Ezeket a filmeket ajánljuk keddre

A kedd esti tévézéshez ajánljuk.

Aranyoskám - Viasat2, január 3. kedd, 20h

Michael Dorsey színésznek nehezére esik megkeresni a lakbérre valót. Ám egy nap nagyszerű lehetőségre bukkan: meghallgatásra mehet egy menő folytatásos sorozat egyik szerepére. Csak egy a bökkenő: középkorú nőt keresnek. De Michael nem ismer lehetetlent: csak egy kis smink, egy paróka, kitömött melltartó, és Dorothy Michaels-ként máris tarolhat a meghallgatáson. Hamarosan megindul a siker útján, ám arra nem számít, hogy beleszeret egyik kolléganőjébe, a csodaszép Julie-ba, aki azonban Dorothy-t a legjobb barátnőjének tekinti.

 

Egy igazán dühös ember - Film+, január 3. kedd, 21h

A jól menő biztonsági cég főnöke, H (Jason Statham) csodával határos módon túléli, hogy többször is belelőnek egy pénzszállító kirablása során. Az utolsó pillanat, amire emlékszik, a halott fia látványa és a gyilkos arca. Felépülését csak az igazságszolgáltatás motiválja, és embereivel tűvé teszik az egész várost. Sok áldozat és vallatás során egyértelművé válik, hogy az elkövetőknek beépített emberük van az állami pénzszállítóknál, ezért H új személyazonossággal felveteti magát őrnek. Az újoncnak álcázott férfiról azonban az első támadáskor kiderül, hogy hidegvérű profi, aki szemrebbenés nélkül iktatja ki a fegyveres rablókat. Az őrök bizalmatlanok a pszichopatának tűnő kollégájukkal szemben, ám hamarosan világossá válik H indítéka, aki a rablásokkal foglalkozó FBI-ügynök (Andy Garcia) támogatásával kegyetlen meglepetést tartogat a fia gyilkosai számára.

 

Wanted - Mozi+, január 3. kedd, 21h

Wes nyugtatókon él és rabszolgaként dolgozik egy irodában. A főnöknője rendre megalázza, a barátnője pedig félrelép a legjobb barátjával. Egyik nap azonban találkozik egy szexis lánnyal, aki nemcsak elmondja neki, hogy a rég elfeledett édesapját megölték, hanem egy lövöldözés során megmenti az életét. Kiderül, hogy az apja egy titkos társaság tagja volt, amely a világ egyensúlya felett őrködik. Ők azok, akik végeznek a világra veszélyes emberekkel. És most eljött az idő, hogy Wes az apja nyomdokaiba lépjen. Ám ő rájön, hogy a nemes eszmék mögött más érdekek húzódnak meg...

 

Pompeji - Moziverzum, január 3. kedd, 21h

Időszámításunk szerint 79-et írunk. Pompeji, a Római Birodalom ékköve, a korrupció melegágya, a kísértés kikötője egykor veszélyes helynek számított a folyamatos földrengések miatt. Ám a Vezúv sötét haragja az első századra teljesen feledésbe merült. A birodalom gazdag lakói élik fényűző hétköznapjaikat, míg a rabszolgák az arénában harcolnak a túlélésért, de egy valamire senki nincs felkészülve: a szunnyadó tűzhányó pusztító erejére. Milo, a gladiátor (Kit Harington) az idővel fut versenyt, mikor egy váratlan földrengés következtében hatalmas robajjal kitör a vulkán: meg kell találnia szerelmét (Emily Browning), hogy kimenekítse a hamuval elárasztott városból mielőtt azt teljesen betemeti a láva, és a szüntelenül aláhulló kőzápor.

 

Fosztogatók - Filmcafe, január 3. kedd, 21h

A Marauders című akciófilmben egy FBI ügynök lázasan igyekszik levadászni egy lenyomozhatatlan, elit bankrabló csoportot, melynek sokkal mélyebb szándékai vannak a pénzlopásnál: ezzel próbálnak meg fedezni egy gyilkosságot...

 

Amerikai pite - RTL HÁROM, január 3. kedd, 21h

Minden fiatal életében eljön egyszer a pillanat, amikor megpróbálja átélni a felnőtté válás legmeghatározóbb élményét. Jimnek (Jason Biggs) és Chrisnek (Chris Klein) feltett szándéka, hogy még az érettségi előtt elveszítik a szüzességüket. Mivel az idő sürget, a nemes cél érdekében mindenki latba veti, amije van, más-más úton próbál közeledni kiszemelt példányához. Akad azonban olyan, akinek be kell érnie apja jó tanácsaival és egy almás pitével. A címbéli sütemény ugyanis a szexuális tapasztalás sajátos fokmérője.

 

A becsület lovagjai - Film Mánia, január 3. kedd, 21h

Jacob, a rejtélyes harcos (Hayden Christiansen) szövetkezik a megölt kínai császár lányával és fiával, akik kénytelenek elmenekülni vérszomjas bátyjuk elől. Az egykori keresztes lovag bűntudattól vezérelve megtesz mindent a gyerekek védelmében, de hamarosan rájön, hogy segítségre van szüksége. Felkeresi egykori mesterét, Gallaint, a Fehér Szellemet (Nicolas Cage), aki időközben nagy sereget gyűjtött.

 

Sharknado - Cápavihar - Film Mánia, január 3. kedd, 22.45h

A napfényes Los Angeles felé soha nem látott tornádók közelednek. A Csendes-óceán vízét felkavaró széltölcsérek cápák ezreit repítik magukkal. A szélsőséges időjárás özönvízet zúdít a városra és a tenger csúcsragadozói ellepik az utcákat. Egy csapat szörfös Baz (Jaason Simmons _ Baywatch) vezetésével sikeresen menekül a várost ellepő cápák elől a biztonságot nyújtó Beverly Hills dombjai közé, azonban az újra és újra kialakuló tornádók elől sem a földön, sem a levegőben nincsenek biztonságban. Feleségével (Tara Reid _ Amerikai pite) és gyerekeivel karöltve hajmeresztő taktikákat bevetve harcolnak a mindenhonnan lecsapó cápákra.

 

A túlélés ára - AMC, január 3. kedd, 22.45h

Lucast, a 14 éves fiút már beszippantotta a washingtoni bűnözés, és szeretné elkerülni, hogy 10 éves öccse is hasonló sorsra jusson. Amikor egy afganisztáni veterán költözik a környékükre, a fiú számára remek lehetőség nyílik.

 

Mindenáron gyilkos - Filmcafe, január 3. kedd, 22.55h

Egy profi bérgyilkost, Frank Kitchent (Michelle Rodriguez) alaposan csőbe húznak, és egy őrült doktor (Sigourney Weaver) kezére kerül, aki nővé operálja őt. A nemet váltott fejvadász bosszút esküszik, és bosszú-hadjáratában Johnnie (Caitlin Gerard), az ápoló lesz a társa, akinek ugyancsak megvannak a maga kis titkai.

 

Életfogytig - Moziverzum, január 3. kedd, 22.55h

New York City, 1932. Ray Gibson piti kis zsebtolvaj terjedelmes szóvirágok árán épp most jutott be egy elegáns éjszakai mulatóba, ahol kiszúrja magának aznap esti első áldozatát, a mit sem sejtő Claude Banks-t. Claude, a törtető bankpénztáros, aki egy hölgy társaságában szórakozni indult a városi éjszakába, nem is gyanítja, hogy pár órával később _ ha nem akarja a folyó mélyén végezni betoncsizmában _ egy rizikós szeszcsempész melót lesz kénytelen elvállalni Ray-jel együtt közösen. Ez azonban események olyan láncolatát indítja el, melynek végén szertefoszlanak álmaik a hajszálcsíkos öltönyös életről, helyette meglehetősen hosszú ideig csak a csíkos rabruhára van kilátásuk...A két szerencsétlen flótás lassan rájön, hogy fölösleges egymást marniuk, inkább össze kellene fogniuk, hogy együtt szökjenek vissza a külvilágba. Bár mindig lebuknak, és az idő múlik, de soha sem veszítik el a reményt, hogy akárhogyan is, de egy napon még szabad emberként fognak kisétálni a börtönfalak közül. A két káprázatos komikus életre szóló kalandjai egyszerre izgalmasak, mulatságosak és meghatóak…

 

A kábelbarát - Viasat3, január 3. kedd, 23h

Chip egy flúgos kábeltévé szerelő, aki munkája közben barátokra vadászik. Mikor Steven Kovak lakásában szereli a kábeleket, a két férfi összebarátkozik, de ez a barátság Steven számára egyre terhesebbé válik, mert Chip a barátságot eltéphetetlen kötelékként értelmezi, és Stevennek lassan egy perc nyugta sincs.

 

Megjött Apuci - SuperTV2, január 3. kedd, 23h

Will Ferrell a legújabb vígjátékában egy galamblelkű rádiós nagyfőnököt alakít, aki nagyon szeretne felesége két gyerekének a legjobb nevelőapja lenni. Ám nem számít arra, hogy felbukkan a hiperlaza és élősködő vérszerinti apa, és így komoly versenyre kényszerül a gyerekek kegyeiért...

 

Predator - A ragadozó - Mozi+, január 3. kedd, 23.15h

Shane Black friss vért fecskendez a Predator-sorozatba ezzel a kirobbanó új résszel, amelyben a vadászat a világűr távoli zugaitól a külvárosi utcákig terjed. Az univerzum legveszedelmesebb ragadozói más fajok DNS-ét használva genetikailag módosították magukat, így most erősebbek, okosabbak és halálosabbak, mint bármikor. Mikor egy kisfiú tudtán kívül a Földre vonzza őket, csupán egy exkatonákból álló szedett-vedett csapat és egy morózus technikatanárnő állhat az emberiség pusztulásának útjába.

 

A kezdet kezdete - AXN, január 3. kedd, 23.15h

Zed és Oh, a két kőkorszaki szaki nehezen jön ki a törzs többi tagjával. Senki sem rajong a nagyszájú, botcsinálta vadászért és a félénk, szánalmas gyűjtögetőért. Amikor a törzs megunja, hogy eltartsa a két léhűtőt, kiteszik a szűrüket. Zed és Oh vándorútra indul, melynek során akarva-akaratlanul sorsdöntő események részesei lesznek. Miközben bibliai tájakon gyalogolnak, bibliai történetekbe keverednek. Találkoznak Káinnal és Ábellel, Ábrahámmal és Izsákkal, megismerkednek néhány prófétával, Szodomában közerkölcsöt bomlasztanak, és még a rabszolgaságot is megtapasztalják.

 

Vakszerencse - Paramount Network, január 3. kedd, 23.20h

Amikor a princetoni egyetemista, Richie Furst (Justin Timberlake) azt hiszi, hogy egy online pókeroldal becsapta, Costa Ricába indul, hogy szembeszálljon a szerencsejáték-mágnással, Ivan Blockkal (Ben Affleck), aki szerinte felelős.

 

Pokoli küldetés - Film+, január 3. kedd, 23.25h

A gyönyörű Samantha O'Hara (Megan Fox) egy zsoldoscsapat vezetője, aki szívesen vállal el veszélyes feladatokat Afrika távoli részein, ha azt jól megfizetik a csapatának. Kiszabadítanak túszokat, elhoznak értékes zsákmányt, és olykor önzetlenül kiszabadítanak védtelen foglyokat. A meló sose könnyű, de ezúttal egy csapat iskolás lánnyal kell menekülni a lázadók serege elől. Ráadásul nem csak a bosszúszomjas lázadók jelentik az egyetlen veszélyt, hanem a kiéhezett ragadozók, és a csapaton belüli bizalmatlanság is veszélyeztetik az akció sikerét. Amikor a kimentésre küldött helikoptert lelövik, a csapat csapdába esik egy oroszlán farmon. Nem is sejtik, hogy a lázadók jelentik a legkisebb problémát, és hamarosan szembe kell nézniük a feldühödött, emberevő oroszlánok hordájával is.