Ezeket a filmeket ajánljuk vasárnapra

Ha a vasárnapot a tévé előtt töltenéd, ez a te listád!

Houdini, a halál mágusa - Filmcafe, augusztus 22. vasárnap, 9.45h

Mary McGarvie (Catherine Zeta-Jones), és kislánya (Saoirse Ronan) nem mindennapi produkcióval szórakoztatják a szenzációra éhes közönséget: azt állítják, az asszony médium, aki képes a halottakkal kommunikálni. Egy napon a legendás illuzionista, Harry Houdini (Guy Pearce) érkezik a városba, és nagyvonalú ajánlatot tesz: 10 000 dollár üti a markát annak, aki képes pontosan "közvetíteni" elhunyt édesanyja utolsó szavait. Mary elfogadja a kihívást _ és elvarázsolja a bűvészt. Houdini szenvedélyes viszonyba bonyolódik a bájos szemfényvesztővel, miközben épp pályája legveszélyesebb mutatványára készül...

 

Vegasi vakáció - AMC, augusztus 22. vasárnap, 10.55h

Griswold ismét nyaralni viszi a családját, ezúttal Las Vegasba mennek. A sivatag közepén elterülő neonfényben úszó város azonban nemcsak a szerencsejátékok, hanem a bűnök és csábítások ördögi központja is. A család minden tagját rabul ejtik a bűnös városban kísértő szerencselovagok. A papa le is ragad egy játékasztalnál, ahol az egész családi vagyont el lehet verni. A veszteségek összehozzák Clarkot egy másik megkopasztott család tagjaival és együtt keresnek kiutat. Ha Las Vegas átverte őket, ők is átverik Las Vegast.

 

Káoszelmélet - Filmcafe, augusztus 22. vasárnap, 11.40h

A történet egy megszállott szervezőről szól (Ryan Reynolds), aki elhatározza hogy a továbbiakban úgy éli le az életét, hogy semmit sem tervez el előre. Hamarosan azonban beleszeret egy nőbe, akibe mellesleg a legjobb barátja is beleesik, ráadásul kiderül róla hogy nem lehet gyereke. Nos, úgy tűnik, mégis szüksége lenne valami jó tervre.

 

Nőstényördög - Film Mánia, augusztus 22. vasárnap, 11.50h

Mary Fisher csinos és gazdag nőszemély, szerelmes regények sikeres írónője. Ruth Patchett viszont túlsúlyos, tenyeres-talpas háziasszony, élete középpontjában a családja, a férje áll. A romantikus tekintetű, fiatal könyvelő egy fogadáson találkozik Maryvel, akit meglátni és megszeretni egyetlen pillanat műve csupán. A csalfa Bob hamar megbánja, hogy otthagyja érte a családját. Ruth ugyanis bosszút esküszik és ördögi tervet eszel ki. Az odaadó feleségből pillanatok alatt rémes és vérmes nőstényördöggé válik. Sajátos hadjáratba kezd, megkeserítve a turbékoló pár életét.

 

Evan, a minden6ó - Mozi+, augusztus 22. vasárnap, 12.30h

Az immár képviselővé választott Evan Baxter Virginiába költözik a családjával. Az első hivatali napjára készülve Istenhez imádkozik, hogy segítse őt a munkájában. A képviselőház egyik befolyásos tagja, Chuck Long később azzal keresi meg Evan-t, hogy támogasson egy törvénytervezetet. Miután rááll a dologra, különös események történnek körülötte. Evan persze azt hiszi, hogy elment az esze, ráadásul egyik nap betoppan hozzá egy idegen. Azt állítja, hogy ő az Úristen és fontos dolga van vele. Egy bárkát kell építenie a családja és a barátai számára, mert a világot özönvíz fogja elpusztítani...

 

6:3 avagy, játszd újra Tutti - TV2, augusztus 22. péntek, 12.35h

Az évszázad mérkőzése 1953. november 25-én délután negyed négykor kezdődött. Hónapok óta erre várt az ország, az emberek a rádiókészülékek köré gyülekeztek, hiszen az aranycsapat lépett pályára az addig hazájukban veretlen angolok ellen. Néhány perccel a kezdőrúgás előtt azonban történik valami. Megjelenik egy férfi, aki tudja az eredményt, és előre bemondja a gólszerzőket és a gólokat. Minden gólja tutti, és saját magát is így nevezi, Tutti. Senki sem ismeri, és senki sem tudja, honnan jött…

 

Drágám, add az életed! - RTL Klub, augusztus 22. vasárnap, 13.25h

Dick Steele, a nyugalomba vonult titkosügynök egykori főnökének hívó szavára visszatér a szolgálatba. Ugyanis örök ellensége, Rancor tábornok, akit egy robbantásos merénylet után mindenki halottnak hitt, ismét megjelenik a színen. Dicknek és gyönyörű társának, Veronique-nak kell megakadályoznia, hogy a tábornok megvalósítsa világuralmi terveit. Ketten együtt élik át a kalandokat, kerülik ki a csapdákat, menekülnek el autós üldözőik elől. Még arra is jut idejü k, hogy pompás vacsorákat töltsenek el egymás társaságában, és a táncparketten megmozgassák a kitartó nyomozástól elgémberedett tagjaikat.

 

Úriember revolverrel - Paramount Network, augusztus 22. vasárnap, 13.55h

Valós eseményeken alapuló történet. Forrest Tucker 70 évesen kísérel meg megszökni a San Quentin-ből, amellyel nem csak a hatóságokat járatja le, de elbűvöli a nyilvánosságot is. John Hunt nyomozó maga is a történtek hatása alá elkerül.

 

A csábítás elmélete - Prime, augusztus 22. vasárnap, 15h

A férfiak állatok. Jane legalábbis így gondolja. Nemrégiben ugyanis szerelmes lett az egyik kollégájába, Raybe, és már éppen összeköltöztek volna, amikor a férfi csúful felülteti. Jane bosszút esküszik. Dühében kollégája, a nőcsábász Eddie kiadó szobájába költözik, és barátnője, Liz unszolására a legolvasottabb férfi magazinban teszi közzé, persze álnéven, nagyszabású elméleteit a férfiakról és a tehenekről. Hamarosan az egész világ az elméletein csámcsog, és a tévécsatornák egymást tapossák a titokzatos tudósnő kegyeiért.

 

Félix és Rose - Filmcafe, augusztus 22. vasárnap, 17.30h

Ha egy reptér várótermében játszódnak az események, akkor ugye már mondhatjuk, hogy Ég és Föld között, a Senkiföldjén járunk?! Ha itt találkozik véletlenszerűen egy átutazó férfi és egy átutazó nő _ amúgy franciásan -, az akkor ugye bárhová elvezethet?!

 

Hová tűntél, Bernadette? - Prime, augusztus 22. vasárnap, 18.50h

Egy szerető anya késztetést érez magában, hogy újra felfedezze a benne rejlő kreativitást, miután hosszú éveket áldozott az életéből a családjára. Egy óriási kaland veszi kezdetét, ami újraéleszti életében a tüzet és diadalmas újrafelfedezéshez vezet.