Családi filmek vasárnapra

Vasárnap van, szóval jöhet is a hétzáró filmes válogatás!

Minimax - október 15., 8.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Malibun mindenki Merliaht, a tizenéves szörfbajnokot csodálja, aki úgy ismeri a hullámokat és a tengert, mintha csak ott született volna. Azt senki nem gondolja, hogy milyen közel járnak a valósághoz, hiszen ő tényleg a tengerben született és a szülei sellők voltak. Titkát mélyen őrzi egészen addig, amíg haza nem kell térnie, hogy megmentse édesanyját, a tengeri birodalom királynőjét. A kalandos utazás során megismeri a sellők világát és rengeteg új barátra tesz szert. Megtanulja, hogy ami a különbözővé tesz bennünket az egyben a legnagyobb erősségünkké is válhat. Tarts velünk és Barbieval, hogy te is részese lehess a Sellőkalandnak!

 

Állati csetepata

Paramount Network - október 15., 9.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Létezik egy kis falu az erdő mélyén, ahol bárányok és farkasok békében és szeretetben élnek együtt. Egy napon aztán két váratlan vendég jelenik meg a kis közösségben, kiknek érkezése nagy veszélyt rejt magában.

 

Moziverzum - október 15., 10.20h
Korhatár nélkül megtekinthető.

A kis Pacsi a törpeorrú dínók családjához tartozik, és nap mint nap szüksége van az eszére és a szívére, hogy felvegye a versenyt a testvéreivel, különösen Morcossal, aki a vezér szerepére pályázik. A famíliát az apja vezeti az évi vándorlás során. Ám egy erdőtűzben elpusztul Pacsi anyja, míg ő, Morcos és az apjuk elszakadnak a többiektől. Miután az apjuk életét áldozza a Gorgoszaurusz elleni harcban, a két testvér magára marad. Nemcsak az életben maradásért, de a vezérszerepért is meg kell küzdeniük...

 

RTL HÁROM - október 15., 10.40h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Paddington boldogan éldegél a Brown családdal Windsor Gardensben, és készülődik imádott nagynénje, Lucy századik születésnapjára. Amikor Mr. Gruber régiségboltjában észrevesz egy különleges könyvet, azonnal tudja, hogy az lesz a megfelelő ajándék. Csakhogy a könyvritkaság sok pénzbe kerül, ezért Paddington mindenféle munkát elvállal, hogy összegyűjtse az árát. Ám ekkor a könyvet ellopják, és Paddingtonra kenik, aki börtönbe kerül. A börtön nagy kihívás, különösen a jól nevelt Paddingtonnal!

 

Rango

Paramount Network - október 15., 11.25h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Készülj a tangóra Rangoval, melyet a kritikusok sem tudtak szó nélkül hagyni: "ilyet még soha nem láttál" (Peter Travers, Rolling Stone). Rango egy dilis kaméleon, aki egy vad kisvárosba kerül, ahol égető szükség van egy hősre. A frissítően eredeti, látványos animációs film "nagyon szórakoztató" (Betsy Sharkey, Los Angeles Times).

 

Pókember – Irány a Pókverzum

Film+ - október 15., 11.50h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ismerik Miles Moralest? Nem sokkal azután, hogy Peter Parker ellen összefogtak legnagyobb ellenségei, Doktor Octopus, Homokember, Electro, Kraven és a Keselyű, és hatalmas csatában legyőzték, egy átlagos amerikai srácot újra megcsípett egy genetikailag módosított pók. Miles fekete és spanyol szülők gyereke, átlagos, békés családban él, bár az egyik nagybátyja bűnöző… És még az eredeti pókembernél is több különleges képességgel rendelkezik: ha akar láthatatlanná válik, az érintése bénító hatású. De ellenségei is vannak. Köztük a legveszélyesebbet Skorpiónak hívják.

 

RTL HÁROM - október 15., 12.45h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Dave (Jason Lee), a három mókus nevelőapja nagy döntésre szánja el magát. Meg akarja kérni a barátnője, Samantha (Kimberly Williams-Paisley) kezét. Ennyi épp elég Alvinnak, Simonnak és Theodore-nak, akik ki nem állhatják Samantha kamasz fiát, aki szintén nem repes a közös családi vállalkozástól. Ezért amikor Dave és szerelme Miamiba utaznak, a srácok egy tervet eszelnek ki. Titokban nekivágnak a világnak, hogy cuki rágcsálók módjára megakadályozzák a végzetesnek hitt frigyet.

 

Minimax - október 15., 13.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A dzsungelben évek óta békesség honol,Maurice, a Hatalmas tigris harcos és kis csapata tartja fenn a rendet. Egészen addig, amíg meg nem jelenik Igor, legveszedelmesebb ellenfelük, akinek egyetlen célja a világon, hogy megsemmisítse a dzsungelt.

 

m2 / Petőfi TV - október 15., 14.55h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A hiú Marius hercegért rajonganak a hölgyek az udvarban, de ő csak játszadozik velük. Egy nap az erdőben egy manó foglya lesz, aki csak akkor engedi őt el, ha negyven nap alatt talál egy olyan lányt, aki teljes szívéből szereti. Igen ám, de nem hercegként kell hódítania, hanem medvebőrben. Mivel senki nem hiszi el, hogy ő a herceg, így menekülnie kell, mígnem találkozik egy kedves lánnyal, Elise-vel...

 

TV2 Kids - október 15., 16.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Izzie, a tenger mélyén élő vidám hal elképesztő kalandokba keveredik, melyek során számos veszéllyel kell szembenéznie, hogy útja végén rátaláljon valódi önmagára.

 

Cool - október 15., 16.40h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Drakula gróf nem tétlen a halhatatlanságában, titkos szállodát üzemeltet egy rejtélyes helyen, távol minden civilizációtól, hogy rémes vendégei nyugodtan élvezhessék a szabadságukat. Törzsvendégei, Frankenstein, a vérfarkasok és a többi hírhedt szörny meghívást kap Drakula lányának, Mavisnek a 118. szülinapi partijára, hogy megünnepeljék a felnőtté válását. A parti jól indul, ám a 21 éves Jonathan az erdőben sétálgatva rábukkan a szállodára, és ezzel kiszámíthatatlan események láncolatát indítja el.

 

Croodék

Moziverzum - október 15., 19.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Croodék igazi modern család. Abban az ősi, elfeledett korban élnek, amikor a természet még kísérletező szakaszában van: fura lények és növények veszik körül vagy próbálják megenni őket, és ők nem hagyják magukat. Sokáig nem dugják ki az orrukat a barlangjukból, de egy szerencsétlen baleset következtében kénytelenek előjönni, és attól kezdve számukra csupa kaland, meglepetés és váratlanul felbukkanó húsevő az élet. Azután találkoznak egy fiatalemberrel, aki született kísérletező. Ráadásul megtetszik neki a család kamaszlánya _ és vele együtt szeretné felfedezni ezt a folyton fejlődő, ismeretlen, de nagyon érdekes világot...