Így köszöntötte a Jóbarátok egyik sztárja a másikat a szülinapján

Tényleg két Jennifer Anistont láthatunk a képen? Dehogyis, hiszen belőle csak egy van!

„Nem számít, milyen keményen próbálkozol… csak egyetlen Jennifer Aniston van.

Boldog születésnapot, kedves barátnőm! Szeretlek!” – írta ki Instagram oldalára a népszerű sitcom Monicáját alakító Courteney Cox egy közös fotó mellé, amin két Jennifer Anistont láthatunk. Cox ugyanis maga is Anistonnak öltözött a kép (és a poén) kedvéért.

Hihetetlen, de a Jóbarátok Rachelét játszó színésznő február 11-én már ötvenegyedik születésnapját ünnepelte. Mostanában viszont Anistont egy másik sorozatban láthattuk: az Apple TV+-on debütált The Morning Show-ban, Reese Witherspoon és Steve Carell oldalán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

No matter how hard you might try... there’s only one Jennifer Aniston. Happy birthday my dear friend @jenniferaniston! I love you!

Courteney Cox (@courteneycoxofficial) által megosztott bejegyzés,

De a Jóbarátok rajongói is ünnepelhetnek, hiszen nemrégiben kiderült, hogy mégis elkészül az a különkiadás, amit a jóbarátok (élükön Jennifer Anistonnal) egy ideje már ígérgetnek. Korábban úgy tűnt, a tervek kútba esnek, és nem láthatjuk újra együtt Jennifer Anistont, Courteney Coxot, Lisa Kudrow-t, David Schwimmert, Matt LeBlancot és Matthew Perryt, mivel állítólag nyolc számjegyű gázsit kértek a szereplésért – most azonban a stúdiónak mégis sikerült megegyeznie velük.

A sztárok 3 és 4 millió dollár közötti összegért vállalták a megjelenést abban az egyszeri, egyórás, nem fikciós műsorban, aminek a tavasszal induló HBO Max lesz az otthona – ahogy a Jóbarátok tíz évada minden epizódját is kizárólag innen lehet csak streamelni. Ez főleg azok után nagyon jó hír, hogy az HBO Max egyik vezetője, Kevin Reilly nemrég bejelentette, hogy megrekedtek a tárgyalások, mivel a színészek túl magas gázsit kérnek.


(via Instagram, Movieweb)