderül, hogy családunknak, barátainknak és elhatározásunknak köszönhetően tulajdonképpen bármit elérhetünk.

 

m2 / Petőfi TV - október 8., 14.55h
Korhatár nélkül megtekinthető.

A szépséges, de szívtelen és arrogáns hercegnő egy dologra vágyik csak: a csengő-bongó fácskára, ami csak a szerető szíveknek szólal meg. A herceg beleszeret a hercegnőbe és elindul a fáért. Ahhoz, hogy az övé legyen, egy gonosz manóval alkut köt, miszerint ha a fácska nem szólal meg a hercegnőnél, akkor a herceg az övé lesz szőröstül-bőröstül. Így is lett, sőt később a hercegnő is a gonosz manó csapdájába kerül. A fiatalok idővel rájönnek, hogy együtt kell működniük ahhoz, hogy szembeszálljanak a gonosz manóval a szabadságukért és a boldogságukért...

 

Őslények országa XII. - A nagy repülősnap

TV2 Kids - október 8., 16.40h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Kedvenc oskori barátaink, Tappancs, Kistülök, Kacsacsor, Tüskés és Röpcsi ismét visszatérnek a világhíru rajzfilmsorozat tizenkettedik részében! A kis oslény-csapat egyik legöntörvényubb tagja, a szeleburdi Röpcsi a Virágzó-völgy szárnyas és tappancsos népét egyaránt fellelkesíto repülosnapra készül, de hiába minden igyekezete, képtelen szabályos alakzatban repülni a testvéreivel. Barátai _ bár földhözragadtak _ próbálnak segíteni neki, de a legjobb tippet nem ok, hanem egy új borzas jövevény, egy bizonyos Guido adja. Néha az a legcélravezetobb, ha az ember, vagyis a dínó, nem áll be a sorba, hanem csak önmagát adja! (DVD)

 

m2 / Petőfi TV - október 8., 18.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Szürke, a farkas által megteremtett békés faluban, ahol a bárányok és farkasok egymás mellett élnek szeretetben, egy nap két váratlan vendég jelenik meg. Ez nagy veszélyt hordoz magában, hisz nem lehet tudni, ők kik is valójában. A két fajnak most össze kell tartania, és minden tudásukat be kell vetni, hogy legyőzzék a fenyegetést és megvédjék a kis közösségüket.

 

TV2 Kids - október 8., 18.05h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Dogtanian egy fiatal kardforgató, aki arról álmodik, hogy csatlakozik a legendás muskétásokhoz. Miután bizonyította képességeit és elnyerte a bizalmukat, neki és a Muskétásoknak meg kell védeniük a királyt a gonosz Richelieu bíboros titkos tervétől, hogy átvegye a hatalmat.