Dsida-vers, csinos popsi és új kiesők – magasságok és mélységek a Nyerő Párosban

Tériszonnyal és tiszta ruhával küzdöttek a Nyerő Páros játékosai.

A RTL Klub Nyerő Páros című műsorának október 10-i adásában már a játék előtt összekaptak a párok. Természetesen Muri Enikőről és Tóth Szabiról van szó, akik ismét egy apróságon vesztek össze. De Törőcsik Dani is kiakadt a párjára, Bíró Beára, aki pizzát tömött az alvó fiú szájába.

 

A verseny alatt azonban nyoma sem volt a korábbi összefeszülésnek, Bea és Dani rekordidő alatt teljesítették a feladatot: 40 méter magasan kellett kiteregetni. Míg másoknak több mint 6 percbe telt a „mutatvány”, Beáék 2 perc 35 másodperc alatt teljesítették a feladatot.

 

Mészáros Norinát pánikroham fogta el, és férje, Rácz Béla nem is gondolta, hogy sikerülni fog a feladat, de a lány erőt vett magán, és legyőzte a félelmét a férfi kedvéért.

 

Molnár Zsolt párja, Megyeri Csilla is legyőzte a tériszonyát, ehhez Dsida Jenőhöz fordult segítségért, a költő Arany és kék szavakkal című versét szavalta a magasban:

Miképen boltíves,

pókhálós vén terem

zugában álmodó

középkori barát,

ki lemosdotta rég

a földi vágy sarát

s már félig fent lebeg

a tiszta étheren, –

ül roppant asztalánál,

mely könyvekkel teli

s a nagybetük közébe

kis képecskéket ékel,

Madonnát fest örökké

arannyal s égi kékkel,

mígnem szelid mosollyal

lelkét kileheli:

 

úgy szeretnélek én is

lámpásom esteli,

halavány fénye mellett

megörökítni, drága

arany és kék szavakkal

csak Téged festeni,

míg ujjam el nem szárad,

mint romló fának ága

s le nem lankad fejem

a béke isteni

ölébe, én Szerelmem,

világ legszebb Virága.


Mindenki másként küzdött meg a magassággal, Muri Enikő négykézláb mászva mantrázott: „Csinos a popsim?”, míg párja, Tóth Szabi végigsétált a pályán, és még a kimosott melltartót is röptében kapta el.

 

Kabát Peti ezúttal gonosz feladatot kapott, ugyanis a mosógépben rejtőzött el, halálra rémítve a gyanútlan Pamelát.

 

Nem csoda, hogy végül Hódi Pamela és Tóth Bence, valamint Mészáros Norina és Rácz Béla kerültek a veszélyzónába. A szimpátiaszavazáson végül a villa lakói úgy döntöttek, Pamelát és Bencét szavazzák ki – számukra véget ért a Nyerő Páros. Ám a házaspár így is nyertesnek érzi magát: „Én már akkor nyertem, amikor a feleségem lettél” – mondta Tóth Bence Pamelának.

 

Mint kiderült, Hódi Pameláékat azért szavazták ki, mivel őket tartották az erősebb párnak. Rácz Béla ezt nem hagyta szó nélkül: „Mindenki legyen résen!”

 

Ennek termesztésen lesz folytatás, hiszen Béci és Norina a ma esti, 21:00-kor kezdődő adásban is még azon rugózik, miért tartják őket gyengének.