Folytatódik az Összezárva Hajdú Péterrel

Február 25-én érkezik a talkshow negyedik évada. Már a vendéglista is nyilvános.

„Látta már pizsamában Hajdú Pétert? Most kiderül, hogy milyen az, amikor barátai, ismerősei ugranak fel hozzá egy kis kötetlen együttlétre. Egy nap összezárva Hajdú Péterrel. Magánélet van benne!” – olvasható a műsor tartalomleírásában.


És hogy legközelebb kik zárják össze magukat a LifeTv vezérigazgató-riporterével, az a csatorna hétfői Instagram-bejegyzéséből derült ki. A február 25-én, pénteken induló negyedik évadban Aurelio, Dér Heni, Dopeman, Gáspár Laci, Járai Máté, Rácz Jenő, Rákóczi Feri, Rubint Réka, Tornóczky Anita és Szabó András „Csuti” lesznek Hajdú vendégei.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Life TV (@lifetvhungary) által megosztott bejegyzés


A beszélgetős reality új évadának első adására pénteken 22 órakor kerül sor. Az első meghívott az az egykori valóságshow-szereplő, Aurelio lesz, aki jelenleg 3 év 5 hónapos börtönbüntetését tölti emberrablásért és drogügyekért. Legutóbb egyébként múlt héten írtunk LifeTv-s műsorról, amikor kiderült, hogy Joshi Bharat, az Őszintén! Joshival műsorvezetője nemcsak a programnak és a csatornának mondott búcsút, hanem végleg visszavonult.


(via Media1)