Családi filmek vasárnapra

Holnap megint elkezdődik egy új hét, de előtte még élvezzük ki a hétvégét, mondjuk, jó kis rajzfilmezéssel!

Moziverzum - január 14., 6.50h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A vidám és kalandvágyó méhecske, Maja nagyon szeretne részt venni az egész birodalom legnépszerűbb játékában, a Mézcsatában, de kissé túlzásba vitt lelkesedésével sikerül magára haragítania a méhbirodalom nagyhatalmú császárnőjét. Az uralkodó szigorú feltételhez köti a játékokban való szereplését: ha Maja veszít, a kaptára nyári méztermését be kell szolgáltatnia. A bátor méhecskének el kell fogadnia a kihívást és a számára kijelölt csapattársakat is, akik között régi ismerősök is akadnak: Flip, a bölcs szöcske, a kissé ügyetlen, de jószívű hangyaikrek, valamint legjobb barátja, Vili. A küzdelem során Maja újabb barátokra és ellenfelekre tesz szert, miközben rájön arra is, hogy nem mindig az a legokosabb, ha a saját feje után repkedve akar győzelmet aratni. Hisz egységben az erő! Ezt pont egy hős méhecske ne tudná?!

 

Minimax - január 14., 8.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Barbie és nővérei, Skipper, Stacie és Chelsea azt tervezték, hogy New York-ba mennek, és rengeteg mesés ötletük támadt, hogyan töltenék el ott a karácsonyi időszakot. Mindannyian azt tervezik, hogy megvalósítják a terveiket, de egyedül. Amikor indulnának, egy hatalmas hóvihar megakadályozza őket abban, hogy New York-ba menjenek! De hamarosan rádöbbennek, hogy mi is az igazi jelentése egy tökéletes karácsonynak:minél több időt tölteni a családdal.

 

Undipofik

Moziverzum - január 14., 8.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Létezik egy varázslatos hely, Undifalva, ahol a furcsa a normális és a tökéletlenség a legjobb dolog. Itt éldegél Moxi, a csinos plüsspofi barátaival, akikkel folyton az eget fürkészik, mikor pottyan le közéjük egy újabb hibás játék, akit boldogan a keblükre ölelhetnek. Moxi élete klasszabb már nem is lehetne, ám egyre többet mereng azon, vajon létezik-e bármi az Undifalva szélén elterülő hegyek túloldalán. Maga köré gyűjti legjobb pajtásait, és nekivágnak az ismeretlennek. A kis csapat végül a Tökéletesség városában, a hibátlan játékok világában köt ki, ahol nehéz megmérettetéseken kell részt venniük. És bár a kis undik minden vágya, hogy elismerjék őket, a próbatételek során ráébrednek arra, hogy mások szeretetéhez nem a hibátlanságon keresztül vezet az út. Hisz a leges-legfontosabb dolog, ami igazán számít, hogy mindig, minden helyzetben a tökéletlenségükben tökéletes önmaguk maradjanak.

 

RTL HROM - január 14., 9.00h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Sarah (Beattie Edmondson) meglehetősen maga alatt van, miután otthagyta a szerelme. Az utolsó dolog, amire vágyik, hogy valakit a nyakába varrjanak, aki nyáladzik, horkol és széttúrja a konyhai szemetest, valahányszor enni támad kedve. De tetszik vagy sem, nagymamája a halála előtt ráhagyta imádott mopszliját, a végletekig elkényeztetett Patricket, aki Sarah minden eddigi pasiján túltesz, ami a rendetlenséget illeti. A négylábú veszedelem totális káoszba taszítja a lány életét, aki sehogy sem érti, miért tette ezt vele a mami. Ám egyszer csak azon kapja magát, hogy Patrick a maga bumfordi módján sokkal jobb hatással van rá, mint valaha is hitte volna – beleértve a szerelmi életét is.

 

Minimax - január 14., 9.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Miután másodszor is megmenti Fairytopiát, Elinának egy kicsit fejébe száll a dicsőség. Azura meglátogatja őt a Bűvös Réten, és a kristálypalotába hívja, hogy kiképezhesse tündér-segéddé, és részt vehessen a tavaszi repülésen, a rituálén, amely életre kelti a tavasz első szivárványát. A kristálypalotában Elina találkozik a többi tündérsegéddel, akik hozzá hasonlóan mind a nagy tavaszi repülésre készülnek. Csakhogy a dolgok nem mennek olyan jól, mint ahogy azt Elina remélte, véletlenül csapdába esik, amikor egy látszólag ártatlan varangyra veti ki varázsigéjét. A varangy nem más, mint Laverna, akit a varázsige visszaváltoztat, megtörve az átkot, rászabadítva őt Fairytopiára. Ezután Laverna mély álmot hint az őrtündérekre, és megpróbálja véghezvinni gonosz tervét. A tündérsegédeknek össze kell fogniuk, hogy megakadályozzák Lavernát abban, hogy 10 év télbe borítsa Fairytopiát. De vajon az összefogás ereje elég ahhoz, hogy legyőzzék Lavernát, és életre keltsék az első szivárványt?

 

RTL HÁROM - január 14., 10.50h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Newton család és Beethoven, az imádnivaló bernáthegyi eb körül mindig zűr támad. Beethoven váratlanul találkozik Missyvel, és hamarosan négy kiskutya születik. De mielőtt túl nagy lenne az öröm, Missy gonosz gazdája, a pénzsóvár Regina rögtön pénzzé akarja tenni a kölyköket. A Newton gyerekek azonban apjuk, George (Charles Grodin) segítségével Beethoven családjának a megmentésére sietnek. De nem érik be ennyivel, Reginának minden gaztettért meg kell fizetnie.

 

Paramount Network - január 14., 12.00h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Híd Terabithia földjére egy fantasy-kalandfilm, a Narnia krónikái: Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény producerei által, és a híres Newbery-díj nyertes novella alapján készült. A film fő témái a barátság, család és a képzelet ereje.

 

Minimax - január 14., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A film tavasszal kezdődik, körülbelül egy évvel azután, Charlotte elhárította a veszélyt Wilburral kapcsolatban. Charlotte három lánya, Nellie, Aranea, és a Joy most kamaszodik és szolgáló társai és mentorai Wilburnak. Ez idő alatt, Wilbur összebarátkozik Kardigánnal, egy újszülött báránnyal, akit a többiek lenéznek, mert neki fekete a gyapja. Wilbur a szárnyai alá veszi Kardigánt és megmutatja neki a gazdaságot és hogy milyen az élet ott és hogy milyen veszélyek leselkednek rá. Néhány hét múlva, a gazda Zuckerman eladja Kardigánt egy másik gazdának. Wilbur, Charlotte lányai és Templeton, a patkány felkerekednek, hogy meglátogassák Kardigánt, hogy jól van-e.

 

Sárkányvarázs

m2 / Petőfi TV - január 14., 18.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Tímár Misinek mindig is volt egy álma: szeretne olyan nagy sárkányvadász lenni, mint az édesapja. Napjai nyugodtan telnek, és sehol egy bestia _ Misi legnagyobb szomorúságára. Ám egy nap különös jel látható az égen, ami azt jelzi, hogy közel a veszély. Egy sárkány hamarosan életre kel, Misi pedig boldogan ugrik bele a kalandba. Segítője Eddie, a denevér, és a varázsvilág lakói, Rocky és Kamikaze. Ők együtt nemcsak a sárkányt állítják meg, hanem egy régi titokról is lerántják a leplet.

 

TV2 Kids - január 14., 18.40h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Luis apukája megszállottan kémleli az éjszakai eget és földönkívüliek után kutat, de álmában sem gondolta volna, hogy esetleg egyszer azok szó szerint bepottyannak a kertjükbe. A gyakran magányos kisfiú hamar összebarátkozik a három fura jövevénnyel és rejtegetni kezdi őket apjuk elől, aki egy gyerekkori találkozás miatt veszélyesnek gondolja a földönkívüli lényeket. Amikor azonban az elfoglalt apuka miatt az iskolaigazgató bentlakásos iskolába akarja kényszeríteni, Luis komolyan fontolóra veszi, hogy nemcsak segít hazajutni a mókás triónak, de maga is elhagyja a bolygót.