Hurrá, egyszerre két új előzetes is befutott a Trónok harca 8. évadához

A rajongók leginkább Ayra és Havas Jon közös jelenetének örülnek. Két hét múlva premier, ezen pörög a fél internet!

Csigalassúsággal, de közeledik a Trónok harca 8. évadának várva várt premiernapja: április 14. Az HBO pedig jól megtolja még egy kis plusz reklámmal a franchise szekerét, hogy tényleg mindenki a világ legnépszerűbb fantasy sorozatáról beszéljen: most például rögtön két új előzetes is kijött a szériához! Íme az első, ebben Tyrion beszél arról, milyen nehéz idők elé néznek Daenerysék a Vastrónért és a Mások visszaszorításáért vívott küzdelemben. Még úgy is, hogy van két tűzokádó sárkányuk!

Ez pedig a második rövid előzetes:

Utóbbi esetében a rajongók leginkább Havas Jon és a kis Ayra közös jelenetének örültek a legjobban, hiszen ez a két szereplő évadok óta nem látta egymást. Azóta pedig eléggé megváltoztak: Havas Jon Észak Királya és a trónörökös Daenerys Targaryen szeretője lett (ráadásul maga is Targaryen-sarj, szóval még akár törvényes király is lehet belőle), Arya pedig Essos legveszedelmesebb, alakváltó orgyilkosa lett! 

De vajon a 8. évad sztorija követni fogja a 2017-ben kiszivárgott, izgalmas szinopszist? Vagy menet közben a stáb inkább átírta az epizódokat? Mi is sírni fogunk a tévétörténeti jelentőségű finálén, ahogy a stábtagok tették a forgatáson? Hamarosan kiderül! (via Independent & Uproxx)