Ezeket a filmeket ajánljuk hétfőre

Hétfő este ezek a filmek szórakoztatnak minket.

Nyúl Péter - Viasat3, szeptember 16. hétfő, 21h

Beatrix Potter elbűvölő történetében főhősünk, a lázadó Nyúl Péter elhatározza, hogy mindenáron bejut a szomszédban élő gazda veteményeskertjébe. A buli azonban túl jól sikerül, nem csak az udvart, hanem a házat is elfoglalja Péter és kis barátai.

 

Callas és Onasszisz - M5, szeptember 16. hétfő, 21h

Maria Callas, minden idők legnagyobb primadonnája és Arisztotelész Onasszisz, görög hajómágnás 1959 áprilisában a díva Covent Gardenbeli vendégszerepelése után ismerkedtek meg egy díszvacsorán. Bár a férfit lenyügőzte a nő szépsége és kisugárzása, Maria nem viszonozta ezt eleinte. Onasszisz egy földközi-tengeri jacht-körútra hívta Callast és férjét, amelyen többek közt Winston Churchill és Greta Garbo is részt vett. A hajóút végére a sármos milliárdos nagyvonalúságával és fényűzésével teljesen elkápráztatta Callast. A mindenki által csodált és ünnepelt díva menthetetlenül beleszeretett az őszülő férfiba.

 

Kolibri kód - Film+, szeptember 16. hétfő, 21h

Joey Jones (Jason Statham), a különleges egység volt katonája hajléktalanként tengődik, miután a katonai bíróság bűnösnek ítélte. Egy éjjel bemenekül egy luxuslakásba, amiről kiderül, hogy üresen fog állni három hónapig. Talál kocsikulcsot és hitelkártyát, ami csak arra vár, hogy az övé legyen. Joey azonban adakozásra használja fel ezt a lehetőséget. Rövid időn belül a kínai gengszterfőnök sofőrje és végrehajtója lesz, ahol aztán magánakcióba kezd.

 

Banki meló - Moziverzum, szeptember 16. hétfő, 21h

A film megtörtént eseményeken alapul! Az autókereskedő Terry múltja nem éppen makulátlan, de mindig kimaradt az igazán rázós bulikból. Amikor azonban az egyik régi ismerőse, Martine, a gyönyörű modell keresi meg egy vonzó ajánlattal, képtelen ellenállni. Úgy érzi, hogy a nagyszabású bankrablás élete nagy lehetősége. Az akció során minden a tervek szerint alakul, talán túl egyszerűen is megy a dolog. Terry pedig csak későn jön rá arra, hogy ő és a csapata valójában csak eszköz egy piszkos játszmában. Olyan életveszélyes helyzetbe keveredtek, melynek szálai a londoni alvilágtól a legmagasabb kormányhivatalokig és a királyi családig vezetnek...

 

A hamisító - Paramount Network, szeptember 16. hétfő, 21h

A világ legjobb hamisítója (John Travolta) korábban kiszabadulhat a börtönből, hogy a haldokló fiával lehessen, de a szabadságért cserébe be kell vállalja élete legnehezebb megbízását.

 

Riddick - RTL HÁROM, szeptember 16. hétfő, 21h

Riddicket (Vin Diesel) egy kietlen, távoli bolygóra száműzik, amelyet vérszomjas ragadozók uralnak. A lények nem kímélnek senkit és semmit, minden, ami mozog zsákmány számukra. Riddick egyetlen esélye a túlélésre, ha vészjelzést ad le a zsoldosoknak, akik már tíz éve vadásznak rá. A bolygóra kettő különítmény érkezik, csupa veszélyes és kegyetlen fejvadász. Mindegyikük célja az, hogy elkapják Riddicket. Közben egy pusztító vihar közeledik, a ragadozók az emberek nyomában járnak, az idő egyre fogy...

 

Holtpont - Film Mánia, szeptember 16. hétfő, 21h

Nixon, Carter, Reagan, és Johnson, a négy egykori amerikai elnök elköveti Los Angeles történetének legtökéletesebb bankrablását. Természetesen nem ők a tettesek, de az elkövetők az ő maszkjukat használták, amikor kifosztották a páncéltermet. Az FBI egyik ügynöke a dél-kaliforniai szörfösök között sejti a bandát. Ő maga is álruhát ölt, csatlakozik a parton élő, kisportolt, semmilyen törvényt nem tisztelő fiatalok csapatához és beépül közéjük.

 

Holnapután - Mozi+, szeptember 16. hétfő, 21.25h

Jack Hall (Dennis Quaid) klimatológusnak még a saját fia, Sam (Jake Gyllenhaal) sem hiszi el, hogy a Földet katasztrófa fenyegeti. Ám amikor egy sziget nagyságú jégtömb válik le a Déli-sark jégtáblájából, mindenki számára nyilvánvalóvá válik, hogy menekülni kell. De a folyamat drámai gyorsasággal söpör végig, Amerika megbénul a sarkvidéki hidegtől és a rázúduló hótömegtől...

 

Sötét helyek - Filmcafe, szeptember 16. hétfő, 22.30h

Libby hétéves volt, amikor meggyilkolták az anyját és a két nővérét. A kislány valllomása alapján a bátyját, Bent ítélték el, aki rács mögé került. Huszonöt évvel később egy amatőr szevezet tagjai újra előveszik az ügyet, és megkeresik a nőt, hogy meséljen a szörnyű esetről. Ez alapján megpróbálják újra összerakni, mi történt, hogyan torkollott tragédiába az este. Az emlékek felidézése, a sokkoló igazság felszínre kerülése megrendíti Libbyt a hitében. Lehet, hogy nem is a testvére volt a gyilkos?

 

Sharknado 2. - A második harapás - Paramount Network, szeptember 16. hétfő, 23h

Amikor a szeszélyes szél halálos ragadozókat repít hord New York város felé, veszélybe kerülnek a lakók; csak April és Fin mentheti meg a helyzetet.

 

Bill és Ted zseniális kalandja - Direct One, szeptember 16. hétfő, 23.10h

A teljesen lökött középiskola haverok visszautaznak az időben, hogy a történelem befolyásos szereplőiből álló csapatot gyűjtsenek össze, akik segítenek nekik a létfontosságú történelem záróvizsgán. Az illusztris csapat, köztük Szókratész, Napóleon, Abraham Lincoln, Dzsingisz kán és Jean D'Arc, egyesíti erőit hőseinkkel és együtt térnek vissza a huszadik századba egy őrült kaland után. A fergeteges komédia két főszereplője Keanu Reeves és Alex Winter.

 

Álmatlanság - Film+, szeptember 16. hétfő, 23.10h

A két Las Vegas-i nyomozó, Vincent (Jamie Foxx) és Sean (T.I.) megfújnak egy kokainszállítmányt, amiről nem tudják, hogy Stanley Rubino (Dermot Mulroney), a város legbefolyásosabb drogbárójának a tulajdona. Hogy eltussolják részvételüket, a két rendőr önként jelentkezik a rablás kivizsgálására. Csakhogy Bryant (Michelle Monaghan), a belső elhárítás nyomozója Vincent nyomában van, Rubino elrabolja Vincent 16 éves fiát, a lopott drognak pedig nyoma vész.

 

Bosszúvágy 3. - A terror utcája - Moziverzum, szeptember 16. hétfő, 23.25h

Paul Kersey élete 10 évvel ezelőtt derékba tört- feleségét brutálisan megölték, lányát megerőszakolták. Mikor bosszút állt, a rendőrség csak azzal a feltétellel engedte szabadon, ha elhagyja New York-ot. Most, hogy régi barátját megölték, kénytelen megszegni ígéretét, és a bosszúvágy újra New York utcáira űzi...

 

Mortal Kombat - RTL HÁROM, szeptember 16. hétfő, 23.30h

A harcban edzett Cole (Lewis Tan) már megszokta, hogy pénzért verést kap, miközben nem tudja, hogy a lelkében mekkora erő rejlik. Arról sincs tudomása, hogy a külvilág császára, Shang Tsung a legjobb harcosát, a túlvilági kriomanta Sub-Zerót (Joe Taslim) küldte el, hogy levadássza Cole-t. A külvilágból érkező váratlan fenyegetés arra készteti Cole-t, hogy kihívja a Föld legnagyobb bajnokait, és rávegye őket arra, hogy segítsenek szembeszállni a Külvilág ellenségeivel szemben a világegyetemért vívott nagy tétű csatában.

 

Elkopott értékek - AMC, szeptember 16. hétfő, 23.45h

Axe visszavonultan él egy kis faluban, ahol embereket gyógyít. Axe ért a kungfu művészetéhez, de mindig igyekszik a közös jó érdekében felhasználni ezt a képességét és próbálja megőrizni ennek igaz szellemét.