Ezeket a filmeket ajánljuk hétfőre

Hétfő este ezekre a filmekre izzadhatunk a füledt szobában.

Vakszerencse - Film4, június 10. hétfő, 20h

A meggazdagodás egyik sajátos módja az internetes szerencsejáték. Ennél már csak az internetes hazárjáték üzemeltetése nyereségesebb. A milliárdos Ivan Block rámenős és veszedelmes fickó, aki Costa Ricáról irányítja a szerencsejáték vállalkozását, és mindenre képes, hogy minden buliból nyertesen kerüljön ki. Ebben a legfőbb segítője, a hűséges cégvezetője, Rebecca. Ám feltűnik a színen a princetoni egyetemista és szerencsejátékos Richie, aki úgy érzi, hogy átverték, és most szembe akar nézni Blockkal.

 

Kopp-kopp - Moziverzum, június 10. hétfő, 21h

Evan (Keanu Reeves) elismert építész, aki gyönyörű kaliforniai otthonában él két gyermekével, és szeretett, tehetséges feleségével. Egyik délután a gyerekek és a férfi felesége kimennek a tengerpartra, de Evan nem tart velük, mert van egy sürgős, határidős munkája. Odakint esik, és váratlanul kopogtatnak az ajtaján. Két fiatal lány áll az ajtóban bőrig ázva, és szeretnének menedéket találni a vihar elől.

 

Kickboxer - Paramount Network, június 10. hétfő, 21h

Miután tanúja lesz, ahogyan a bátyját és egyben mentorát egy brutális rúgással egy életre lebénítja ellenfele, Kurt Sloan bosszút esküszik. Kurt talál egy idős harcost, aki megtanítja neki a Muay-Thai módszereit. Kurt megtanulja, hogyan bírja ki a legrosszabb fizikai bántalmazást is és kihívja Tong Pot, a bajnokot. Kezdetben Kurt vesztésre áll, de gyors mozdulatainak köszönhetően ugyanabban a helyzetben találják magukat, amiben Kurt testvére is megkapta a végzetes ütést.

 

Blöff - Film+, június 10. hétfő, 21h

A ravasz, gyémántokra specializálódott Négyujjú Franky (Benicio Del Toro) New Yorkba indul, hogy leszállítsa az árut főnökének, Avi kuzinnak (Dennis Farina). Útközben azonban megáll Londonban, ahol Golyóálló Borisz (Rade Serbedzija), a szélhámos orosz ráveszi, hogy fogadjon egy bokszmeccsre. A pokol elszabadul, amikor a jóravaló Török (Jason Statham) és hű társa, Tommy (Stephen Graham) egy üzletkötés során elvesztik Babát, a bokszolót, és kénytelenek a halálos öklű, még a szeme se áll jól Mickey (Brad Pitt) segítségét kérni.

 

Túl mindenen - RTL HÁROM, június 10. hétfő, 21h

Sean Vetter (Vin Diesel) rendőrtiszt partnere segítségével kézre keríti a mexikói drogkartell fejét, akinek a helye nem sokáig marad üresen: Diablo, a könyörtelen szállító kerül a kokain-birodalom élére. Az újdonsült drogbáró azonnal parancsot ad Vetter likvidálására. Az ügynök ugyan megússza a támadást, gyönyörű felesége azonban meghal a tűzharcban. Bosszúra éhesen, mindent feladva Vetter a végső leszámolásra készül...

 

Penge: Szentháromság - AMC, június 10. hétfő, 21h

Penge (Wesley Snipes), a világ legelszántabb vámpírgyilkosa visszatér egy harmadik, egyben utolsó ütközet kedvéért. A vámpírvadász éveken át az éjszaka leple alatt harcolt a vérszívók ellen, de most, hogy az FBI vérdíjat tűzött ki a fejére, kénytelen kimerészkedni a napfényre, hogy egyesítse erőit egy emberekből álló vámpírvadász klánnal, melynek létezéséről még csak nem is tudott. Oldalán két rettenthetetlen ifjúval, Abigaillel (Jessica Biel) és Hanniballal (Ryan Reynolds) Penge egy ősi ellenfél nyomába szegődik, aki nem más, mint a legelső vámpír, minden vérszívó őse: Drakula (Dominic Purcell).

 

Bedrótozva - Viasat Film, június 10. hétfő, 21h

Autóbalesetben meghal Luke Gibson terhes felesége, Luce-ot (Cuba Gooding Jr.) pedig életveszélyes állapotban kórházba szállítják. Életét a Hexx vállalat legújabb csúcstechnológiája, egy agyba ültethető mikrocsip menti meg. A gyógyulásnak azonban kemény ára van. Felépülését követően Luce-ot furcsa víziók gyötrik, a múltjára pedig képtelen visszaemlékezni. Ráadásul, a vállalat zord tekintetű titkos megbízottja (Val Kilmer) minden lépését követi. Szerencséjére segítségére siet egy hacker csoport, a Hexx vállalat régi ádáz ellenségei. Luke új szövetségeseivel próbálja meg emlékeit visszaszerezni és kideríteni, hogy mik Hexx cég valódi sötét céljai.

 

Alkonyattól pirkadatig - Filmcafe, június 10. hétfő, 21h

Amikor a Gekko testvérek lába alatt forróvá válik a talaj, Mexikó felé veszik az irányt. Útközben elrabolnak egy prédikátort a gyerekeivel és a lakóautójával együtt. Egy kocsmánál állnak meg, nem sejtve, hogy a hely valójában vámpírtanya.

 

Kék acél - Film4, június 10. hétfő, 21.55h

Megan Turner rendőrnő első szolgálati napján egy szupermarketben megakadályoz egy rablótámadást, és agyonlövi a fegyveres rablót. Ám egy férfi ellopja a halott gonosztevő fegyverét, gyilkolni kezd vele, s minden golyóba a rendőr nevét karcolja. A nő élete rémálommá válik _ már nem lehet tudni, ki kit üldöz: a zsaru a gyilkost, vagy a gyilkos a zsarut?

 

A szerencse katonái - Film Mánia, június 10. hétfő, 22h

Dimidov, Grimaud, Tommy, Charles és Samuel befizetnek egy programra, ahol kipróbálhatják magukat katonaként. Ám a kiképzés nem úgy sikerül ahogy várják, ugyanis hamarosan egy éles bevetés közepén találják magukat. Kiképzőjük Craig, mindent megtesz, hogy megmentse a csapatot majd végül szembenéz régi ellenségével is.

 

A végső megoldás: Halál - Mozi+, június 10. hétfő, 23h

Bár Ellen Ripley sikeresen megmenekült, amikor űrhajója lezuhan a Fiorina 161 bolygón, a balesetet Newt és Bishop nem élik túl. A Fiorina 161-ről hamar kiderül, hogy a bolygó nem más, mint egy fegyenctelep, ahol a magukra hagyott rabokra van bízva, hogyan maradnak életben. Ripley-nek hamar rá kell jönnie arra, hogy bár társai meghaltak, nem ő maradt a hajó egyetlen utasa. Noha titokzatos útitársa gyilkos szándékkal érkezett, Ripley hamar rájön arra is, hogy nem a titokzatos idegen a legfélelmetesebb ellenfele.

 

Machete gyilkol - Filmcafe, június 10. hétfő, 23.05h

Az amerikai elnök alkut ajánl Machete-nek: ha sikerrel teljesít egy veszélyes küldetést, cserébe megkapja az amerikai államporgárságot. Ehhez el kell fognia Mexikóban az egyik drogkartell főnökét, aki Washingtont fenyegeti. Miközben bérgyilkosok és zsoldosok vadásznak rá, Machete teljesíti a küldetést, és leszállítja a fickót a különc milliárdos fegyvrekereskedőnek, Luther Voznak, az egyetlen embernek, aki képes hatástalanítani a bombát. Machete azonban rájön, hogy valójában Voz mozgatja a szálakat.

 

King Kong - Moziverzum, június 10. hétfő, 23.10h

A vállalkozó szellemű és kalandvágyó rendező, Carl Denham úgy dönt, hogy lelép a stúdiója vezetői elől, akik azzal fenyegetik, hogy nem adnak pénzt legújabb filmje befejezéshez. Carl így gőzösre száll a csapatával és az alkalmi főszereplőjével, Ann Darrow állástalan színésznővel. Szingapúr helyett azonban Denham a misztikus, legendákkal övezett Koponya-szigeten akar forgatni. A rendező azonban az újdonsült sztárjával, a kelletlen forgatókönyvírójával, valamint a stábjával végül olyan kalandba keveredik az eldugott szigeten, amelyet a legmerészebb álmaikban sem tudtak elképzelni…

 

Úriemberek - Film+, június 10. hétfő, 23.15h

Az egész alvilág felbolydul, amikor híre megy, hogy az amerikai drogkereskedő, Mickey Pearson (Matthew McConaughey) túl akar adni szuperjövedelmező londoni marihuána birodalmán. A minden hájjal megkent magánnyomozó, Fletcher (Hugh Grant) arcátlan követeléssel áll elő a maffiózókról összegyűjtött anyagával, amiből egy forgatókönyvet is rittyentett. Nem véletlen az időzítése, hiszen rengeteg lóvé forog kockán, és még azelőtt pénzhez akar jutni, mielőtt kirobban a harc a gengszterek között. Csakhogy a helyzet a vártnál hamarabb eldurvul, és lehetetlen megjósolni, hogy végül ki marad életben és veszi át a csinos drogbizniszt.

 

Sebhelyek - RTL HÁROM, június 10. hétfő, 23.20h

Orin Boyd (Steven Seagal) mindig kilógott a sorból. Gyűlöli a szabályokat, a maga útját járja, és sosem tudni, mire készül, mire gondol éppen. De valamit még jobban gyűlöl: az árulókat. Keresztes hadjáratot indít mindazok ellen, akik a rossz oldalra álltak. Új háború kezdődik, ezúttal rendőr harcol rendőr ellen. Boyd dolgát csupán egyvalami nehezíti: nem tudja, kiben bízhat, és ki van ellene. A biztonság kedvéért feltételezi, hogy csak magára számíthat, de ebben is téved.

 

A hóhér - Film Mánia, június 10. hétfő, 23.50h

Ray Archer (Al Pacino) kitüntetett, nyugdíjas gyilkossági nyomozó és társa, Will Ruiney (Karl Urban) volt FBI-ügynök feladata egy kegyetlen sorozatgyilkos kézre kerítése, aki a gyerekeknek szánt akasztófa játék kiforgatott változatát játssza. Christi Davies bűnügyi újságíró (Brittany Snow) árnyékként követi a nyomozókat, és segíti őket a bűnözők elméjébe való betekintésével.