Ezeket a filmeket ajánljuk keddre

Kedd este is nyugodtan bízhatsz a tévédben. Valami biztosan lesz benne.

A specialista - Film+, január 2. kedd, 21h

Bosszúvágytól hajtott, titokzatos és rendkívül vonzó nő (Sharone Stone) keresi meg a visszavonult bombagyárost, Ray Quicket (Sylvester Stallone). A férfi nem tud ellenállni a vonzerőnek és fogadalma ellenére segít a nő szüleit egykor meggyilkoló bűnösökkel való leszámolásában. A kétszemélyes ítéletvégrehajtó brigád módszeresen robbantja fel egymás után a felelősöket. A kiszemelt áldozatok azonban nem nézik tétlenül az eseményeket és Ray egykori CIA-és munkatársát, Ned Trentet (James Woods) bízzák meg az ismeretlen ellenség felderítésével és likvidálásával.

 

Elhagyott szoba 2. - Az első vágás - Viasat Film, január 2. kedd, 21h

Amikor Caleb (David Moscow) vadító menyasszonyával, Jessicával (Agnes Brucknert) és szarkasztikus humorú barátjával Tannerrel bejelentkezik a Meadow View Szállóba, legfeljebb kényelmetlen ágyakra és ízléstelen berendezésre számítanak. Még nem sejtik, hogy ez nem csak egy elhagyatott szálloda, hanem egy szörnyű csapda, ahol a szadista elmebeteg Mr. Smith és pénzsóvár társai brutálisan meggyilkolják és megkínozzák a vendégeket, hogy aztán egy kis haszonért eladják a videóra vett vérengzést. A három fiatal halálos macska-egér játékba keveredik, ahol minden hiba az életükbe kerülhet.

 

A kidobó - Mozi+, január 2. kedd, 21h

Lukas egyedül neveli kislányát, ezért éjszaka dolgozik kidobóként. Egy nap rossz társaságba keveredik, amiről egy nyomozó értesül is és megkéri Lukas-t, hogy segítsen neki lebuktatni a pénzhamisítókat.

 

Magic Mike XXL - Filmcafe, január 2. kedd, 21h

Három évvel azután, hogy Mike hátat fordított a férfisztriptíz világának, a Tampa Királyai is készen állnak arra, hogy bedobják a törülközőt. Búcsúzóul egy emlékezetes turnéval rukkolnak ki, melyre a legendás Magic Mike is elkíséri őket.

 

Vakvágányon - Film Mánia, január 2. kedd, 21h

Száguldó vonat szeli át Kelet-Európát. Ezen a vonaton utazik Kristoff különleges ügynök (Jean-Claude Van Damme) és Galina (Laura Elena Harring), a lenyűgöző szépségű high-tech tolvaj. Utasok továbbá azok a terroristák, akik a vonaton elrejtett biológiai fegyvert akarják megkaparintani, de előbb biztos, ami biztos, túszul ejtik az összes utast. Egyedül Kristoff, az egyszemélyes büntetőosztag állhat a rosszfiúk és céljaik közé, aki a vakvágányon száguldó szerelvényen próbálja megmenteni az utasokat és a világot a fenyegető katasztrófától.

 

Taxi - TV2, január 2. kedd, 21.40h

Marseille-ben muködik egy titkos szervezet, melynek tagjai ravaszabbak a rendoröknél, gyorsabbak az urhajósoknál, és lazábbak, mint bármelyik vagány. A kismotoron száguldó pizzás fiúk számára igazi paradicsom a nagyváros veszélyes forgataga. És mind közül Daniel a leggyorsabb, legbátrabb, és töri a legtöbb borsot a városi zsaruk orra alá. De egy turbómotorral és magassági kormánnyal rendelkezo taxi, egy felettébb tüzes lány, valamint egy lerázhatatlanul gondos anyuka színrelépése következtében úgy alakul, hogy Daniel mégis a rendorök között találja magát. A városban ugyanis megjelenik egy szuperravasz német banda, és a tanácstalan kopóknak segítségre van szüksége…

 

Sokkal több mint testőr 2. - Mozi+, január 2. kedd, 22.30h

A világ leghalálosabb párja _ a testőr Michael Bryce és a bérgyilkos Darius Kincaid _ újabb életveszélyes küldetésen vesz részt. A még mindig engedély nélküli és ellenőrzés alatt álló Bryce-ot Darius még kiszámíthatatlanabb felesége, a hírhedt nemzetközi szélhámos Sonia Kincaid kényszeríti akcióra. Miközben Bryce-t a két legveszélyesebb védence a szakadék szélére sodorja, a trió egy globális összeesküvésbe keveredik, és hamarosan szembesülnek vele, hogy csak ők állnak Európa és egy bosszúszomjas őrült között. A mókás és halálos káoszhoz csatlakozik Morgan Freeman is, mint _ nos, ez majd kiderül...

 

Sharknado - Cápavihar - Film Mánia, január 2. kedd, 22.40h

A napfényes Los Angeles felé soha nem látott tornádók közelednek. A Csendes-óceán vízét felkavaró széltölcsérek cápák ezreit repítik magukkal. A szélsőséges időjárás özönvízet zúdít a városra és a tenger csúcsragadozói ellepik az utcákat. Egy csapat szörfös Baz (Jaason Simmons _ Baywatch) vezetésével sikeresen menekül a várost ellepő cápák elől a biztonságot nyújtó Beverly Hills dombjai közé, azonban az újra és újra kialakuló tornádók elől sem a földön, sem a levegőben nincsenek biztonságban. Feleségével (Tara Reid _ Amerikai pite) és gyerekeivel karöltve hajmeresztő taktikákat bevetve harcolnak a mindenhonnan lecsapó cápákra.

 

Volt egyszer egy Mexikó - Viasat Film, január 2. kedd, 22.45h

A legendás gitáros, El Mariachi a külvilág elől rejtőzve tengeti mindennapjait. Egy korrupt, csupán személyes bosszújának élő CIA-ügynök (Johnny Depp) felkutatja a hallgatag, titokzatos férfit, hogy szabotálja az ördögi kartellvezér, Barillo (Willem Dafoe) tervét, aki likvidálni akarja Mexikó elnökét. Ám El Mariachinak ezen kívül is megvan rá az oka, hogy visszatérjen: a bosszú élteti. Így történhet hogy Mariachi legendája, alkalmi csapatával, Lorenzóval (Enrique Igleasias) és Fideóval (Marco Leonardi) egy magasabb szintre emelkedik.

 

Sikoly 4. - AXN, január 2. kedd, 22.50h

10 éve semmi híre Ghostface-nek, a szellemálarcos ruházatba öltözött pszichopata gyilkosnak, így már éppen kezdi elfelejteni a szörnyűségeket az amerikai kisváros, Woodsboro. Az előző részekben megismert Sidney Prescott (Neve Campbell) ma már sikeres író, író-olvasó találkozó turnéjának utolsó állomásaként tér vissza szülővárosába, s vele együtt a titokzatos telefonhívások is újra elkezdődnek, Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a rettegés visszatér a kisvárosba, de úgy tűnik, a szabályok ezúttal megváltoztak.

 

Fejlövés - Film+, január 2. kedd, 23h

Jimmy Bobo (Sylvester Stallone), a hírhedt bérgyilkos életében először társul egy zsaruval. A fiatal nyomozó, Marcus (Christian Slater) hajlandó együttműködni, hogy felgöngyölítsen egy ügyet, aminek a szálai New Orleans piszkos sikátorain keresztül egészen a Fehér Ház folyosójáig vezetnek. A szokatlan páros, akiket két kegyetlen gyilkosság hozott össze, keresztülgázol mindenen, ami az útjukba áll, és feláldoznak mindent a bosszú érdekében.

 

Machete - AMC, január 2. kedd, 23.10h

Machete, az egykori rendőr összetűzésbe keveredett az egyik mexikói drogbáróval. Miután Torrez emberei kinyírták a családját, és majdnem vele is végeztek, a határ túloldalán, Texasban kezd új életet. Az államban választásra készülnek. Az egyik jelölt, a korrupt és hazug McLaughlin az illegális bevándorlók ellen kampányol, éjjel pedig öldösi őket. Ezzel veszélyezteti Torrez üzletét, aki kimondja rá a halálos ítéletet. Egy ügyes csellel ráveszi Machetét, hogy nyírja ki a szenátort, majd odadobja a zsaruknak. Machete azonban nem hagyja annyiban a dolgot, elindul, hogy leszámoljon vele.

 

8 milliméter - Filmcafe, január 2. kedd, 23.15h

Tom Welles magándetektívként dolgozik az egyik pennsylvaniai kisvárosban. Miközben a nagy kihívásról álmodik, leginkább házasságtörési ügyekkel és más piti dolgokkal foglalkozik. Egyik nap azonban különös feladattal bízzák meg. Az idős és dúsgazdag özvegyasszony a férje páncélszekrényében régi, nyolcmilliméteres filmtekercset talált. A pornófilmen halálra kínoznak egy lányt. Az asszony arra kéri a magánnyomozót, hogy járjon utána, ki lehet az áldozat. A nyomozás Wellest a társadalom legsötétebb, legmocskosabb bugyraiba vezeti.

 

Úriemberek - RTL HÁROM, január 2. kedd, 23.15h

Az egész alvilág felbolydul, amikor híre megy, hogy az amerikai drogkereskedő, Mickey Pearson (Matthew McConaughey) túl akar adni szuperjövedelmező londoni marihuána birodalmán. A minden hájjal megkent magánnyomozó, Fletcher (Hugh Grant) arcátlan követeléssel áll elő a maffiózókról összegyűjtött anyagával, amiből egy forgatókönyvet is rittyentett. Nem véletlen az időzítése, hiszen rengeteg lóvé forog kockán, és még azelőtt pénzhez akar jutni, mielőtt kirobban a harc a gengszterek között. Csakhogy a helyzet a vártnál hamarabb eldurvul, és lehetetlen megjósolni, hogy végül ki marad életben és veszi át a csinos drogbizniszt.

 

Gyémánthajsza - Moziverzum, január 2. kedd, 23.20h

Harriett és Peter Fox, a szélhámos pár lába alatt forró lett a talaj Angliában, miután egy részeg éjszaka alatt elherdálták a szexi Irina zsákmányát. Amerikába menekülnek, egyenesen Los Angelesbe, Hollywoodba. A páros nem tétlenkedik, mert rendezni szeretné az adósságát. Azon törik a fejüket, hogy ellopják Peter egykori feleségének felbecsülhetetlen értékű ékszerét, aminek árából vissza tudnák fizetni az elherdált pénzt. A terv briliáns, ám a megvalósításába apró hibák csúsznak.