D. Tóth Kriszta sokévnyi szünet után visszatér a tévéképernyőre!

Népszerű Youtube-műsora, az Elviszlek magammal szombattól a Spektrum Home-on folytatódik új részekkel.

D. Tóth Kriszta népszerű Youtube-műsora, az Elviszlek magammal vadonatúj résszel debütál a Spektrum Home-on június 23-án, szombaton, este 19 órakor. Az autóval munkába igyekvős, rendhagyó talkshow első vendége Al Ghaoui Hesna lesz, akit korábban külpolitikai újságíróként, riporterként és haditudósítóként ismerhetett meg a közönség.

Fotó: Spektrum Home

 

Vasárnap, június 24-én ugyanebben az időpontban Balsai Mónika, Jászai Mari-díjas színésznővel folytatódik a műsor, aki színházi szerepei mellett filmekben és sorozatokban is játszik, többek között Liza, a rókatündér című filmben is, ami az elmúlt évek egyik legnépszerűbb magyar romantikus vígjátéka volt.

Június 30-án Hegyi Barbara lesz DTK vendége, a stand upos Kiss Ádámot pedig július 7-én láthatják a nézők a Spektrum Home-on. A beszélgetések fél órás összeállításban kerülnek tv képernyőre, később hosszabb verzióban majd a WMN.hu YouTube-csatornáján is láthatók lesznek.

Fotó: Spektrum Home

 

D Tóth Kriszta a '90-es évek végén tűnt fel a képernyőn: szerkesztő-riporter volt a TV3-nál, az RTL Klubnál és a Magyar Televíziónál. 2004 és 2007 között a köztévé brüsszeli tudósítója volt, 2007 márciusától az MTV Híradójának vezető arca és a Panoráma című külpolitikai magazin műsorvezetője lett. 2011-ben saját műsora indult DTK - D. Tóth Kriszta Show címmel, 2013 januárjában viszont felmondott a Magyar Televíziónál. Távozást a DTK Show-t ért folyamatos leépítésekkel, és a köztévé vezetőségével való rossz viszonyával indokolta. 2015-ben saját online magazint alapított WMN.hu címmel, ennek a lapnak a Youtube csatornáján indult el az Elviszlek magammal.