Focistákról forgat sorozatot A mi kis falunk és az Üvegtigris alkotója az RTL-nek

Kapitány Iván ismét az RTL Klubnak készít sorozatot, egy feljutásért küzdő vidéki focicsapattal a középpontban. A szereposztás is nagyon ígéretes!

Új tévésorozatot készít az RTL Magyarország,

aminek középpontjában egy vidéki magyar nagyközség focicsapata áll – tudta meg a 24.hu magától Kapitánytól, akinek szavait az RTL Magyarország is megerősítette.

Az alkotóról először az Üvegtigris első részének társ-forgatókönyvíró/-rendezőjeként hallhattunk, majd megrendezte a Kútfejek című mozit, ezt követően viszont átnyergelt a tévére, és olyan népszerű sorozatokat jegyez, mint a Kossuthkifli (forgatókönyvíróként), A mi kis falunk (író-rendezőként), a Válótársak, a 200 első randi vagy a Drága örökösök – az utóbbi hármat producerként.


Kapitány Iván új szériájának még nincs végleges címe, ahogy azt sem tudni, mikor lesz a premier, de az epizódokat már forgatják.

A főbb szerepekben Hevér Gábor, Lovas Rozi, Sztarenki Dóra és Schmied Zoltán látható.

A mai magyar futballal semmilyen párhuzamot nem vonó, a társadalomkritikától távol maradva szórakoztató vígjáték emberi kapcsolatokat és sorsokat mutat be. Sztorija szerint a játékosok röviddel a bajnokság vége előtt szembesülnek vele, hogy van esélyük megelőzni a tabellán előttük álló ellenfeleiket, így ha a következő meccseiken jól szerepelnek, bejuthatnak a felsőbb osztályba. Nem túl acélos teljesítményt nyújtó edzőjüket viszont baleset éri, így saját kezükbe kell venniük az irányítást, és rajongóik, illetve a településen élők segítségével kell elérniük a kitűzött célt.


(via 24.hu)