Főzős műsorok karácsonyra

Ha ötleteket merítenél, mi kerüljön a karácsonyi asztalra, vagy csak egyszerűen szereted nézni, ahogy mások főznek a tévében, ami még meg is nyugtat, akkor neked készült ez az összeállítás a karácsonyi főzős műsorokról.

A TV Paprika karácsonya

"A karácsonyi készülődés egyik legfontosabb színtere a konyha. Minden családdal hetekkel az ünnepek előtt elkezdődik a tervezgetés, hogy mi legyen a vacsora, mivel kínáljuk a vendégeket.
A TV Paprika karácsonyi műsoraiban a csatorna népszerű műsorvezetői - Bede Róbert, Dános Tamás, Havas Dóra és Jókuti András - segítenek összeállítani az ünnepi menüt és praktikus ötletekkel segítik és teszik jókedvűvé, kapkodásmentessé ezt az év végi, ünnepi időszakot.

Kellemes ünnepeket!

Unja a rántott pontyot, töltött pulykát és töltött káposztát? Idén karácsonykor inkább próbálja ki Jenei Tamás felséges fogásait, és tesztelje a családján - ígérjük, nem fogja megbánni! És ami még ennél is jobb: ők sem!
Mit szólna inkább a következő menüsorhoz? Szőlőlevélben párolt vadmala, tejfeles-snidlinges trombitagomba mártással, északtengeri halleves, egri bikavérben párolt ökörpofa, diós-hajdina kásával töltött, kakukkfüves palacsinta batyuval és csokoládé ravioli ricottával töltve...
Megfőztük? Akkor főzze meg Ön is. Kellemes ünnepeket kíván a TV Paprika!

Karácsonyi készülődés Jamie-vel

Kötelező karácsonyi program ez a különleges műsor, melyben Jamie Oliver meggyőző tippeket, trükköket és fortélyokat szolgál fel a nézőknek az ízlelőbimbókat kényeztető és stresszmentes karácsony jegyében. Búcsút inthetünk az elázott sülteknek vagy a kiszáradt pulykának!

Jamie olasz karácsonya

Jamie Oliver ezúttal a lenyűgöző észak-olaszországi Aosta-völgybe utazik. Olyan pompás ünnepi recepteket oszt meg velünk, amelyekkel olaszossá varázsolhatjuk a karácsonyi ünneplést. Jamie fantasztikus lakomát rendez karácsony alkalmából. Két rendkívüli "asztaldíszre" fekteti a hangsúlyt: az olaszos pulykára és a klasszikus porchettára. De lesznek előételek, zöldségek, édességek és italok is, mind-mind finom olaszos beütéssel.

James Martin - Karácsony a konyhában

James Martin már jó időben megosztja velünk azt a sok ügyes trükköt és ötletet, melyekkel garantálható, hogy az ünnepi készülődés alatt megspóroljunk egy kis időt és idegeskedést, és így is fantasztikus fogásokat varázsoljunk az ünnepi asztalra.

Leila karácsonya

Az elbűvölően bájos Leila Lindholm a cukrászmesterség remekeivel kápráztat el bennünket, ezúttal karácsony alkalmából! Mesébe illő adventi konyhájában a kandalló csodás fényében készíti el az ünnepi édességeket és finomságokat, miközben szinte a képernyőn keresztül érezhetjük a szegfűszeg varázslatos illatát. Hangolódj hát a karácsonyra Leila-val!

Giada ünnepi útmutatója

Giada De Laurentiis hivatalosan is megkezdi a karácsonyi szezont: meghívja családját és barátait, hogy csomagoljanak ajándékokat és kóstoljanak finom falatokat. Az ünnepi menüben mininyársak és olasz forró barna crostini is szerepelnek.

Karácsonyi főzőcske Matt-tel és Lisával

Denise Van Outen karácsonya