Ezeket a filmeket ajánljuk szombatra

Ha úgy döntesz, ma otthon pihensz, ezeket a filmeket nézd a tévében!

Lucky Luke - Irány a vadnyugat - Film+, június 8. szombat, 08.30h

New York, 1855. A bíróság immár ikszedik perükre idézi be a Daltonokat. De a négy borzadalom megszökik és gondosan kirabolja a város összes bankját. Az őrült üldözés folyamán csak Joe Daltonnak marad ideje, hogy elrejtse a dugipénzt, még mielőtt Lucky Luke megérkezne. Mindezt egy bevándorló csoport szekerében kivitelezi. Az emigránsok régi telepesek, akiket egy gátlástalan gazember kifosztott, és csak 80 napjuk van, hogy elérjenek Kaliforniába és visszaszerezzék földjüket. Valóságos versenyfutam indul a zsebórával szemben. A mi magányos cowboyunk hajlandó segíteni a bátor emigránsoknak. Miközben az elvadult Nyugat csapdáival kell szembenéznie, a Daltonokat is vissza kell kísérnie fegyházukba, akik másra sem gondolnak, mint hogy hogyan tudnák megkaparintani lóvéjukat.

 

A randiguru - Filmcafe, június 8. szombat, 09.40h

Albert (Kevin James), a jámbor könyvelő fülig szerelmes egy hírességbe: az elbűvölő és gyönyörűséges Allegra Cole-ba (Amber Valletta). Albert trenírozása közben azonban Hitch is emberére talál a bámulatos és ambiciózus Sara Melas (Eva Mendes) személyében, aki - mivel egy pletykarovatnak dolgozik - állandóan Allegra nyomában van. Hitch, az agglegények utolsó mohikánja hamarosan azt veszi észre, hogy őrülten belehabarodott Sarába, a riporterbe, akinek élete nagy fogása - lapjának pedig óriási szenzációja - lenne, ha le tudná leplezni Manhattan leghíresebb randidoktorát.

 

Junior - Mozi+, június 8. szombat, 10.20h

Dr. Alexander Hesse tudományos kísérletének lényege, hogy a többször elvetélt majmokat terhexinnel kezeli. Az új szer semlegesíti a szervezetben kialakult antitesteket és megakadályozza az embrió kilökődését. Ám a Felügyelő Bizottság - bár elismeri Hesse munkájának eredményeit -, mégis leállítja a további kutatást. A labort Dr. Diana Reddin veszi át, aki a petesejtek fagyasztási eljárását kutatja. Nincs hát mit tenni annak érdekében, hogy a kutatás ne vesszen kárba, és tovább tudjanak lépni. Ám Alex a barátja és üzlettársa, Dr. Larry Arbogost unszolására belemegy, hogy saját magán tesztelje a feltalált szert. Ehhez azonban petesejt kell, amit Larry, Diana laborjából tud csak megszerezni, és véletlenül pont Diana-ét. A gyermek megfogan, és a boldog anya Alex. Persze mindent titokban kell tartaniuk, ami nem is olyan könnyű…

 

Seveled - Mozi Klub, június 8. szombat, 10.50h

Gergő (Mészáros Béla), a menő kritikus nagykanállal falja az életet. Bármikor bárkinek bekamuzik bármit a siker érdekében, és ez alól kórházban betegeskedő édesanyja, Emma (Básti Juli) sem kivétel. Komoly partnereként mutatja be Sacit (Tenki Réka), a gyermeket váró nagyszájú ex-sztriptíztáncosnőt, hogy utolsó napjaira boldoggá tegye az unokamániás anyukát. Emma annyira megörül az unokának, hogy meggyógyul. Ettől kezdve Gergő és Saci folytatják az átverést, és bár alig bírják egymást elviselni, ha jön a nagyi, ők a tökéletes pár. Egy azonban bizonyos, a megoldásnak előbb kell megszületnie, mint a babának.

 

A dolgok állása - VIASAT FILM, június 8. szombat, 11.40h

Stephen Collins képviselőben sokan a jövő amerikai elnökét látják. A politikus szépen ívelő karrierjét azonban beárnyékolja asszisztensnőjének (egyben szeretőjének) halála, ugyanis a nő gyilkosság áldozata lesz. Közben Cal McAffrey, a Washington Globe dörzsölt riportere egy gyilkosság ügyében nyomoz. Az újság zöldfülű bloggere, Della Frye az első, aki felfigyel a látszólag egymástól független két eset közötti kapocsra. Miközben közösen próbálnak utánajárni a dolognak, Cal egyre nehezebb helyzetbe kerül, hiszen Collins egy régi barátja. Az ügy azonban alapjaiban rengetheti meg az országot.

 

Holtpont - Filmcafe, június 8. szombat, 12.05h

Nixon, Carter, Reagan, és Johnson, a négy egykori amerikai elnök elköveti Los Angeles történetének legtökéletesebb bankrablását. Természetesen nem ők a tettesek, de az elkövetők az ő maszkjukat használták, amikor kifosztották a páncéltermet. Az FBI egyik ügynöke a dél-kaliforniai szörfösök között sejti a bandát. Ő maga is álruhát ölt, csatlakozik a parton élő, kisportolt, semmilyen törvényt nem tisztelő fiatalok csapatához és beépül közéjük.

 

Támadás a Fehér Ház ellen 2. - London ostroma - Mozi+, június 8. szombat, 12.30h

A brit miniszterelnök rejtélyes körülmények között meghal, a temetésére összegyűlnek a világ vezetői Londonban. Hiába minden óvintézkedés és biztonsági protokoll, az esemény hamar káoszba fullad egy jól szervezett terrortámadás miatt. Mike Banning-en áll vagy bukik, hogy a terroristák sikerrel járnak-e.

 

Titanic - SuperTV2, június 8. szombat, 13.40h

1912-ben indul útjára a világ legnagyobb, legelegánsabb, legbiztonságosabbnak vélt óceánjárója, a Titanic. A csodálatos hajón sokféle ember utazik, köztük Jack (Leonardo DiCaprio) és Rose (Kate Winslet), akik két teljesen különböző világból érkeztek, de mégis összehozza őket a sors. Amikor a vesztébe száguldó hajó jéghegynek ütközik, már nemcsak a szerelmükért, hanem az életben maradásukért is meg kell küzdeniük... Belfastban elkezdik építeni a világ legnagyobb gőzhajóját, melynek hossza nagyobb, mint a korabeli New York legmagasabb felhőkarcolója. A hajótest építése feszített tempóban zajlik és két évig tart, a belső dekoráció megalkotása pedig újabb egy évet vesz igénybe. A Titanic 1912. április 10-én, egy szerdai napon, déltájban hagyja el Southampton kikötőjét, hogy újabb két megállás után New York felé hajózzon. És bár a Titanic útja során számos figyelmeztető jelzést kap más hajóktól, amelyek a jéghegyek közelségére hívják fel a luxushajó figyelmét, április 14-én este 11 óra 40 perckor - alig öt nappal azután, hogy útnak indult - jéghegynek ütközik. Április 15-én hajnali fél háromkor, kevesebb mint három órával a végzetes ütközés után pedig már az Atlanti-óceán fenekén pihen.

 

Pluto Nash - Hold volt, hol nem volt... - Film+, június 8. szombat, 13.50h

Pluto Nash (Eddie Murphy) nemet mond Rex Carter tízmillió dolláros ajánlatára, amellyel az üzletember magához kívánja venni Pluto menő night-klubját. A klub a válasz után alig két perccel felrobban, ugyanis Morgan (Joe Pantoliano), a közvetítő nem szeret főnökével rossz hírt közölni. Nash egy szép énekesnővel (Rosario Dawson) az oldalán nyomozni kezd a titokzatos, nagy befolyással bíró Carter után, aki már a városi tanácsba is beférkőzött, s akit élő ember még nem látott. A nyomozás során egyre bizonyosabbnak látszik, hogy az üzletember valójában klón, aki egy nagyszabású tervet próbál gátlástalan módszereivel megvalósítani…

 

Mr. Bean nyaral - TV2, június 8. szombat, 13.50h

Miután elege lett a siralmas, nyirkos londoni időjárásból, Mr. Bean becsomagol a bőröndjébe, magához veszi a kameráját és útnak indul Cannes-ba, egy kis tengerparti napfény reményében. Ám nem ő lenne Mr. Bean, ha a vakáció simán menne számára. Először ugyanis összetévesztik egy gyermekrablóval, majd egy elismert filmrendezővel és komoly magyarázkodásra lesz szüksége, miután a feje tetejére állítja fél Franciaországot, és egy orosz filmrendező fiacskájával és egy sztárjelölt színésznővel megspékelve érkezik nyaralásának helyszínére. De vajon lecsukják-e a csendőrök, vagy megnyeri az Arany Pálmát?

 

Last Vegas - Moziverzum, június 8. szombat, 13.55h

Billy (Michael Douglas) sok évi agglegény élet után házasodni készül. Paddy (Robert De Niro), Archie (Morgan Freeman) és Sam (Kevin Kline) megdöbbennek nyugdíjas cimborájuk váratlan döntésén. A hatvanon túli csapat Las Vegas felé veszi az irányt, hogy egy világra szóló partival búcsúztassák el Billy-t eddigi csajozós életétől. Hamarosan azonban rá kell jönniük, hogy a Bűn Városa kissé megváltozott a hatvanas évek óta és keményen be kell hozniuk a lemaradást a bulizások, a szerencsejáték, a bombázó nők és az alkoholos mámor területén...

 

Végtelen történet - Paramount Network, június 8. szombat, 14.15h

Egy bajkeverő kisfiú különös kalandokba keveredik, miután egy rejtélyes könyv elrepíti őt, egy misztikus világba tele csodákkal, varázslattal és fantasztikus lényekkel.

 

Huncutka - RTL HÁROM, június 8. szombat, 14.20h

Huncutka (Alisan Porter), a kilenc éves árva kislány és apja, Bill Dancer (James Belushi) munka és hajlék nélkül járják az utcákat. Egy vacsoraszerzés ürügyén megismerkednek Grey-jel (Kelly Lynch), a gazdag ügyvédnővel, akit rabul ejt a bájos fürtöske és torzonborz testőre. Ám Grey féltékeny barátja azonnal tárcsázza a gyámhatóság számát, s úgy tűnik sikerül Billt börtönbe, Huncutkát pedig az árvaházba juttatnia. Nem számol azonban a Huncutkáékhoz ragaszkodó barátnőjével.

 

Az időutazó felesége - Filmcafe, június 8. szombat, 14.40h

Henry, a chicagói könyvtáros ritka genetikai rendellenességben szenved. Egyfajta időutazóként a legváratlanabb pillanatokban más-más idősíkban találja magát. Az egyetlen biztos pont az életében Clare. A férfi harmincéves volt, amikor találkoztak, a lány hat. A férfi harmincéves volt, amikor összeházasodtak, a lány huszonkettő. Különös kapcsolatuk során megélik a fiatalságukat, öregségüket, a szerelem téren és időn át is összeköti őket. Boldogságukat csak két dolog árnyékolja be. Vajon a gyermekük is örökli apja betegségét? És meddig térhet vissza Henry, akit láttak meghalni.

 

Mr. Magorium meseboltja - Paramount Network, június 8. szombat, 16.25h

Mr. Magorium (Dustin Hoffman) meseboltja a legkülönösebb, legfantasztikusabb és legcsodálatosabb játékbolt a világon. Mi több, ezen a varázslatos helyen életre kelnek a játékok.

 

A Thomas Crown-ügy - Prime, június 8. szombat, 16.40h

Thomas Crown-t a saját képességei tették milliomossá, mindent megvehet, amit akar, és a nők nem tudnak ellenállni neki. De vannak dolgok, amelyeket nem adnak pénzért. Thomas Crown számára már semmi sem jelent kihívást. Amikor a világ egyik leghíresebb múzeumában megszólal a riasztó, és valaki kisétál az épületből Monet egyik felbecsülhetetlen értékű festményével, Crown az utolsó, akit a New York-i rendőrség gyanúsítana. De egyvalaki mégis gyanúsítja: Catherine Banning, a briliáns nyomozónő, akit arra béreltek fel, hogy visszaszerezze a festményt _ bármi áron. Catherine legalább annyira szereti az üldözést, mint a férfi, és beleveti magát a játékba. Crown megtalálta a kihívást. Mindketten a játékért élnek, de csak egyikük nyerhet...

 

A testőr - Filmcafe, június 8. szombat, 16.45h

Pete Garrison ügynök felel a First Lady biztonságáért. Egyik társa bizalmas információt szeretne közölni vele, mielőtt azonban erre sor kerülne, a férfit holtan találják. Az ügy felderítését David Breckinridge-re, Garrison egykori pártfogoltjára és barátjára bízzák. Nemrég ugyanis összerúgták a port, mivel a férfi azt hiszi, hogy Garrison-nak viszonya van az ő volt feleségével. A főiskola befejezése után így Breckinridge csapatába kerül Jill Marin, az ambiciózus ügynöknő. Amikor kiderül, hogy az elnök ellen merénylet készül, rájönnek, hogy áruló van a titkosszolgálat munkatársai közt. A gyanú pedig egyértelműen Garrison-ra terelődik?

 

Szerelmes SMS - Mozi Klub, június 8. szombat, 16.50h

Clara nem tudja feldolgozni barátja halálát, ezért sms üzenetekben próbál elbúcsúzni tőle és elfogadni az elfogadhatatlant. Mark egy napon különös sms-eket kezd kapni. Bár nem válaszol rájuk, de a sors mégis úgy hozza, hogy megismerkedik Clarával.

 

Született gengszterek - VIASAT FILM, június 8. szombat, 17h

Val (Al Pacino) 28 kőkemény évet töltött börtönben, mert nem adta fel bűntársait. Legjobb barátja, Doc (Christopher Walken) várja szabadulásakor; s első útjuk a régen látott harmadik cimborához (Alan Arkin) vezet. Barátságuk épp oly erősnek tűnik, mint a börtönévek előtt, Val teljes erővel veti magát az addig nélkülözött élvezetekbe. Mégis, érzi, hogy valami nincs rendben, s hogy egyik társa vele kapcsolatos megbízást kaphatott. Hiába tölti gyönyörű nőkkel az idejét, hiába fog ismét fegyvert a kezében, s utazik luxusautókban, elkerülhetetlenül szembe kell néznie múltjának egyik főszereplőjével, a volt maffiafőnökkel.

 

Mielőtt megismertelek - SuperTV2, június 8. szombat, 17.40h

A szerelem gyakran ott talál ránk, ahol a legkevésbé sem számítunk rá. Néha pedig olyan helyekre juttat el bennünket, amiről sosem gondoltuk volna, hogy valaha látni fogjuk...Louisa "Lou" Clark egy különös házban él Anglia egyik vidéki részén. A 26 éves nőt mindenki kreatív különcnek ismeri, aki nem igazán tud mit kezdeni az életével és egyik állástól a másikig tengődik, hogy összetartó családját kisegítse. Bár jellemzően optimista természetű, hatalmas próbatétel elé állítja az élet, amikor elvállalja a legújabb munkáját. A helyi "kastélyban" kell gondját viselnie egy fiatal, gazdag bankárnak, Will Traynor-nek, aki két évvel korábban egy baleset következtében kerekes-székbe kényszerült és, akinek az élete egy szempillantás alatt megváltozott.