Ezeket a filmeket ajánljuk csütörtökre

Csütörtök estére ezeket ajánlja a tévé!

Jupiter felemelkedése - Viasat3, augusztus 29. csütörtök, 21h

Jupiter Jones (Mila Kunis) éjszaka született, és a jelek az mutatták, kivételesen nagy jövő áll előtte. Ám ez a jövő nem akar megérkezni: a lány hiába álmodozik, csupán vécéket takaríthat. Ám váratlanul megjelenik Caine (Channing Tatum), és mindent megváltoztat. A genetikailag átalakított exszuperkatona egyetlen okból jött a Földre, hogy magával vigye Jupitert, akinek genetikus kódja földönkívüli örökséget rejt. A jóslat talán igaz volt. Talán valóra is válik. Ám a világ kibillent egyensúlyát helyreállítani szinte lehetetlen feladat még a kiválasztottnak is.

 

Alien 4.: Feltámad a halál - Moziverzum, augusztus 29. csütörtök, 21h

Ripley életét áldozta a földönkívüli szörnyeteggel vívott küzdelemben. A testében azonban ott maradt az új élet csírája _ egy idegen lényé. Kétszáz esztendővel később, egy genetikai kísérletsorozat eredményeképpen, a tudósok életre keltik a hadnagyot. De nemcsak őt klónozták, hanem a benne lévő idegen királynőt is. Céljuk, hogy kitenyésszék a "tökéletes fegyvert". Ez olyannyira sikerül, hogy a kiszabadult szörnyetegek ellepik a támaszpontot. Ripley-re és az állomásra érkező csempészekre, köztük a különös Call-ra vár a feladat, hogy megállítsák az idegeneket.

 

A préri urai - Viasat Film, augusztus 29. csütörtök, 21h

Texasban olykor elmosódik a határ a becsületes emberek és a törvényen kívüliek között. Toby, az elvált apa jobb életet szeretne a fiának, az indulatos Tanner viszont most szabadult a börtönből. A két testvér összefog, hogy megmentsék a családi gazdaságot, amire egy lejáró követelés miatt a bank rá akarja tenni a kezét. Toby és Tanner sajátos és veszélyes módját választják a pénzszerzésnek, rablásokból akarják megszerezni a hiányzó pénzt. Hamarosan nyomukba ered egy könyörtelen Texas Ranger.

 

Kísérleti gyilkosság - Filmcafe, augusztus 29. csütörtök, 21h

Fiatal nő holttestére bukkannak egy kaliforniai kisváros melletti erdőben. Az ügyet a tapasztalt gyilkossági nyomozó és specialista, Cassie Mayweather (Sandra Bullock) kapja, és vele egy új társat is Sam Kennedy (Ben Chaplin) személyében. Az ügy kapcsán olyan gyilkosokkal találják szembe magukat, akik nem kegyetlenségből ölnek. Nem akarnak pénzt, bosszúvágy sem hajtja őket. Egyetlen céljuk, hogy bebizonyítsák: a tökéletes bűntény elkövethető, ha zseniálisan kitervelik azt.

 

A csempész - Mozi+, augusztus 29. csütörtök, 21h

Earl (Clint Eastwood) nincs jó passzban. Elmúlt 80, nincs pénze, magányos és csődeljárás folyik ellene. Egészen természetes, hogy amikor valaki munkát ajánl neki, vállalja. Hiszen csak vezetnie kell – csak éppen az egyik mexikói kartell használja drogfutárnak. De teljesíti a feladatát, és mert gyors, pontos, ráadásul minden gyanún felül áll, újabb és újabb fuvarokat bíznak rá. Az üzlet egyre jobban megy… Csakhogy a kábítószer-elleni osztály zsarujának, Colin Batesnek (Bradley Cooper) feltűnik, hogy új szállító került a rendszerbe, és a nyomába ered. A csempész viszont szeretné rendbe hozni az életét, mielőtt a zsaruk vagy a kartell emberei utolérnék.

 

Marhakonzerv-akció - Film Mánia, augusztus 29. csütörtök, 21h

A francia nemzetbiztonsági hivatal két kémje, Philippe Boulier (fedőneve Cápa) és egy gyönyörű szőke nő majdnem lekapcsolja a kolumbiai kábítószermaffiát, de a dolog úgy alakul, hogy végül nekik kell elmenekülniük az országból. Párizsban újabb izgalmas feladatot kapnak: egy áruló kormánytagot kell leleplezniük. Mivel a megfigyelendő konzul neve Burger _ lehetne akár hamburger is _ az akciót ennek megfelelően nevezik el.

 

2 kaliber - Film+, augusztus 29. csütörtök, 21h

Bobby, a DEA beépített ügynöke (Denzel Washington) kihasználja társa, Stig (Mark Wahlberg) ötletét, és kirabolják a maffiafőnök, Greco (Edward James Olmos) bankját, hogy bizonyítékokat találjanak a pénzmosásra. A rablás során azonban a vártnál sokkal több pénzt foglalnak le, és nemcsak Grecót haragítják magukra, hanem a CIA korrupt vezetőit is. A meglepetéseknek azonban még nincs vége, Stig ugyanis valójában a haditengerészeti hírszerzés ügynöke, aki a negyvenmillió dolláros zsákmány miatt hamarosan saját felettesei célpontjává válik, akárcsak Bobby. A két ügynök kénytelen összefogni a túlélés érdekében.

 

Az igazság ára - SuperTV2, augusztus 29. csütörtök, 22.30h

Az igazság ára című fordulatos thrillerben Matthew McConaughey a dörzsölt, karizmatikus Los Angeles-i bűnügyi védőügyvédet, Michael "Mick" Hallert alakítja, aki Lincoln Continental kupéjának hátsó ülését használja irodaként. Mick eddig javarészt piti bűnözők védelmét látta el, ám most úgy érzi, megfogta az isten lábát: egy gazdag Beverly Hills-i playboy (Ryan Phillippe) ügyét bízzák rá, akit emberölési kísérlettel vádolnak. Az ügyvéd azt hiszi, könnyű dolga lesz, ám a rengeteg pénzzel kecsegtető eset, amely pofonegyszerűnek ígérkezik, hamarosan halálos játszmává alakul át. Hallernek nemcsak egy hozzá hasonlóan mesteri manipulátorral, de saját lelkiismeretével is meg kell küzdenie.

 

Hang nélkül - AMC, augusztus 29. csütörtök, 22.50h

Világunkat látszólag sebezhetetlen, ragadozó lények foglalták el, melyek a legkisebb zajra is azonnal lecsapnak prédájukra, kíméletlen, halálos erővel. Egy leleményes családnak sikerült életben maradnia teljes csendben, úgy, hogy elnyomnak minden lehetséges zajt, ami a mindennapi életükkel jár. Egyik gyermekük már odaveszett a borzalomban, így a szülők és a két megmaradt gyermek a gyásztól sújtva küszködnek a túlélésért... és megpróbálnak minden lehetséges módon felkészülni egy újabb gyermek születésére...

 

Sötét helyek - Film Mánia, augusztus 29. csütörtök, 23h

Libby hétéves volt, amikor meggyilkolták az anyját és a két nővérét. A kislány valllomása alapján a bátyját, Bent ítélték el, aki rács mögé került. Huszonöt évvel később egy amatőr szevezet tagjai újra előveszik az ügyet, és megkeresik a nőt, hogy meséljen a szörnyű esetről. Ez alapján megpróbálják újra összerakni, mi történt, hogyan torkollott tragédiába az este. Az emlékek felidézése, a sokkoló igazság felszínre kerülése megrendíti Libbyt a hitében. Lehet, hogy nem is a testvére volt a gyilkos?

 

Törvényre törve - Film+, augusztus 29. csütörtök, 23.15h

A brooklyni nyomozó, Gino (Steven Seagal) a hatóságok jóváhagyásával, ám saját belátása szerint szerez érvényt a törvénynek. Madano (William Forsythe), a kábítószer-kereskedő a nyílt utcán lelövi Gino barátját. A nyomozó kegyetlen hajtóvadászatra indul Madano ellen, aki esztelenül lövöldözve menekül Brooklynon keresztül.

 

A sejt - Viasat Film, augusztus 29. csütörtök, 23.15h

Egy forradalmian új technológia segítségével be lehet hatolni az emberi tudatba. Catherine Deane pszichoterapeuta megbízást kap az FBI-tól, hogy jusson be egy kómában fekvő sorozatgyilkos agyába.

 

Tekken - Moziverzum, augusztus 29. csütörtök, 23.20h

A harmadik világháború elpusztította a civilizációt. Az országok szétestek, a hatalom multicégek kezében van. Közülük is kiemelkedik a Tekken, amely a brutális gladiátorviadalokat szervezi és pénzeli. A Vasököl viadalokon nagy pénzért és elismerésért folyik a halálig tartó küzdelem. Tekken City külvárosában felbukkan egy ifjú utcai harcos. Jin is benevez a viadalra, ám őt nem érdekli a pénz, az édesanyja halálát akarja megbosszulni. Csak úgy férkőzhet a gyilkos, a Tekken ura közelébe, ha megnyeri a versenyt.

 

A jövő bűnei - Paramount Network, augusztus 29. csütörtök, 23.30h

A nem is olyan távoli jövőben az emberiség megtanul alkalmazkodni szintetikus környezetéhez. Ez az evolúció az embereket túllépi természetes állapotukon és metamorfózisba vezet, ami megváltoztatja biológiai felépítésüket. Saul Tenser híres performansz művész, aki magáévá tette ezt az új állapotot, társával, Caprice-cel együtt avantgárd előadásokon mutatja be szerveinek metamorfózisát.

 

Bölcsőd lesz a koporsód - RTL HÁROM, augusztus 29. csütörtök, 23.40h

Elrabolják a gettó legtechnikásabb betörőjének, Tonynak (DMX) a lányát. A váltságdíj az a különlegesen értékes gyémánt, amit Tony (DMX) és csapata ellopott a tőzsde bankjából. A gond csak az, hogy Su (Jet Li), a kínai titkosügynök is vadászik a fekete kövekre, hogy megelőzze a készülődő globális terrort. A két férfi a bajban kénytelen szövetséget kötni, hogy Tony csapatának segítségével megakadályozzák a gengszterré vált egykori ügynök, Ling (Mark Dacascos) eszement tervét.