Ezeket a filmeket ajánljuk szerdára

A szerdai bugi a tévében van!

A mestergyilkos - Film+, június 21. szerda, 21h

Arthur Bishop (Jason Statham) profi bérgyilkos mindig tiszta munkát végez. Ám amikor megölik Harryt (Donald Sutherland), a mentorát, Bishop nem tudja szétválasztani a munkáját és az érzelmeit. Most maga választ célpontot. A feladat tovább bonyolódik, amikor Harry bosszút forraló fia, Steve (Ben Foster) is feltűnik, hogy elsajátítsa Bishop szakmájának fortélyait. Bishop mindig egyedül dolgozik, de ezúttal kénytelen elfogadni Harry fiának az ajánlatát. Maga mellé veszi a lobbanékony tanítványt, és vele együtt egy újabb problémát.

 

Gran Torino - Viasat3, június 21. szerda, 21h

Walt Kowalski, az egykori koreai veterán és nyugdíjas autószerelő felesége halála után egyedül él. A régi szomszédok is kihaltak vagy elköltöztek, a helyükre délkelet-ázsiai bevándorlók jöttek. Kowalski rossz szemmel nézi őket, nem rejti véka alá a velük kapcsolatos ellenérzését. Mindez csak fokozódik, amikor egyik éjjel a szomszéd fiú el akarja lopni a féri féltve őrzött autóját, a gyönyörű 1972-es Gran Torinót. Kiderül, hogy a környéket uraló banda kényszerítette erre. Miután a srácot megmenti a bandától, a hálás szomszédok ragaszkodnak hozzá, hogy Thao neki dolgozzon. Különös kapcsolat veszi kezdetét.

 

Holtodiglan - Film Mánia, június 21. szerda, 21h

Nick (Ben Affleck) és Amy (Rosamund Pike) ötödik házassági évfordulójukra készülnek. Viszont az ünnepi nap reggelén, Amy nyomtalanul eltűnik. Nick a rendőrséghez fordul, akik azonnal el is kezdik a nyomozást az ügyben. Ami során egyre több nyom utal arra, hogy a látszólag boldog pár élete számos sötét titkot rejt. A nyomozás előrehaladtával szinte mindenki arra gyanakszik, hogy Nick nem is olyan ártatlan, mint amilyennek beállítja magát. Számos hazugságon érik és a helyzethez képest, eléggé furcsán viselkedik. Amivel még inkább magára tereli a rendőrség és a média figyelmét.

 

N. N. A halál angyala - Magyar Mozi TV, június 21. szerda, 21h

Az ironikus értelmiségi közérzetjelentés főszereplője a charmeur pszichológus, Korin György és a véletlen. Korin tévésorozatot indít a negyvenévesekről. Az első adás délutánján azonban egy furcsa baleset miatt halálhírét keltik. Minden fejtetőre áll. Korin most testközelből figyelheti, számos barátja, szeretője, kollégája és tanítványa mit is gondol róla _ őszintén.

 

Kisiklottak - Filmcafe, június 21. szerda, 21h

Charles Schine (Clive Owen) reklámszakember egy napon összeismerkedik a vonatmegállóban Lucinda Harisszel (Jennifer Aniston). Ez a találkozás örökre megváltoztatja az életét. Lucinda bájos, gyönyörű és izgató. Annak ellenére, hogy mindketten házasok és gyermekeik is vannak, mágnesként vonzódnak egymáshoz. Kis románcuk azonban nem várt véget ér, amikor Laroche (Vincent Cassel), egy idegen férfi rájuk töri az ajtót és fegyvert fog rájuk. Az igazi rémálom csak ezt követően kezdődik: kalandjuknak sokkal szörnyűbb következményei lesznek, mint amiről bármelyikük álmodni mert volna.

 

Die Hard - Drágább, mint az életed - Mozi+, június 21. szerda, 21h

Régi ismerősünk, a zsaru John McClane megtudja, hogy a fiát, Jack-et letartóztatták Oroszországban. Bár elhidegültek egymástól, azonnal a segítségére indul, és Moszkvába utazik. Megdöbbenve szembesül azzal, hogy a fia beépített ügynökként azon dolgozik, hogy megvédje a kormány informátorát, Komarovot. A nézeteltéréseiket félretéve össze kell fogjanak, hogy kimenekítsék a férfit az országból, és megakadályozzák azt a bűntényt, amely katasztrófával fenyegeti a világot. Ehhez pedig Csernobilon át vezet az út...

 

Charlie angyalai - Viasat Film, június 21. szerda, 21h

Natalie (Cameron Diaz), Dylan (Drew Barrymore) és Alex (Lucy Liu), a három gyönyörű lány John Bosley-val (Bill Murray) dolgozik együtt. Mindenki csak Charlie angyalaiként ismeri őket. Ezúttal Eric Knox (Sam Rockwell), egy szoftverfejlesztő cég tulajdonosa kéri a segítségüket. Legújabb, titkosan kifejlesztett programjukat ellopták. Az első számú gyanúsított Corwin (Tim Curry), a rivális cég főnöke. Az angyalok első akciójára kemény válasz érkezik. Bázisukat lerombolják, Charlie életét megfenyegetik. Az ügy bonyolultnak ígérkezik, mivel a megbízó korántsem szent. Hogyan lehet védekezni egy fantom ellen, akinek a keze mindenhová elér?

 

Fantomas a Scotland Yard ellen - AMC, június 21. szerda, 21h

Fantomas, az álarcos szupergengszter megállíthatatlanul hajtja végre akcióit, miközben mindvégig ismeretlen marad. Konok ellenfele, a kudarcokba beletébolyult Juve felügyelő nem adja fel a reménytelen küzdelmet és a Scotland Yard segítségével hajtóvadászatot indít Fantomas ellen.

 

A sötét lovag - Felemelkedés - RTL HÁROM, június 21. szerda, 21h

Nyolc év telt el azóta, hogy egy szörnyű éjszakát követően Batman (Christian Bale) nyom nélkül eltűnt. Magára vállalta Harvey Dent államügyész minden vétkét, és a hősből üldözött bűnöző lett. Önfeláldozása azonban nem volt hiábavaló: a Dent-törvénynek köszönhetően Gotham békés várossá vált. De csak átmenetileg. A városban feltűnik egy macskajelmezes betörő, és megérkezik Bane (Tom Hardy) is, a gátlástalan bűnöző. Bruce Wayne féltve őrzött magánya véget ér, amikor Bane katonai bázissá változtatja a várost.

 

Bérgyilkos a szomszédom - Paramount Network, június 21. szerda, 21h

Amikor Jimmy "Tulipán" Tudeski beköltözik a kertvárosba, minden szomszéd félni kezd, hogy hamarosan alulról szagolja majd az ibolyát. Jimmy azonban nem csak ebből a célból költözik oda. Jonathan Lynn ( Vinny, az 1 ügyű) rendezte ezt a sztárokat felsorakoztató, az életről, szerelemről és tömérdek sok fegyverről szóló vígjátékot. Bruce Willis alakítja Jimmy-t, akinek feltűnése láncreakciót indít be: mindenki ki akar nyírni valakit. Matthew Perry a boldogtalan fogorvost játssza, aki kénytelen megismerni Jimmy jó és rossz oldalát is egyaránt. Emellett Rosanna Arquette, Michael Clarke Duncan, Natasha Henstridge, Amanda Peet és Kevin Pollak dolgozik a filmben azon, hogy a nézők jókedve a tetőfokára hágjon, és hatalmasakat nevessenek (Larry King, USA Today).

 

A vörös sárkány - Moziverzum, június 21. szerda, 21.15h

Thomas Harris regénye alapján! Will Graham, a kiváló nyomozó azért hagyta ott az FBI-t, mert majdnem az életébe került elkapni Dr. Hannibal Lecter-t, a zseniális őrültet. Most, évek múltán azonban, amikor egy sor különösen szörnyű gyilkosság tartja rettegésben a közvéleményt, Graham vonakodva bár, de hajlandó visszatérni önként vállalt száműzetéséből és segédkezni az ügyben. Ám hamarosan rá kell döbbennie, hogy a Fogtündér néven elhíresült sorozatgyilkos elfogásához meg kell próbálnia a gyilkos agyával gondolkodni. Ehhez pedig ki kéne fürkésznie egy másik gyilkos elméjét, amely ugyanilyen briliáns _ és ugyanilyen beteg. Graham számára ez azt jelenti, hogy szembe kell néznie múltjával és ősi ellenségével, a jelenleg bebörtönzött Lecter-rel…

 

Ellenség a szomszédban - Film4, június 21. szerda, 21.50h

Bonnie rájön, hogy férjének megtettszett az új szomszéd, Charlotte. A féltékeny nő eldönti, hogy elteszi láb alól a riválisát, miközben a szomszédok nem sejtik, hogy ez nem az első alkalom, hogy a nő gyilkossára készül...

 

Üvegtigris 2. - SuperTV2, június 21. szerda, 22.15h

Ha minden jól megy, a dolgok gyakran rosszra fordulnak… Az Üvegtigrisnél akkor is rosszra fordulnak, ha előtte se ment jól. Lalit, a büfést és simlis, fél-bűnöző vagy csak félkegyelmű barátait komoly veszély fenyegeti. Érzik, hogy itt az idő, cselekedniük kell! De nem teszik, mert mindig közbejön valami: egy esküvő, egy temetés, egy meteor, egy térkép, egy gazdáját beköpő Trabant, egy aligátor vagy egy körhinta. Lali ebben a részben is igyekszik megszelídíteni az Üvegtigrist és a világot _ de a Tigrist nem lehet. A történetben most külső veszély fenyegeti az Üvegtigrist és Laliékat, ugyanis egy építési vállalkozó úgy döntött, hogy lakóparkot épít a tóparton és ki akarja onnan vásárolni Lalit. Neki persze nem a pénz számít, hanem, hogy ez az akadály tűnjön el az útjából. Lali pedig ugyanezt akarja, csakhogy számára az életébe betolakodó üzletember az akadály, akit szeretne eltüntetni közeli és távoli jövőjéből…

 

Pokolfajzat - Paramount Network, június 21. szerda, 23h

Pokolfajzat a második világháború poklának szülötte, akit a szövetséges hatalmak mentettek meg a nácik karmai közül. Sötét múltja ellenére mégis a helyes utat választja és szembeszáll a világot fenyegető gonosszal szemben.

 

Egyedül a vadonban - Moziverzum, június 21. szerda, 23.50h

Egy fiatal nő egyedül küzd a túlélésért egy titokzatos járvány miatt, amely a lakosság nagy részét kiirtotta, és mélyen a kíméletlen vadonba kényszerítette.