Ezeket a filmeket ajánljuk szerdára

Ha a szerda este otthon talál.

Charlie angyalai - Viasat2, augusztus 16. szerda, 20h

Natalie, Dylan és Alex, a három detektívlány John Bosley irányításával végzi áldásos tevékenységét. Ezúttal Eric Knox után nyomoznak, a szoftverfejlesztő cég tulajdonosát ugyanis elrabolták az irodájából, hogy megszerezzék az új programját.

 

Macerás ügyek - Magyar Mozi TV, augusztus 16. szerda, 21h

Két napnyi zűrzavar, szerelem, félreértés, játék és szenvedély _ Hajdu Szabolcs első nagyjátékfilmjében.

 

Az ügyfél - RTL HÁROM, augusztus 16. szerda, 21h

Mark (Brad Renfro), a 11 éves kisfiú testvérével játék közben egy szörnyű jelenet véletlen szemtanúja lesz. Egy piszkos ügyekkel foglalkozó ügyvéd maffiakapcsolataitól megrettenve az öngyilkosságba menekül. Halála előtt azonban a közelben lapuló Mark füle hallatára elmondja, hogy gengszter ismerőse, Muldano (Anthony LaPaglia) hová rejtette el a meggyilkolt szenátor holttestét. Mark megmenekül és senkinek nem beszél arról, amit látott és hallott, de a rendőrség mégis rájön, hogy az öngyilkosságnak tanúja volt. Az ügyész (Tommy Lee Jones) mindent elkövet, hogy a kisfiút szóra bírja. Mark azonban hallgat, hiszen a gengszter megfenyegette, hogy megöli, ha beszél. A kisfiú csupán Reggie-re (Susan Sarandon), az ügyvédnőre számíthat, aki életét kockáztatva megpróbál segíteni.

 

Blöff - Film+, augusztus 16. szerda, 21h

A ravasz, gyémántokra specializálódott Négyujjú Franky (Benicio Del Toro) New Yorkba indul, hogy leszállítsa az árut főnökének, Avi kuzinnak (Dennis Farina). Útközben azonban megáll Londonban, ahol Golyóálló Borisz (Rade Serbedzija), a szélhámos orosz ráveszi, hogy fogadjon egy bokszmeccsre. A pokol elszabadul, amikor a jóravaló Török (Jason Statham) és hű társa, Tommy (Stephen Graham) egy üzletkötés során elvesztik Babát, a bokszolót, és kénytelenek a halálos öklű, még a szeme se áll jól Mickey (Brad Pitt) segítségét kérni.

 

Tökéletes célpont - Filmcafe, augusztus 16. szerda, 21h

"Natasha Binder ügyvédnő apja eltűnik New Orleansban. A nő mindent megtesz, hogy előkerítse. Felbérli Chance-t, a munkanélküli hajóst, aki veszélyes harcos hírében áll. Chance eleinte csak a pénz miatt segít Natashának, ám amikor kiderül, hogy az áldozat milyen sötét körülmények között tűnt el, személyes ügyként kezeli a megbízatását. Hamarosan azzal a bandával kerül szembe, amely halálos játékok szervezésével keresi pénzét. A bandavezér emberei Chance nyomába erednek és megkezdődik a halálos hajsza.

 

A kör - Moziverzum, augusztus 16. szerda, 21.25h

Csak egy újabb nagyvárosi legendának tűnt _ egy videokazetta, amelyen rémálomszerű képek vannak, és miután megnézed csörög a telefon, és valaki azt mondja, hogy hét nap múlva meghalsz. Rachel Kelle újságírónő természetesen szkeptikusan viszonyult a sztorihoz, amíg négy tinédzser meg nem halt ugyanabban az időpontban _ pontosan egy héttel azután, hogy megnézték a videót. Rachel-en persze úrrá lesz oknyomozói kíváncsisága, így ráveti magát az ügyre, felkutatja a kazettát és megnézi. És megcsörren a telefon. Rachel kétségbeesésében barátja, Noah segítségét kéri, hogy megmentse saját és kisfia életét. És pontosan hét napjuk van, hogy megfejtsék "A Kör" rejtélyét... Japán egyik legnagyobb kasszasikeréből készített remake az a fajta film, amit soha nem felejt el az, aki meg meri nézni. De vigyázat, mert ha megnézed, akkor hét nap múlva...

 

Pénzcsináló - Paramount Network, augusztus 16. szerda, 22h

Az igaz történet Billy Beane életén alapul, aki gyenge játékosokból állít össze egy baseballcsapatot, ami a profi sport történetének legváratlanabb nyeréssorozatát produkálja.

 

Freddy vs. Jason - AMC, augusztus 16. szerda, 22.30h

A Rémálom az Elm utcában szörnyetege, Freddy Krueger pokolra jutott, egyetlen esélye az életben maradásra, ha félnek tőle az emberek. Ők azonban már megfeledkeztek róla. Freddynek ördögi ötlete támad, a hokimaszkos gyilkost, Jason Voorheest, a Péntek 13. elpusztíthatatlan gyilkológépét küldi Springwoodba, így mindenki azt hiszi, hogy a sátáni Freddy tért vissza. Csakhogy Jason túlságosan is belejön az öldöklésbe és ez már rontja a pengeujjú Freddy hírnevét. Freddy elindul, hogy megállítsa Jasont.

 

Dögkeselyű - Duna World, augusztus 16. szerda, 22.40h

Simon József taxisofőrtől két jól öltözött öreg hölgy utas ellop tízezer forintot, azt az összeget, amelyet Simon adósságának visszafizetésére gürcölt össze. A tolvajokkal szemben, akik, mint kiderül, profi bűnözők, reménytelennek látszik törvényes úton keresni az igazságot, Simon ezért alvilági módszerekkel kezd egyszemélyes hadjáratba: rabol, hamisít, túszt ejt, zsarol és az egyre keményebb akciók során egyre inkább maga is szakszerűvé válik. Visszaszerzi a pénzt, lebuktatja a csalókat. A "győzelemnek" azonban ára van...

 

Fordulópont - DUNA Televízió, augusztus 16. szerda, 22.45h

Yann Kermadec élete lehetőségeként elindul a Vendée Globe-on, a világ leghíresebb földkerülő vitorlásversenyén, amelyet a szabály szerint egyedül kell teljesítenie. Kilenc nappal a rajtot követően már vezeti a versenyt és amikor kezdené azt hinni, mindenkinek bizonyítani tudja rátermettségét, vitorlása megsérül, s előnyét feladva a szárazföld felé kénytelen navigálni, hogy újra versenyképessé tehesse hajóját. A javítást követően Yann a mezőny után indul és a partoktól már messze eltávolodva veszi csak észre, hogy nincs egyedül a fedélzeten: Moussa, a szingaléz tinédzser a kikötőben fellopódzott a hajójára. Yann-nak döntenie kell. Vagy visszafordul és szárazra teszi potyautasát, ezzel minden esélyét elszalasztva a végső győzelemre vagy szembenéz a veszéllyel, hogy diszkvalifikálják, mivel a verseny szabályait megszegve nem egyedül utazik a fedélzeten. A férfi a segítségnyújtás és saját hiúsága között őrlődik: egyszerűen nem szeretne élete lehetőségéről egy menekült miatt lemaradni. Ezzel kezdetét veszi a furcsa pár felejthetetlen világkörüli kalandja az óceánokon. (Eredeti hang digitálisan.)

 

Vad vágyak - Filmcafe, augusztus 16. szerda, 22.50h

Kelly Van Ryannek (Dennis Richards), a csábító tinilány vágyainak célpontja egy jóképű tanár, Sam Lombardo (Matt Dillon). Amikor Kelly kocsimosás ürügyén Samnél jár, kihasználja az alkalmat. Ám másnap a lány kisírt szemmel azt állítja anyjának (Theresa Russell), hogy tanára megerőszakolta. Néhány nappal később egy másik diáklány, Suzie Toller (Neve Campbell) is erőszakkal vádolja Lombardót. Az ügybe belekeveredik Ray Duquette (Kevin Bacon) nyomozó is, akinek a megjelenésével csak tovább nő a megválaszolatlan kérdések száma, miközben a történet egyre vadabb és forróbb fordulatokat vesz...

 

Godzilla - Viasat3, augusztus 16. szerda, 23.05h

A világ legismertebb, legfélelmetesebb és persze legnagyobb szörnye újjászületik. A radioaktív szennyeződés teremtette, hősök pusztították el, ám most kiderül: csupán átmenetileg sikerült megszabadulni tőle _ a szendergéséből felébredő rém teremtői ellen fordul, és nincs, aki megállítsa. Legfeljebb más szörnyek.

 

Harcosok klubja - Film+, augusztus 16. szerda, 23.15h

Tyler (Brad Pitt) és Jack (Edward Norton) egy különös, titkos társaság, a Harcosok Klubjának megalapításával próbál megszállottan úrrá lenni a világ káoszán. Ha éjjel az utca összes nyilvános telefonja összetörik, ők jártak ott, ha egy köztéri szobor óriás fémgömbje legurul talapzatáról, és szétrombol egy gyorsétkezdét, az is a Klub műve, s ha egy bank parkolójának összes autóját összerondítják a galambok, az sem véletlen. A Harcosok Klubja vigyáz a leveleinkre, átveszik telefonüzeneteinket, kísérnek az utcán; és még csak most készülnek a végső dobásra...

 

Anakonda 4. - Vérvonal - Viasat Film, augusztus 16. szerda, 23.15h

A mutáns óriáskígyók egyik gyilkos ivadéka feléled, és újra támad az Anakonda-sorozat legújabb, akciódús epizódjában. Murdoch (John Rhys-Davies), a haldokló iparmágnás felbérel egy tudóst, hogy a rendkívül ritka és értékes véres orchidea regeneráló hatású nektárjával egy újszülött kígyón kísérletezzen. A hüllő egyetlen éjszaka leforgása alatt akkorára nő, hogy rövid úton végez a doktorral és megszökik a fogságból. Eközben Amanda (Crystal Allen), a szörnyetegekkel való leszámolásra fogadalmat tett gyönyörű hüllőkutató néhány fiatal tudós társaságában szembeszáll Murdoch könyörtelen fegyvereseivel, hogy megszerezze a hőn áhított orchideákat, mielőtt az elpusztíthatatlannak tűnő anakonda mindenkivel végez.

 

Hardcore Henry - Film Mánia, augusztus 16. szerda, 23.20h

A Hardcore Henry egész történetét belső nézőpontból látjuk: Henry nem emlékszik semmire. Leginkább azért, mert felesége épp most hozta vissza a halálból. Elmondja Henry-nek, hogy hívják, ám ocsúdni sincs ideje, öt perccel később már lőnek rá, feleségét pedig elrabolják. Henry Moszkvában a fél alvilággal találja szembe magát, és mindenki holtan akarja látni. A túlélési ösztön mellett Henry-t a bosszú hajtja: célja az ellenség legyőzése mellett a felesége kiszabadítása.

 

Az igazság nyomában - RTL HÁROM, augusztus 16. szerda, 23.30h

Will Shaw (Henry Cavill), a Wall Street-i kereskedő Spanyolországba megy nyaralni a családjával, az apjával, Martinnal (Bruce Willis) azonban nagyon feszült a viszonya. Legnagyobb megdöbbenésére elrabolják a családját, és ismeretlen emberek egy aktatáskát keresnek rajta. Meglepetésére az apja is felbukkan, aki elárulja neki, hogy valójában CIA-ügynök, és a vezetője, Carrack (Sigourney Weaver) elárulta. Elmondja, hogy nyakig belekeveredett a kormányzati összeesküvésbe. Will a zsarukkal és bérgyilkosokkal a nyomában versenyt fut az idővel, hogy megmentse a családját.