Elképsztően látványos Guillermo del Toro trollos rajzfilmje

A Hellboy rendezője a saját fantasy regényéből forgatott animációs sorozatot a Netflixnek.

Guillermo del Toro sajnos nem mostanában fogja leforgatni a korábban beígért Hellboy 3-at ésAz őrület hegyeit, mert ha épp nem a Tűzgyűrű 2-vel foglalkozik, akkor a Trollvadászok című animációs sorozatát pátyolgatja, amit a Netflixnek forgatott le nemrég - a saját regénye alapján. Ő egyébként csaka  forgatókönyvet jegyzi, a rendezők Rodrigo Blaas, Elaine Bogan és Andrew L. Schmidt.

A történet pont olyan, mintha Spielberg találta volna ki a '80-as években: egy csapat kisvárosi lúzer az iskola legmenőbbjei közt találja magát, miután közéjük pottyan néhány lény a mi világunkkal párhuzamosan létező fantasy birodalomból. És természetesen csak ők győzhetik le a másik világból átsettenkedni akaró gonoszt.

A sorozaton a DreamWorks legjobb animátorai dolgoztak, a mi világunkban rejtőzködve élő, mitikus lények hangját pedig del Toro régi barátai kölcsönözték, többek között Ron Perlman. A széria december 23-án startol a Netflixen, ahol jó szokás szerint az egész évad megtekinthető lesz, nem kell heteket várni az újabb epizódokra. (via Slashfilm)