Így változik az RTL műsorrendje jövő héttől

Az ugrás 19:50-től lesz látható február 12-től, a nem túl acélos nézettséget produkáló ...a szomszéd tehene csak utána jön.

Február 12-én indul az RTL-en Gundel Takács Gábor új vetélkedője, Az ugrás, amelyben öt versenyző, öt méter magasan játszik, 5 millió forintért.

A napi kvízműsor 19:50-kor fog kezdődni, ami viszont azt jelenti, hogy …a szomszéd tehene az eddig megszokott időponthoz képest 75 perccel később, 21:05-kor kezdődik majd.

A dolog hátterében alighanem az áll, hogy az Aranyfészek Lakópark lakóinak életét bemutató napi széria nem igazán hozta azt a nézettséget, amit az RTL az indulásakor remélt. Ahogy azt a SorozatWiki is megírta, …a szomszéd tehene után látható A mi kis falunk ismétlését nem folytatja a csatorna, így az RTL Híradó – Késő esti kiadás 50 perccel korábban, 23:10 helyett, 22:20-kor lesz látható. A Híradót követően hétfőnként a XI. század – a legendák velünk élnek 23:35 helyett, 22:55-kor fog indulni, szerdánként pedig Alföldi Róbert műsora, a Főszerepben 23:40-ről, 22:55-re kerül át. Az RTL hétvégi műsorrendje nem változik.

Az ugrás nevű „beugratós kvízműsor” egyik legérdekesebb alkotóeleme egyébként maga a helyszín, ahol a játék zajlik. A nyereményhez ugyanis megannyi állításon és egy látványos hídon kell átküzdeniük magukat a játékosoknak.

Gundel Takács Gábor az alábbi RTL-videóban arról mesél, hogy még ő a maga is megdöbbent a látványtól, amikor először belépett a stúdióba: