Ezeket a filmeket ajánljuk vasárnapra

Ha a vasárnapot semittevéssel töltenéd.

Dan és a szerelem - Filmcafe, augusztus 8. vasárnap, 8.20h

A megözvegyült Dan Burns (Steve Carrell) rendkívül népszerű és sikeres gyereknevelési tanácsadó egy újságnál. Otthon azonban nehezen boldogul három lányával, akikkel egyre több a probléma. A nagy családi összejövetel sem könnyíti meg a helyzetét. A család unszolására a helyi könyvesboltban megismerkedik a csinos és energikus Marie-val (Juliette Binoche), és rögtön egymásba habarodnak. Ám hamarosan kiderül, hogy a nő az öccse, Mitch (Dane Cook) új barátnője. Csak idő kérdése, hogy mikor tör ki a botrány.

 

Szórd a pénzt és fuss! - Film Mánia, augusztus 8. vasárnap, 10.20h

Monty Brewster kisstílű baseballjátékos, aki rég kiöregedett az élsportból, mégis egy álomszerződésre vár. Egy nap megtörténik vele a csoda, fejlett humorú bácsikája egész vagyonát ráhagyja, ami nem kevesebb, mint háromszázmillió dollár. Ám feltételt is szabott a vén csirkefogó: csak akkor juthat ehhez az örökséghez, ha harminc nap alatt elkölt harminc milliót úgy, hogy az utolsó napra egy fillérje, még egy plusz alsónadrágja sem marad. Monty belemegy a játékba, de még csak nem is sejti, milyen kínszenvedés ennyi pénzt elkölteni.

 

A három testőr - Mozi+, augusztus 8. vasárnap, 11.40h

A szép Milady (Milla Jovovich) teljesen elcsavarja Athos (Matthew McFadyen) fejét, aki nem is sejti, hogy szerelme kettősügynök, aki nemcsak Buckingham hercegét (Orlando Bloom), hanem Richelieu bíborost (Christoph Waltz) is szolgálja. Az ifjú D'Artagnan (Logan Lerman) már az első nap bajba keveredik, és pár óra alatt egy elképesztő összeesküvésben találja magát. Példaképeihez, a három testőrhöz fordul segítségért. Athos, Porthos (Ray Stevenson) és Aramis (Luke Evans), a francia király három legkiválóbb testőre a bajkeverő D'Artagnannal megerősödve léghajóra száll, hogy megmentse a királynő becsületét, és elkerülje a háborút Angliával.

 

Szívem hiányzó darabja - TV2, augusztus 8. vasárnap, 12.25h

Isabella visszatér szülőfalujába, hogy meglepje édesapját születésnapja alkalmából. A lány érkezése megzavarja a nyugodt vidéki idillt. Isabella nagy szerelme, Simon éppen házasodni készül, ráadásul a lány gyerekkori legjobb barátnőjével. Természetesen ebből indul a konfliktus, hisz Isabella rájön, hogy együtt szeretne lenni Simonnal.

 

Hatholdas rózsakert - M5, augusztus 8. vasárnap, 12.30h

Hatholdas rózsakert közepén álló házának szobáit a kisváros arany ifjainak adja ki a társaságkedvelő Ilka néni. Jóvoltából a bérlő urak nemcsak a rózsákat, hanem a város eladó lányainak csokrát is megcsodálhatják. Ilka néni hálójába Gruber Franci, az ifjú joggyakornok is beleesik, akit "fogadott lányának", a kissé korosodó, és a városka legényeihez képest túl okos Irénnek szemel ki.

 

A csendes amerikai - Film Mánia, augusztus 8. vasárnap, 16.05h

Egy fiatal amerikai orvos, Alden Pyle (Brendan Fraser) 1952 őszén a forrongó Vietnamba érkezik. Nagy lelkesedéssel lát neki küldetésének, hogy gazdasági segély-programjával segítse a szabadságáért harcoló vietnami népet. Saigonban találkozik és összebarátkozik a London Times tudósítójával, Thomas Fowlerrel (Michael Caine). Rövidesen azonban elbűvöli és valósággal rabul ejti Fowler fiatal vietnami szeretője, Phuong (Do Thi Hai Yen), aki épp olyan gyönyörű, egzotikus és titokzatos, mint maga Vietnam. A három ember elsöprő erejű, viharos szerelmi háromszögbe sodródik, mely meglepő felfedezésekhez, s végül gyilkossághoz vezet.

 

Nem férek a bőrödbe - TV2, augusztus 8. vasárnap, 18.55h

Mary Rodgers regénye alapján! Dr. Tess Coleman képtelen megbirkózni tinédzser lánya szeszélyeivel, és egy este a szokásosnál is csúnyábban összekapnak. Anna rockzenészi ambícióival megy anyja idegeire, míg Tess küszöbön álló házasságát a lánya nem nézi jó szemmel. Két elfogyasztott szerencse süti azonban a fejetetejére állítja az életüket: a csodával határos módon testet cserélnek. A következő nap, amit egymás bőrében töltenek el, sok tapasztalattal szolgál mindkettejük számára. Azonban vészesen közeledik a szombat, amikor Tess frigyre lép jövendőbelijével, s addig anyának és lányának mindenképpen vissza kell jutnia a saját testébe.