Ezeket a filmeket ajánljuk keddre

Kedd estére ezeket a filmeket ajánljuk.

Tintin kalandjai - Viasat3, június 13. kedd, 21h

Tintin, a kíváncsi, ifjú riporter és kutyája, Milu felfedezik, hogy egy hajómodell hétpecsétes titkot őriz. Az évszázados rejtély felgöngyölítése során Tintin találkozik Iván Ivánovics Szaharinnal, az ördögi gazemberrel, aki úgy gondolja, hogy Tintin ellopta a Vörös Rackham nevű kalóz kincsét. Milu kutya, a kötekedő Archibald Haddock kapitány és a két kétbalkezes nyomozó, Dupont és Dupond segítségével Tintin beutazza a fél világot és kijátssza az ellenségeit, hogy megtalálja a kalózkincs végső nyughelyét. Hergé képregényéből.

 

Szőke kóla - Magyar Mozi TV, június 13. kedd, 21h

Lerner Nándor (Beleznay Endre) sikeres építési vállalkozó egy számára teljesen idegen világba csöppenve, egyetlen perc alatt elveszíti autóját, milliókat érő papírjait, ráadásként gyönyörű barátnőjét is. Más ember ilyenkor a barátaihoz fordul. Csakhogy neki olyan sosem volt. Mivel máshonnan nem remélhet segítséget, kényszerbarátságot köt Verébbel (Majka), a nótás kedvű, ám botfülű roma autószerelővel és két társával, az izgága Ricsivel (Pozsonyi Takács László), no meg a hallgatag Robival (Nyári Oszkár), aki csak a nőknek és a verekedésnek él. Egyetlen napjuk van arra, hogy Veréb frissen tuningolt 1200-asába pattanva mindent visszaszerezzenek, leszámoljanak a gonosszal és az egymással szemben érzett előítéleteikkel.

 

Bűvölet - Paramount Network, június 13. kedd, 21h

A katolikus iskola új tanulója barátságot köt egy kiközösített trióval, akik a boszorkányság mesterei. Hamarosan varázslatok és bűbájok segítségével állnak bosszút azokon, akik felbőszítik őket.

 

Túszdráma - Moziverzum, június 13. kedd, 21h

Egy fiatal anya és gyermeke halálával végződő túszmentő akció után Jeff Talley, a Los Angeles-i rendőrség szakértője egy csendes kisváros rendőrfőnökeként folytatja pályáját. Nem sokkal megérkezése után azonban három rablásra készülő tinédzser tévedésből egy korrupt könyvelő tulajdonában lévő, több millió dollárt érő villában találja magát. Pánikba esnek, és túszul ejtik a családot, ezzel Talley számára pontosan ugyanazt a helyzetet idézik elő, amivel az életében soha többé nem akart szembenézni.

 

Drakula - Filmcafe, június 13. kedd, 21h

Drakulát, a véreskezű vajdát évszázadokkal ezelőtt eltemették, teste mégsem omlott porrá. Hírlik, hogy sírjából éjjelente borzongató kalandra indul és harapása után mind többen csatlakoznak a temetők mélyén bolyongó vámpírok seregéhez. A félelmetes teremtményt emésztő vágyakozás gyötri elhunyt hitvese után. Egy napon a kastélyba vetődő idegen medáljában meglátja egy lány arcképét, aki kísértetiesen hasonlít egykori asszonyára és útra kel, hogy megkeresse a gyönyörű lányt. London lakói azonban nem készültek fel a pokoli teremtmény érkezésére.

 

A sötét tengeren - Mozi+, június 13. kedd, 21h

Egy beépült ügynök fogságban, egy tengeralattjáró cellájában tér magához. Egy másik fogoly és egy amatőr ügynök segítségével kell versenyt futnia az idővel, hogy kijuthasson a hajóról, ahová ártatlanul került.

 

Mr. és Mrs. Smith - Film+, június 13. kedd, 21h

Minden családnak van rejtegetnivalója, apró-cseprő, kisebb-nagyobb titka mindnek van. De amit a látszólag átlagos életvitelű Smith házaspár takargat a külvilág és egymás elől, hát olyan biztosan kevésnek van. Jane (Angelina Jolie) és John (Brad Pitt) valójában jólfizetett, megbízhatóan hatékony munkát végző bérgyilkosok, akik ráadásul két, egymással szemben álló szervezetet szolgálnak. Minden megy a megszokott mederben addig, míg egy nap egymás meggyilkolására kapnak megbízást. Kénytelenek hát hazavinni munkájukat, és a békés külvárosi otthonban egyik pillanatról a másikra elszabadul a pokol.

 

Ajándék ez a nap - M5, június 13. kedd, 21.50h

Irén, az egyedül élő óvónő egy mini lakáshoz jut eltartási szerződéssel. Viszonya a nős Attilával ezután sem rendeződik, mert a férfi nem akar válni. Ám hogy lelkiismeretét megnyugtassa, segít Irénnek nagyobb lakáshoz jutni. A 70-es évek szövevényes világában ez nem egyszerű. Először is kell hozzá egy jó ügyvéd, egy cserealap, egy férj és sok kölcsön…

 

KicsiKÉM - Sir Austin Powers 2. - Viasat6, június 13. kedd, 22.55h

Austin Powers, mint brit titkos ügynök üldöz elmebetegeket és szed fel jobbnál jobb nőket téren és időn át. De régi ellenfele, a kissé bizarr, de annál erőteljesebb Dr. Genya is újra feltűnik a színen. Hatalmas váltságdíjat követel, s cserében talán nem pusztítja el a Földet. Austin az egyetlen, aki megmentheti az emberiséget... Dr. Genyanak sok sikertelen próbálkozás után rá kellett döbbennie, hogy nem győzheti le Austin-t, ha csak meg nem szerzi annak "mojoját", finoman fogalmazva azt a libidó-szerű valamit, ami Austin-t legyőzhetetlen szex-szimbólummá teszi. Visszautazik hát az időben, úgy 1969 körülre, és ellopja a hibernált Austin "mojoját". Eközben Austin, egy orosz kémnő karjaiban rádöbben, hogy valami baj történt. Férfiassága felmondta a szolgálatot. Hosszas kutatások után kiderül az igazság: Dr. Genya keze van a dologban. Nem marad hát más hátra, megkezdődik a hajsza az időben. Austin egy vadonatúj Bogárból készített időgépbe pattan, szert tesz egy csodaszép segítőtársra, és elindulnak visszaszerezni a "mojot", legyőzni Dr. Genyát és nem utolsó sorban megmenteni a világot!

 

Egy veszedelmes elme vallomásai - AXN, június 13. kedd, 22.55h

Az Egy veszedelmes elme vallomásai egy legendás showman kettős életének története, aki nappal tévéproducer volt, éjszaka a CIA bérgyilkosa. A fiatal, energikus Chuck Barris, aki az egyre növekvő tévés iparágban a csúcsra kerül, egyszer csak azon kapja magát, hogy egy rejtélyes alak követi, majd elcsábítja őt a CIA ügynökök titkos és veszélyes világába. Miközben Barris olyan leleményes és népszerű vetélkedők dinamikus producereként szerez nevet, mint "Az ifjú pár játék" vagy a "Gong Show", rendszeresen merényleteket hajt végre az Egyesült Államok kormányának megbízásából. Ahogy a nézettsége emelkedik, Barris belevonja műsorait titkos életébe: "Az ifjú pár játék" nyertes szerelmesei a "mesés Helsinkibe" és a "romantikus Nyugat-Berlinbe" utazhatnak _ ami nem éppen Párizs, viszont remek álcát nyújt a párokat gardírozó Barrisnak titkos küldetéseihez. Miközben Barris sütkérezik e két világ _ a szórakoztatás és a kémkedés _ káprázatában, az élete lassan fenekestül felfordul. Vergődik két nő között: az egyik szereti őt, a másikat viszont ő találta ki. A közvélemény azzal vádolja, hogy szennyezi a légkört... miközben egy áruló ügynök őt szemeli ki célpontnak. Barrisnak vissza kell szereznie az életét. Mindkettőt.

 

Superfly - Viasat Film, június 13. kedd, 22.55h

Priest egy fiatal, ám annál tapasztaltabb afroamerikai kábítószer-kereskedő, aki Atlantában próbál boldogulni. A helyzetét azonban megingatja, amikor egy új, feltörekvő csapat tűnik fel a színen, amely a mexikói drogkartellel is jó kapcsolatot ápol. Sőt, a rivális banda egyik tagja még a csajára is szemet vet. A mentora, a legjobb barátja és a barátnője védelmében Priest úgy dönt, hogy kiszáll az üzletből, de előtte még elrendezi a dolgokat.

 

A Gyűrűk Ura – A Gyűrű Szövetsége - Viasat3, június 13. kedd, 23.15h

Frodó (Elijah Wood), az ifjú hobbit egy gyűrűt kap Bilbótól, amiről kiderül, hogy az Egy Gyűrű, mellyel a Sötétség Ura rabszolgasorba taszíthatja Középfölde népeit. Gandalf (Ian McKellen) Völgyzugolyba küldi Frodót, ahol a tündék legbölcsebb vezetője, Elrond dönt a gyűrű sorsáról. Nincs más lehetőség, a gyűrűt el kell pusztítani Mordorban, a Végzet-katlanban. A szabadnépek tanácsán megújul a Szövetség, és Gandalf vezetésével Frodó és társai, a dúnadán Aragorn (Viggo Mortensen), a tünde Legolas (Orlando Bloom), Gimli, a törp (John Rhys-Davies), és Boromir, az emberek képviseletében, nekivágnak a reménytelen küldetésnek. A jövő attól függ, hogyan alakul a szövetség sorsa.

 

Gyerekjáték - Paramount Network, június 13. kedd, 23.15h

Egy anya egy babával ajándékozza meg a 13 éves fiát, de nem sejti, hogy a babát a gonosz uralja.

 

Úriemberek - Film+, június 13. kedd, 23.30h

Az egész alvilág felbolydul, amikor híre megy, hogy az amerikai drogkereskedő, Mickey Pearson (Matthew McConaughey) túl akar adni szuperjövedelmező londoni marihuána birodalmán. A minden hájjal megkent magánnyomozó, Fletcher (Hugh Grant) arcátlan követeléssel áll elő a maffiózókról összegyűjtött anyagával, amiből egy forgatókönyvet is rittyentett. Nem véletlen az időzítése, hiszen rengeteg lóvé forog kockán, és még azelőtt pénzhez akar jutni, mielőtt kirobban a harc a gengszterek között. Csakhogy a helyzet a vártnál hamarabb eldurvul, és lehetetlen megjósolni, hogy végül ki marad életben és veszi át a csinos drogbizniszt.

 

A tolvajok királya - RTL HÁROM, június 13. kedd, 23.45h

Basil (Charlie Cox), a fiatal riasztószakértő felkeresi Brian Readert (Michaels Caine), a tolvajok királyát azzal az elképesztő ötlettel, hogy rabolják ki a Hattont. A Hattont nem lehet csak úgy kirabolni, a Hatton egy etalon, erre a páncélteremre még gondolni sem mert senki, nemhogy kirabolni . Épp erre van szüksége a 77 éves profinak, aki már rendkívül unja a semmittevést, és újra összehívja nyugdíjaskorú barátait, akik még a régi tolvajiskolában tanulták ki a szakmát. A balhéra a húsvéti ünnepek idején kerítenek sort, amikor kiüresedik a város. Azonban a nosztalgikus hangulatú bankrablás rémálomba csap át, amikor eljön az osztozkodás ideje. Amint kiderül, hogy a legértékesebb zsákmánynak lába kelt, a banda tagjai egymásnak esnek.