Ezeket a filmeket ajánljuk keddre

Ha este csak néznél ki a fejedből.

Vadidegen - Viasat3, szeptember 28. kedd, 21h

Vannak Internetes chatszobák, ahová nehezebb bejutni, mint a legtitkosabb klubokba, léteznek találkahelyek, ahová csak hosszas ellenőrzés és szigorú biztonsági intézkedések után klikkelhet a felhasználó. De ha egyszer bejutott, új világ nyílik ki előtte: a leplezetlen vágyak, furcsa kívánságok világa, ahol mindenki szabadon váltogathatja a személyiségét. Ro egyik barátját meggyilkolják. A gyilkosa után nyomoz, és úgy tűnik, csak akkor tudhat meg többet az ügyről, ha ő is bekerül a rendszerbe. Egyre mélyebbre merül a szenvedélyek hálózatában, olyan mélyre, ahonnan talán már nincs kiút.

 

Ragadozók - Paramount Network, szeptember 28. kedd, 21h

A századforduló idején játszódó kalandfilmben egy európai vasútmérnök (Val Kilmer) Afrikába utazik, hogy felügyelje egy híd építését. A dolgozókat azonban sorra gyilkolja egy titokzatos oroszlán. Hamarosan megérkezik a híres vadász (Michael Douglas)

 

Elveszve Marokkóban - Moziverzum, szeptember 28. kedd, 21h

Scott és Taylor Marokkóba utaznak nászútra. A mézesheteket beárnyékolja Taylor gonosz terve, hogy szeretője segítségével megszabadul férjétől. A terv másképp alakul és súlyos balesetet okoznak a sivatagban. A tragédiát követően komoly titkok derülnek ki a házaspárról és baleset többi résztvevőjéről is és egy titokzatos idegen is felbukkan.

 

Ragadozók - Mozi+, szeptember 28. kedd, 21h

Egy elit harcosokból álló csapat, élükön egy zsoldossal különös bevetésre indul. Nem ismerik egymást, és nem tudják, hogyan kerültek egy idegen bolygóra, méghozzá szabad prédaként. Egy orvos kivételével az alakulat tagjai mind hidegvérű gyilkosok: van köztük kommandós, bérgyilkos, elítélt és Yakuza-tag. Ők a legjobban kiképzett, legveszélyesebb "ragadozók" a Földön, akikre most a Ragadozók egy rendkívül kegyetlen új faja vadászik. Céljuk, hogy végleg kiírtsák a bolygójukra tévedt idegeneket. Felkészülési idő nincs. Kezdődik a hajtóvadászat...

 

Ocean's Thirteen - A játszma folytatódik - Sony Movie Channel, szeptember 28. kedd, 22.50h

Willy Bank, a könyörtelen kaszinótulajdonos kórházba juttatta Danny Ocean barátját és mentorát, Reubent. Álmában sem gondolta volna, hogy ezek után szemben találja magát a díszes társasággal. De Bank elszámította magát, a fiúk nem hagyják annyiban a dolgot. Mindent megtesznek, hogy visszavágjanak, mégpedig Bank nagy napján, a róla elnevezett kaszinó megnyitóján. Először meg akarják kopasztani, majd meg akarják fosztani a dicsőségtől, a szállodáiért kapott Öt gyémánt-díjaktól. A terv veszélyes, és majdnem lehetetlen végrehajtani, de a fiúk nem ismerik ezt a szót.

 

Közöttünk az űr - SuperTV2, szeptember 28. kedd, 23.25h

Gardner Elliot az első ember, aki a Marson született. Édesanyja, aki szintén űrhajós volt, belehalt a szülésbe. A kamasz feltett szándéka megtalálni az édesapját, ezért a Földre látogat. A rengeteg veszély mellett a szerelem is rátalálni látszik.